Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Zo bestel je de essentiële oliën van doTERRA goedkoper

Quality matters

Wanneer je de prijzen van de essentiële oliën van doTERRA vergelijkt met de oliën van de drogist dan zou je misschien voor de laatste gaan voor de low budget optie. Om er vervolgens bedrogen uit te komen, want meestal is dat niet 100% pure essentiële oliën. En dat maakt nog al een verschil. De kracht van essentiële oliën is dat ze echt kunnen doordringen tot in je cel. Je wilt dan echt niet dat er allerlei synthetische stoffen en chemicaliën meekomen! Wanneer je een vlammetje of kruis op het flesje ziet staan blijf er dan ver vandaan. Je kunt er dan zeker van zijn dat er synthetische stoffen inzitten!

De prijs van een flesje olie verschilt enorm. Voor een lemon olie betaal je 11,- euro terwijl de verkoopprijs van een flesje Frankincense wel 96,- euro is. Maar is een olie echt wel zo duur wanneer je het nemen van enkele druppels vergelijkt met een bezoekje aan de apotheek of paracetamol? Met het gebruiken van een flesje parfum, het kopen van een natuurlijk schoonmaakmiddel of de verrimpelde gember die vergeten in de prullenbak belandt?

Wat ik hier met je wil delen zijn manieren waarop je essentiële oliën ineens een stuk meer low budget worden!

Wat maakt essentiële oliën zo kostbaar?

  • Aan de oliën van doTERRA wordt niets toegevoegd, niets uitgehaald en er zitten geen chemische of synthetische stoffen in. De oliën zijn 100% puur.
  • Op elke batch worden kwaliteitscontrole testen uitgevoerd om de puurheid te kunnen verzekeren. Het rapport van jouw flesje kun je vinden via de website www.sourcetoyou.com met de code op de onderkant.
  • De oliën hebben een CPTG (Certified Pure Therapeutic Grade) en zijn veilig om zowel aromatisch en topisch als intern te gebruiken.
  • Essentiële olie is heel erg geconcentreerd, je hebt veel planten nodig voor één flesje essentiële olie. Voor een flesje Lemon olie van 15 ml (250 druppels) is één kilo citroenen nodig.
  • De planten van de oliën van doTERRA groeien op plekken waar deze van nature op hun best groeien. Daar waar de grond rijk is aan voedingsstoffen, zodat de planten op hun gezondst en sterkst zijn. En wij er via de essentiële oliën het meeste profijt van kunnen hebben.
  • Essentiële oliën kunnen 50-70 keer krachtiger zijn dan het kruid. Eén druppel pepermunt olie staat gelijk aan 28(!) kopjes pepermunt thee.
  • Veel oliën komen uit ontwikkelingslanden. De boeren waarmee we samenwerken krijgen een eerlijke prijs, hebben goede werkomstandigheden en daarnaast wordt er meegeholpen door doTERRA om de community te ondersteunen. Dat kan een school zijn zodat de meiden ook naar school kunnen of zorgen voor een waterregulering voor schoon drinkwater. Met elke druppel die jij neemt help je ook iemand aan de andere kant van de wereld!

Let op: wanneer je een flesje olie ziet met een vlammetje, kruisje of waarschuwing er op staan dan weet je zeker dat er synthetische stoffen in de olie zitten en deze niet 100% puur is! Wanneer je het niet kunt opsmeren of innemen maar wel mag verdampen/inademen kun je je afvragen of het werkelijk zo gezond is. Essentiële oliën komen via de neus al in 20 seconden in je systeem.

Zijn essentiële oliën eigenlijk wel zo duur?

Wanneer je kind ’s nachts wakker wordt met een oorontsteking kun je met het aanbrengen van 2 druppels lavendel + 2 druppels Melaleuca olie de volgende ochtend een heel ander kind aantreffen. Zo snel en effectief kan dit zijn! Essentiële oliën kunnen echt op celniveau werken en zijn effectief in te zetten tegen bij virussen en infecties. Vergelijk dat eens met een ritje naar de huisarts of apotheek om thuis te komen met een antibiotica kuur. De prijs van de probiotica die je vervolgens moet nemen voor de opbouw van goede darmbacteriën en de dag die je vrij moet nemen van werk… De 4 druppels essentiële olie kosten samen 0,34 cent!

Nu wil ik echt niet zeggen dat er geen tijd en plek is voor moderne medicijnen want dat is er zeker! Maar hoe fijn is het om als eerste hulpmiddel een natuurlijke olie te kunnen inzetten?

Nog een voorbeeld:

Voor een natuurlijke, niet al te dure, allesreiniger betaal je minimaal 4,- euro en dan weet je nog niet helemaal zeker wat er nu precies in zit. Natuurlijke aroma’s zijn echt niet hetzelfde als essentiële oliën. Mijn allesreiniger maak ik van een eetlepel witte azijn + 20 druppels essentiële olie (meestal On Guard en Pepermunt of Lemon) aangevuld met water. Niet alleen ruikt het heerlijk, het is hartstikke effectief in reinigen en doden van bacteriën zonder alle chemische stoffen die ik in thuis inadem. Bij elkaar kost me dat nog geen 2,50 euro. Ook zelf maken? Lees hier hoe.

Zie de oliën dan ook niet als extra uitgave maar ga juist andere producten ermee vervangen! Gezichtsreiniger, tandpasta, hooikoortstabletjes, paracetamol. Heb jij ook vaak een verrimpelde gember thuis liggen omdat je deze niet snel genoeg hebt gebruikt? Een flesje gember olie blijft niet alleen veel langer houdbaar, een druppel door je smoothie of thee is 50-70 keer krachtiger!

Prioritize

Wat zijn jouw prioriteiten? Als gezondheid in jouw top 3 zit, besteed je daar dan ook de meeste tijd, energie en geld aan? Of geef je meer geld uit aan de koffie buiten de deur, flesje parfum en een nieuwe outfit? Wat jouw prioriteiten zijn is helemaal aan jou! No judgement. Maar kijk er eens kritisch naar, lang niet altijd matcht de hoeveel tijd dat we ergens aan spenderen of de hoeveelheid geld die we er aan uitgeven aan hoe belangrijk we het vinden. Kun je een kleine aanpassing maken? Niet alles in één keer, maar steeds weer een klein stapje in de richting waar je heen wilt. Uiteindelijk is dat hetgeen wat een groot verschil gaat maken! Wat vind jij je gezondheid waard?

Less is more

De kracht van doTERRA essentiële olie zit ‘m naast de puurheid ook in de manier waarop de planten worden verbouwd en verkregen. Eén druppel doTERRA olie is al enorm krachtig. En less = more. Je kunt beter enkele druppels vaker toepassen dan in één keer veel. Waar je bij andere oliën misschien wel ziet staan dat je 20 druppels in de diffuser moet doen is bij de oliën van doTERRA 3-6 druppels vaak al ruim voldoende.

Zo haal je oliën goedkoper in huis

Stap 1

Maak een kortingsaccount aan. Je betaalt daarvoor éénmalig 25,- euro en met een starterskit vervalt die zelfs. Vervolgens koop je daarmee het hele jaar al je producten voor groothandelprijzen, met 25% korting!

Stap 2

Verdeel je aankopen over het jaar via een maandelijkse LRP order in plaats van af en toe een hele grote order te doen. Zeker wanneer je dingen als huidverzorgingsproducten, tandpasta of supplementen gebruikt wordt dit mega voordelig. Zie het als een persoonlijke bonuskaart! Het LRP (Loyalty Rewards Program) programma is voor vaste klanten die maandelijks een bestelling plaatsen. Je krijgt met elke bestelling een percentage daarvan terug in punten. In het begin is dat meestal 10%, maar in 13 maanden loopt dit op tot 30% van je bestelbedrag + verzendkosten! Dat betekent dat je al snel elke maand een olie gratis kunt bestellen.

Stap 3

Let op de olie van de maand en andere aanbiedingen. Wanneer je jouw LRP order vóór de 15e van de maand bestelt en je bestelling minimaal 125pv is ontvang je gratis de olie van de maand!

Stap 4

Deel de oliën met anderen! Wanneer je enthousiast bent, de oliën graag gebruikt en ze ook veel deelt met mensen in je omgeving dan is de volgende stap voor jou. Door het delen van de oliën kun je commissies verdienen. Zo betaal je uiteindelijk zelf niets voor je oliën of kun je zelfs je inkomen aanvullen of vervangen. Wij hebben een team ondernemende (voornamelijk) vrouwen (maar ook mannen) om ons heen die dezelfde passie en missie hebben om gezonder en bewuster te leven. Dagelijks leer ik via hun, wordt ik geïnspireerd, en voel ik me gesteund. Een hele bijzondere en krachtige manier van werken die ik nog niet eerder kende! Als dit jou aanspreekt ben jij misschien wel degene die ons team komt versterken. Stuur me een berichtje voor meer informatie of om eens te kletsen.

Met slim shoppen bespaar je dus heel wat geld terwijl je tegelijkertijd bezig bent je huis te verduurzamen en je toxische load vermindert. Heb jij nog geen account bij doTERRA maar zou je dat wel graag willen? Kom naar een gratis Introductie Masterclass of bestel direct hier.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |