Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Daily Detox Tips: Healthy Gut

In deze serie presenteren wij vijf praktische tools die je gaan helpen om meer energie vrij te maken. Om je lichaam te ondersteunen in de geweldige processen die het uitvoert en te zorgen dat er energie overblijft die kan worden besteed aan je immuunsysteem versterker, je haar laten groeien en je nagels sterker te maken.

Je inname aan waardevolle voedingsstoffen gaan we maximaliseren, we helpen je lichaam dit op te nemen terwijl we tegelijkertijd de hoeveelheid afvalstoffen minimaliseren. Kortom: jouw daily detox! Met Daily Detox tip #1 ben je waarschijnlijk al aan de slag. Dit is Daily Detox tip #2 en #3, waar duizenden Green Happiness volgers hun succes aan danken. Hier komt ‘ie:


Daily Detox tip #2: Mother Nature Knows Best

In de natuur komt voeding al in het perfect pakketje. In de juiste samenstelling en combinatie van verschillende mineralen, vitamines, spoorelementen en bio-flavonoïden die perfect zijn voor je lichaam om het te kunnen opnemen. De antioxidante werking van vitamine C is in een hele vrucht vele malen sterker dan in de geïsoleerde (gesynthetiseerde) vorm.

Maak verse fruit en groenten jouw number one choice als tussendoortje.

En voor wanneer je de appels en peren zat ben check je gewoon wat je daar nog meer mee kunt maken. Wij hebben wel een paar ideetjes.

Vul de helft van je bord met verse groenten of fruit. Bij élke maaltijd.

Op die manier krijg je veel vezels en water binnen die helpen om afvalstoffen af te voeren. Tegelijkertijd maximaliseer je de inname aan antioxidanten en mineralen als ijzer, magnesium en zink die zo belangrijk zijn voor de gezondheid van je cellen, een stralende huid en sterke nagels.

Voeg zo vaak mogelijk deze top ontgifters toe aan je maaltijd:

Bleekselderij, peterselie, koriander & zeewieren. Dit helpt met het afvoeren van zware metalen. Zware metalen die je kunt binnenkrijgen uit voeding (uit blik), maar ook door het eten van vis, metaal wat in kraanwater terechtkomt of in het lichaam terecht komt door cosmeticaproducten. Virussen voeden zich aan deze metalen, net als dat (de niet zo goede) bacteriën zich voeden aan geraffineerde suikers.


Volg ons 7 day detox programma met lichte maaltijden, vullende smoothies, warme soepen en gezonde snacks. De perfecte kickstart naar een gezonder eetpatroon en dé manier om veilig afvalstoffen af te voeren terwijl je een maximale hoeveelheid nieuwe vitamines en mineralen binnenkrijgt.


Daily Detox tip #3: Voed je darmflora

De darmen zijn een mini-ecosysteem op zichzelf. Het oppervlak is immens groot en er leven miljarden bacteriën. De darmen zijn een belangrijk onderdeel van het verteringsproces. Hoe gezonder de darmen hoe beter voedsel kan worden verteerd en voedingsstoffen via de vili door de darmwand de bloedstroom binnen kan komen en vervolgens naar de cellen kunnen worden vervoerd. Maar ook spelen de darmen een grote rol in het immuunsysteem en hier worden stoffen als serotonine (gelukshormoon) aangemaakt.

Eigenlijk alles wat we al eerder noemden is belangrijk voor een goede darmflora:
– water
– vezels
– groenvoer

Bewerkte voedingsmiddelen, geraffineerde suikers, trans- en verzadigde vetten zijn een feestje voor de ‘slechte’ darmbacteriën en virussen. In je darmen leeft altijd een combinatie van ‘goede’ en ‘slechte’ bacteriën. Beide heb je nodig voor een gebalanceerde gezonde darmflora. Het gaat pas problemen opleveren wanneer je té veel hebt van de niet zo goede bacteriën. Het is dan ook niet zo dat je nu dus nooit meer een zak chips, fles wijn of pak koekjes kunt opentrekken. Maar door die balans richting de onbewerkte verse voeding te houden kan dit zich ook vertalen in een gezonde darmflora. Een van de meest gehoorde feedback over de dagmenu’s uit Your 50 Days of Green Happiness is dat de opblazen buik en gênante gasvorming zoveel minder is geworden. En dat is grotendeels te danken aan die betere samenstelling van de darmflora!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |