Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Wat een plantaardig dieet met mij heeft gedaan

Wat gebeurt er als je plantaardig eet? Astrid heeft Your 50 Days of Green Happiness gevolgd en deelt haar ervaring!

Sinds ik plantaardig eet is mijn gezondheid er op vooruit gegaan. Zoals ik al in mijn allereerste blog vertelde, kreeg ik vroeger de diagnose “PDS” (Prikkelbaar Darm Syndroom). Als geen ander weet ik hoe veel pijn en ongemak het met zich mee kan brengen als je darmen niet helemaal optimaal functioneren en je niet meer weet waar je het zoeken moet.

Ik wist niet dat plantaardig eten zo’n verschil zou maken. Want dat doet het! Maar niet alleen mijn darmen profiteren er van, ook mijn huid en het herstel na het sporten zijn verbazingwekkend. De onverklaarbare migraine die af en toe eens opspeelde, – en die ik zelf koppelde aan een hormonaal iets- lijkt nu ook te zijn verdwenen. Ik had nooit verwacht dat voeding zo’n grote impact kon hebben op mijn gezondheid.

Ik ga heus niet elke dag met een flawless huidje de deur uit. Natuurlijk heb ik wel eens een oneffenheid of dat ik dagen heb dat ik even minder energie heb, maar dan zijn er andere factoren die meespelen.

Van vleeseter naar boekenverslinder

Een andere leuke bijkomstigheid van de switch naar plantaardige voeding is de interesse in voeding! Ik wilde er alles over lezen en heb heel wat boeken verslonden. Natuurlijk ook het boek van The Green Happiness – Your 50 days. Daar heb ik zo ontzettend veel van geleerd. Ik ben er dan ook van overtuigd dat er veel gezondheidsproblemen op te lossen of te verminderen zijn met een plantaardig dieet.

Het klinkt misschien wat vreemd (maar wellicht zijn er mensen die plantaardig eten en zich er in kunnen herkennen): het voelt al haast of mijn lichaam schoner, rustiger en lichter is. En dat is zo’n ontzettend fijn gevoel!

Mocht je net als ik niet meer weten waar je het zoeken moet met bijvoorbeeld bepaalde onverklaarbare symptomen, wil ik het vanuit mijn ervaring aanraden om plantaardig eten eens uit te proberen.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |