Frequently Asked Questions 

Kan ik het Green Happiness poeder gebruiken naast mijn voedingssupplementen?

Het Green Happiness poeder is geen vervanging voor gezonde voeding en voedingssupplementen. Maar het is een uitstekende booster van vitamines, mineralen, antioxidanten, flavonoïden en spoorelementen die je dagelijks kunt gebruiken. Ondanks dat het rijk is aan vitamines vervangt het geen (multi)vitamine supplement. Bij twijfel of vragen kun je terecht bij onze orthomoleculaire therapeuten via [email protected].

Voor wie is het poeder geschikt?

Green Happiness is ontwikkeld voor iedereen die actief aan zijn gezondheid en welzijn wilt werken.

Gebruik het niet bij overgevoeligheid voor één van de ingrediënten. Over het algemeen zijn er geen contra-indicaties bekend voor gebruik van het poeder wanneer je je aan de aanbevolen dosering houdt (1 schepje per dag). Bij twijfel kun je onze orthomoleculaire therapeuten raadplegen door te mailen naar [email protected].

Hoe kan ik het poeder het beste gebruiken?

Het Green Happiness poeder lost goed op en heeft een neutrale (groene) smaak waardoor het ideaal is om in gerechten te verwerken. Op deze manier wordt elk gerecht nóg rijker aan voedingsstoffen. 

De gemakkelijkste en snelste manier is door een schepje Green Happiness op te lossen in een glas water. Maar je kunt het ook door een (groen)sapje, smoothie of (eiwit)shake doen.

Andere favoriete manieren om Green Happiness te gebruiken is door (kokos)yoghurt, overnight oats of een salade dressing. Volg ons op Instagram voor meer recept ideeën.

Zitten er synthetische vitamines of additieven in het Green Happiness poeder?

Het Green Happiness poeder is met de grootst mogelijke zorg samengesteld zonder kunstmatige additieven. Alle vitamines en mineralen komen uit natuurlijke plantaardige ingrediënten.

Waarom zit er maltodextrine in het poeder?

Maltodextrine is een koolhydraat dat wordt gewonnen uit zetmeel. Het zit in Green Happiness als ‘technische’ hulpstof van de probiotica. In Green Happiness zitten verschillende stammen van de Lactobacillus en Bifidobacterium. Daarnaast verbeterd het de textuur van het poeder en werkt tegen klontvorming.

Kan ik het product retourneren?

We vinden het belangrijk dat onze klanten gelukkig zijn. Daarom hebben we een 60 dagen geld-terug garantie. Wanneer je niet 100% tevreden bent neem dan binnen 60 dagen na je eerste bestelling contact met ons op om een terugbetaling te krijgen. 

Wat is het verschil tussen een eenmalige bestelling en een abonnement?

Abonnement

Wanneer je op zoek bent naar een dagelijkse gezonde routine of je wilt je gezondheid een boost geven door middel van krachtige voeding, dan is een abonnement wat voor jou. Zo zorg je ervoor dat je nooit zonder Green Happiness zit en niet steeds opnieuw hoeft te bestellen. We versturen je zak elke 15, 30, 45 of 60 dagen. Met een abonnement krijg je ook nog eens korting per zak! Je kunt je abonnement op elk moment weer wijzigen.

Eenmalige bestelling

Dit is perfect wanneer je Green Happiness eerst eens wilt proberen. Je ontvangt eenmalig een zak waarmee je een maand lang elke dag het poeder kunt gebruiken.