Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Zo zorg je voor meer energie in de herfst

Gezond en energiek tijdens de herfst? Dat kan met goede voeding en supplementen die passen bij het seizoen.

Met de herfst veranderen niet alleen de bladeren van kleur, ook ons hele lichaam doorloopt seizoensgebonden veranderingen. In de herfst hebben we te maken met een transitie van buiten naar binnen, van warmte naar kou en van licht naar donker. Dit beïnvloedt het hele lichaam: van stemming, tot energieniveau, immuunsysteem, slaap en ook je huid. Ontdek welke voedingsmiddelen en supplementen het lichaam in de herfst het beste kunnen ondersteunen om zich fit en energiek te voelen en er fris uit te zien.

Tip 1: Kies voor herfstgroenten en –fruit

Het eten van producten van het seizoen is niet alleen milieuvriendelijker, rijker aan vitamines, en smaakvoller als voeding buiten het seizoen, maar ook in overeenstemming met onze natuurlijke behoeften in de herfst. Wortelgroenten en vitamine C-rijk herfstfruit zijn natuurlijke middelen van de natuur om ons immuunsysteem te stimuleren. Licht gesauteerde, gestoofde, gestoomde en gekookte herfst groenten zijn ideaal om onze spijsvertering wat rust te geven na het zomerseizoen van veel salades en rauw fruit.

Een mix van deze herfstige vitaminebommetjes zorgen voor meer energie in de herfst!

HERFSTGROENTEN

Pompoen

Spruitjes

Wortelen

Kool

Boerenkool

Uien

Pastinaak

Knolselderij

Koolraap

Rode biet

Kastanjes

HERFSTFRUIT

Appel

Peer

Rozenbottel

Druiven

Kweepeer

Tip 2: Schakel om naar verwarmende voeding

De holistische voedingsleer van de Traditionele Chinese Geneeskunde onderscheidt verkoelende, neutrale en verwarmende voedingsmiddelen.  In de koudere maanden wordt aanbevolen om meer verwarmende voedingsmiddelen te eten, zoals wortelen, paprika, venkel, uien en kaneel. Deze voedingsmiddelen warmen het lichaam op en zorgen voor meer energie in de herfst. Beperk daarentegen verkoelende voedingsmiddelen zoals tropische vruchten en rauwe groenten (vooral tomaten en komkommers).

Maak voor het ontbijt bijvoorbeeld deze warme kokos-pastinaak pap en als avondmaaltijd een lekkere Indiase curry.

Tip 3: Boost je hele lichaam met aanvullende superfood supplementen, zoals The Daily Nectar

Naast een gezonde voeding kunnen geselecteerde voedingssupplementen je een extra energie boost geven. Bij The Green Happiness zijn we fan van natuurlijke (superfood) supplementen. ”Echt eten”, in plaats van synthetische vitamines. Wij drinken elke dag één shot van The Daily Nectar. Dit is een 3-in-1 combinatie van vitamines, superfoods en natuurlijke collageen boosters. Geweldig voor de huid, maar tegelijkertijd voor het hele lichaam en het immuunsysteem. The Daily Nectar is speciaal ontwikkeld naar de behoeften van vrouwen met een drukke, maar bewuste lijfstijl. Zeker fijn nu in de herfst wanneer onze huid, immuunsysteem en energiesysteem wel wat extra ondersteuning kan gebruiken.

Fit en energiek door de herfst met The Daily Nectar

Energise!

Van nature zakt ons energieniveau tijdens de herfst. Je kunt het lichaam een extra boost geven door het nemen van vitamine B12 en vitamine-C rijke vruchten, zoals acerola, (wilde) blauwe bessen en hibiscus.

Look fresh!

Die summer glow willen we het liefst natuurlijk ook in de herfst behouden. Hiervoor is het nodig om je huid te hydrateren en de collageenproductie van binnenuit te blijven stimuleren. Nutriënten die hier aan bijdragen zijn Astaxanthine en Hyaluronzuur.

Boost je immuunsysteem!

Een hoge dosis vitamine C, vooral uit natuurlijke bronnen, zoals Acerola en Hibiscus, draagt bij tot een sterk immuunsysteem.

Boost je mood!

Het donkere seizoen kan vaak leiden tot sombere gevoelens. Verschillende studies hebben aangetoond dat de Zuid-Amerikaanse maca wortel je stemming kan verbeteren.

Voorkom Vitamine D tekort!

In de donkere maanden (Sept. – Maart) wordt in Nederland extra vitamine D geadviseerd. Belangrijk voor het immuunsysteem, maar ook om sombere gevoelens (winter-blues) te voorkomen.

Speciale aanbieding The Daily Nectar

Bij The Green Happiness zijn wij grote fan van The Daily Nectar. We zijn dan ook mega blij dat zij ook fan van ons zijn en we hebben besloten om een samenwerking aan te gaan met de inspirerende en ondernemende vrouwen van health & beauty merk Sweet Rumour Amsterdam. Hierdoor kunnen we jou een extra fijne aanbieding geven! Bestel hun vloeibare self-care supplement The Daily Nectar via deze link met 25% korting op de eerste maand van je maandelijkse supply (opzeggen kan op elk moment).

Tip: bestel direct een maandvoorraad in abonnementsvorm. Opzeggen kan altijd en hierdoor kun je de werking (die bij aanpassingen in voeding en suppletie pas na enkele weken/maanden zichtbaar en voelbaar wordt) echt ervaren.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |