Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Zo kom je sneller af van dat hardnekkige vet!

Die laatste paar kilo’s, dat zwembandje of die heupen waar de cellulite maar niet van af wil… Je kent het vast: dat hardnekkige vet dat, ondanks al je dieetpogingen en uren in de sportschool, maar niet weg lijkt te gaan.

Waarom blijft ons lichaam zo lang aan dat vet vasthouden? Dat komt omdat vet een functie heeft! Vetcellen zijn de veiligste opslagplek van giftige stoffen. Bij giftige stoffen kun je dan denken aan bestrijdingsmiddelen die we binnenkrijgen via het eten, uitlaatgassen die we inademen, cosmetica die we op onze huid smeren, medicijnen die we slikken of zware metalen via het eten van vis. Maar ook gewoon aan de afvalproducten die vrijkomen als ons lichaam voedsel aan het verteren is. Allemaal stoffen waarvan je vooral niet wilt dat ze te lang in je lichaam blijven ronddwalen. Om jou te beschermen van vergiftiging kan jouw lichaam extra vetcellen aanmaken en die stoffen hierin opslaan.

Je weet ongetwijfeld allang dat het aanmaken van vetcellen heel gemakkelijk en oneindig door kan gaan, maar om die cellen vervolgens weer af te breken… dat is een veel grotere klus! En nu snap je ook waarom. Want als die vetcellen worden afgebroken en die giftige stoffen komen vrij, maar ze kunnen niet weg… Dan wordt het gevaarlijk!

Daar komt de detox om de hoek kijken. Het doel van een detox is je lichaam in staat stellen om die afvalstoffen veilig af te voeren. Your 50 Days of Green Happiness is eigenlijk om dat hele principe heen gebouwd; het lichaam zo min mogelijk belasten en zo effectief mogelijk ongewenste afvalproducten afvoeren waardoor je meer energie krijgt, je lichaam zichzelf herstelt en jij gaat stralen! Voor je huis plan je ook niet maar een paar keer per jaar een grote schoonmaak, die hou je regelmatig bij. Bij een detox is dat hetzelfde, in plaats van één keer een kuur, willen we élke dag de voordelen ervaren! En zo doe je dat;

Groene Smoothies

Onze basic Green Happiness-smoothie is gemaakt van een combinatie van groene bladgroenten, fruit, water en heeft als specifiek doel om je hele lichaam te activeren en te mobiliseren om afvalstoffen veilig af te voeren. De laatste week van de zomer- en de wintereditie van Your 50 Days of Green Happiness kun je inzetten als detoxweek.

Plantpower

Om afvalstoffen af te voeren heeft ons lichaam twee hele belangrijke dingen nodig, namelijk vezels en water. Dat is precies de reden dat onze voeding voornamelijk uit onbewerkte plantaardige producten bestaat. Die zitten namelijk vol vezels en water, in tegenstelling tot dierlijke producten die dit niet bevatten en daardoor een stuk langer in het maag-darmkanaal blijven zitten (met de mogelijkheid om daar gemakkelijker gifstoffen te produceren).

Let’s get sweaty

Je huid is het grootste detoxorgaan van ons lichaam en zweten is dé tool om afvalstoffen kwijt te raken. Een paar keer per week een intensieve workout doen is daarom supergoed, maar ook gewoon een ontspannen dagje sauna!

Body brushing and massage

Ons lymfesysteem speelt een superbelangrijke rol in het afvoeren van afstoffen. Door middel van je hele lichaam droog te borstelen (in ronddraaiende bewegingen naar je hart toe) kun je het detoxeffect dagelijks stimuleren. Maar ook massages zijn hier perfect voor! Als we dan ook nog eens weten dat het stresshormoon cortisol verantwoordelijk is voor buikvet, is zo’n massage helemaal geen overbodige luxe meer. Tja, vet kwijtraken is echt niet alleen maar hard werken!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |