Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Must-watch films over duurzaamheid en bewust leven

Toffe films/docu’s voor een avondje op de bank

De tv wordt steeds vaker ingewisseld voor YouTube en Netflix. Want we willen zelf bepalen wat we kijken en wanneer we dat kijken. Leve de millenials? En we worden ook steeds bewuster. We willen weten waar ons eten vandaan komt, wat dit doet met ons lichaam, maar ook de impact die het heeft op onze omgeving. En waar komen we vandaan, wat is de zin van het leven, hoe werkt het eigenlijk allemaal? Leve het internet waar we werkelijk waar álles kunnen opzoeken wat we interessant vinden! Maar wat willen we dan kijken? Nou wij weten wel wat leuke films! We worden regelmatig gevraagd of we nog interessante filmtips hebben. Jazeker, die hebben we! Heel veel zelfs! Niet dat wij nooit slappe romantische comedies of series op Netflix kijken (guilty), maar we snacken net zo lief popcorn bij een goeie docu. Dus we hebben er een overzichtelijk lijstje van gemaakt. Voor films over veganisme en de vleesindustrie kijk je hier.


A Plastic Ocean


Plastic vergaat niet, het blijft voor altijd in ons milieu. Maar wat gebeurt er dan mee, waar komt het terecht? Ook al waren wij ons al best bewust van de effecten van plastic op onze gezondheid en het milieu toch zorgde deze film echt weer voor een eye-opening moment.


True Cost


Een documentaire over het verhaal achter onze kledingindustrie. Wij willen hier kleding liever steeds goedkoper en steeds vaker iets nieuws. Maar hoeveel kost het écht om dat te produceren en wat is de impact van onze snelle consumptiemaatschappij op mensen in de landen waar het geproduceerd wordt?


What the bleeb do we know


Wanneer energie omgezet kan worden in materie en onze gedachten zijn energie, kunnen onze gedachten dan onze wereld vormen? Wat is realiteit en wat niet? Deze film gaat over quantum physics, spiritualiteit en neurologie. Een beetje vaag, maar wel heerlijke stof tot nadenken!


Minimalism


Zou het kunnen dat we van minder spullen gelukkiger worden? In deze film komen inspirerende mensen aan het woord die erachter zijn gekomen dat ‘meer’ niet altijd ‘beter’ betekent. Deze film heeft ervoor gezorgd dat wij zelf bewuster zijn geworden over ons consumptiegedrag.


Embrace


Worden we allemaal onbewust beïnvloed door het beeld in de media van de perfecte vrouw met het perfecte lichaam? Ben je niet mooi of niet goed genoeg wanneer je buik niet helemaal plat is en je huid niet perfect glad? Ook al weten we heus wel dat die perfecte foto ook maar gefotoshopt is? De perfecte film om je weer even bewust te laten worden dat uiterlijk niet alles is, en dat er niet één vorm van schoonheid is.


Heal

Een documentaire over de power of the mind. Fascinerende film met onder andere Joe Dispenza en Anthony William. Een inspirerende film over wat de kracht is van onze gedachtes. Dat er nog veel meer is dan wij met onze ogen kunnen waarnemen of met onze mind kunnen bedenken. Maar wat niet wilt zeggen dat het er niet is. Na het zien van deze docu denk je twee keer na voordat je iets denkt…

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |