Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Daily Detox tips

Jouw dagelijkse tools voor extra energie en schoonheid van binnenuit

Geen dure superfoods of pillen, je kunt alles vinden bij de buurtsuper. Deze inspiratieserie van vijf tools gaat er voor zorgen dat jij je energiek voelt. Dit zijn tools waardoor je met een gerust gevoel achterover kunt leunen terwijl je lichaam zelf meer in balans komt, zorgt voor die glow op je huid, je haar sterker en langer wordt en je weerstand versterkt. Oh en tegelijkertijd zorg je ook goed voor de natuur en de dieren, en dat is slechts één van de bijwerkingen. So keep on reading!

Wij geloven dat voeding de basis is. Je hebt niet altijd invloed op wat je gezondheid beïnvloedt. Kids die je nachten wakker houden, een dierbare die overlijdt of stressvolle deadlines op je werk… Maar op voeding kun je tenminste wél invloed hebben! Elke dag, bij elke maaltijd, bij elke hap. Onze cellen worden opgebouwd uit datgene wat we eten. Je haar, je nagels, je huid, je organen, overal heeft je lichaam voedingsstoffen voor nodig. Waarschijnlijk heb je zelf al wel ervaren dat je na een uitgebreid kerstdiner of bezoekje aan de snackbar je anders doet voelen dan een gezonde lichte maaltijd. Welke maaltijd je kiest, welke hap je neemt invloed heeft op hoe jouw lichaam functioneert, hoe het er uit ziet en hoe jij je voelt.  


Wat is nou de voeding die ervoor zorgt dat je je zo stralend en energiek voelt? 

Het lijkt soms alsof iedereen daar een andere mening over heeft. Niet zo gek want iedereen is anders, iedereen is uniek en bij iedereen past dan ook nét weer wat anders. Maar als we beter kijken zien we dat de basis niet zoveel verschilt van elkaar. Of we nou kijken naar wat het Voedingscentrum adviseert, waar het paleodieet op is gebaseerd, naar de Ayurveda of andere traditionele Oosterse eetgewoonten.  

Het is dan ook niets nieuws wat wij je vertellen. We hebben het hooguit in een nieuw jasje gestoken. En een beetje aantrekkelijk gemaakt zodat je ook écht zin krijgt om gezond te eten. Alleen op een blaadje sla kauwen, ook al zou dat je jong en gelukkig maken, daar zijn wij niet van. Het leven moet wel leuk blijven toch? 

Die basis bestaat uit verse onbewerkte producten, zoveel mogelijk plantaardig. Wat je daarnaast ziet terugkomen in vrijwel alle (natuur)voedingsadviezen en traditionele eetgewoonten is een vorm van detox. Detox betekent niets meer dan het lichaam voorzien van zoveel mogelijk voedingsstoffen in een zo’n gemakkelijk mogelijk opneembare vorm. Terwijl je tegelijkertijd de stroom aan belastende stoffen die het lichaam kunnen binnenkomen zoveel mogelijk beperkt.

Detoxen dus

Ja, detoxen doet je lichaam dagelijks, daar heeft het ingenieuze mechanismes voor. We hebben een lever en nieren die constant bezig zijn met reinigen, darmen en een huid die afvalstoffen afvoeren. Maar door je bewust te zijn wat er jouw lichaam binnenkomt kun je ervoor zorgen dat je lichaam niet steeds maar weer heel hard moet werken om gewoon te kunnen functioneren. Maar waardoor er juist energie vrij komt. En er ook energie kan worden besteed aan (achterstallig)onderhoud, vernieuwing en herstel. Voor je lichaam is je nagels sterk maken en je haar laten stralen misschien minder belangrijk dan voedingsstoffen brengen naar je botten en zorgen dat je organen oké functioneren. Wij vinden het natuurlijk wel heel fijn als daar ook aan wordt gewerkt. Daar hoef je niet een extreme detoxkuur voor te doen. Ook gaan wij niet prediken dat je dan nooit meer ongezond mag eten of kunt feesten. Maar door een aantal punten consequent toe te passen in jouw levensstijl en jouw eetgewoonten kun jij wél dagelijks de positieve effecten ervan van zo’n detox. 

Volg ons 7 day detox programma met lichte maaltijden, vullende smoothies, warme soepen en gezonde snacks. De perfecte kickstart naar een gezonder eetpatroon en dé manier om veilig afvalstoffen af te voeren terwijl je een maximale hoeveelheid nieuwe vitamines en mineralen binnenkrijgt.


The Green Happiness Daily Detox:


Daily Detox tip #1: Hydrateer

Misschien een open deur, maar té belangrijk om niet te noemen. Je cellen hebben water nodig! Voor energie, maar ook om afvalstoffen veilig te kunnen afvoeren. Dus we kunnen het niet vaak genoeg zeggen: drink voldoende water! En eet voedingsmiddelen waar water in zit (groenten en fruit dus).

Begin je dag met minimaal een halve liter water (2 glazen). ‘s Nachts is het lichaam druk bezig met herstellen en vernieuwen. Daar komen afvalstoffen bij vrij, die verzamelen zich in de darmen. Je wilt niet dat die verteerde voedselresten en afvalstoffen daar heel lang in de (warme) darmen blijven zitten want dan kunnen die afvalstoffen terug de bloedbaan in komen. De fijnste manier om ze af te voeren is via de ontlasting. Om die darmen in werking te zetten heeft het allereerst vocht nodig!

En vervolgens hebben je darmen vezels nodig. Eén van de redenen dat we zo’n fan zijn van groene smoothies aan het begin van de dag! Dit is een van de gemakkelijkste manieren om dagelijks een extra portie groenten binnen te krijgen. En daarmee een enorme dosis vitamines en mineralen. Een groene smoothie is ideaal om je dag mee te beginnen en zo op een rustige manier je lichaam en je darmen op te starten. Maar ook top in de middag als snack voor een energieboost en om zoete cravings tegen te gaan. Geïnspireerd om meer smoothies te drinken? Probeer deze nieuwe smoothie combinaties eens.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |