Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Waarom wij alleen nog maar gefilterd water drinken

Weet jij wat er allemaal in ons kraanwater zit?

Nederland heeft het schoonste kraanwater. Dat is wat je vaak hoort toch? En toegegeven: wij kunnen hier uit de kraan drinken. Een luxe die ze op heel veel plekken ter wereld absoluut niet hebben.

Veilig kraanwater?

Tuurlijk: ons kraanwater wordt uitbundig getest op schadelijke stoffen. Maar ondanks de hoge eisen komt er nog steeds veel wél in ons drinkwater. Lage concentraties, dat wel. Maar in ons kraanwater vind je alsnog chemicaliën, olie, herbiciden, pesticiden, drugs en geneesmiddelen. Voornamelijk geneesmiddelen zoals de pil waarvan er lage concentraties in ons drinkwater zitten kunnen onze hormoonhuishouding verstoren. Niet zo gek als je bedenkt dat Nederland heel laag ligt en alle grote rivieren zoals de Rijn en de Maas hier uitmonden in zee. Al het afval van Europa wordt meegenomen in dat water. Sla er het RIVM rapport naast open en je schrikt je rot.

Dan denk je zo bewust bezig te zijn met je voeding krijg je al die chemicaliën alsnog binnen via de liters water die je (zo bewust) dagelijks drinkt!

Ach, die lage concentraties

Een lage concentratie maakt toch helemaal niet zoveel uit, zou je denken? Hier kun je lezen dat ze daar in de Tweede Kamer anders over denken. Daarnaast is er onderzoek geweest bij vissen en daaruit kwam dat ze allerlei afwijkend gedrag en mutaties vertoonden bij de restanten van de pil. Ook wordt er gesproken over het negatieve effect van de constante lichte aanwezigheid van oestrogeen op de huishouding van mannen. Als je dus bezig bent met je gezondheid en waarde hecht aan pure voeding, hecht je waarschijnlijk ook waarde aan water zónder restjes geneesmiddelen, antibiotica en pesticiden. Wij in elk geval wel.

De juiste waterfilter

Bij ons thuis en op kantoor drinken we nu gefilterd water. Er zijn nogal wat type waterfilters op de markt. Veel maken gebruik van een systeem met metalen, waardoor er alsnog zware metalen in ons water terechtkomen. Of een filter waarin binnen een kwartier het water doorheen gesijpelt is (dat doet niet heel veel voor je water).

Mineraal bronwater ontstaat doordat regenwater langzaam door diverse bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd, neemt het belangrijke mineralen en sporenelementen op en komt het in contact met het aardmagnetische veld. En dat is dan ook precies hoe onze filter, van Aqualine, werkt. Deze filter zuivert het water doordat het langs 4 lagen gaat:

1e laag
Hoogwaardig, met zilver geïmpregneerde, actieve koolstof type 30X60 met een hoge opname.

2e laag
Zeoliet balletjes. Milieu vriendelijke balletjes met een hoge adsorptiewaarde, filtert chloorverbindingen zoals trihalomethaan uit het water en diverse zware metalen, maakt het water zachter.

3e laag
Silica en combi balletjes. De balletjes zijn een combinatie van diverse stoffen waaronder Toermalijn, Zeoliet en Kaolien. Ze hebben een redox functie en een anti bacteriologische werking.

4e laag
Illite combi balletjes. Geven een ver infrarood frequentie af van 9,36 micrometer. Deze frequentie trilt in dezelfde frequentie als het menselijk lichaam. Hierdoor worden cellen geactiveerd, de micro bloedsomloop wordt gestimuleerd en neemt toe. Ze verzachten het water naar een pH van ongeveer 7,5. Verder hebben ze ook een anti bacteriologische werking.

Daarnaast kun je bij deze filters kiezen voor een ringvormige filter die je water ook nog eens alkalisch maakt. De inhoud van deze ring bestaat uit magnetietballetjes, toermalijnballetjes, alkalische balletjes en magnesiumballetjes.

Onze ervaring

Doordat het water door al deze lagen gefilterd wordt, haalt het chemicaliën, zware metalen, chloor, pesticiden, hormoon- en medicijnresten uit het water. Wij proeven we het verschil tussen gefilterd en niet-gefilterd water direct. Het gefilterde water is veel zachter. Daarnaast zijn er veel mensen die minder gezondheidsklachten ervaren sinds ze gefilterd water drinken. Benieuwd naar zo’n filter? Wij gebruiken de Aqualine met alkalische filter.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |