Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Waarom een milde detox beter is voor je

Wij geloven heilig in de kracht van een detox. Daarom is je lijf er ook zo goed in, dat detoxen. Je organen zijn elke dag weer bezig met jouw lichaam ontgiften van alle zware metalen, milieuvervuiling, conserveermiddelen etc. We houden bijna allemaal wel van een ongezonde maaltijd en/of een avondje doorzakken op z’n tijd. Maar als je dat vaker doet, heeft je lichaam baat bij meer dan eens per jaar detoxen. En ook als je dat niet zo vaak doet, kan een detox je lichaam net dat beetje extra ondersteunen. En dat allemaal zónder dat je zeven dagen lang alleen maar groentesapjes hoeft te drinken. Here’s how.

Zo detoxen we bij The Green Happiness

Detoxen wordt ook wel gezien als de kern van natural medicine. In de natuurgeneeskunde wordt ziekte gezien als een opeenhoping van afvalstoffen. Misschien helpt een 7-daagse groentesapkuur de één en houdt de ander het geen dag vol. Ons lichaam is over het algemeen heel blij met een zachte aanpak. Hoe beter je afbouwt en opbouwt, hoe minder stresspieken er plaatsvinden in je lichaam. We willen ons lijf natuurlijk nooit straffen, een detox doen we om sommige processen liefdevol een beetje te ondersteunen. Daarom kiezen wij altijd voor de liefdevolle aanpak.

Stap 1

De eerste stap van ontgiften is de toevoer van gifstoffen stopzetten of verminderen. De eerste dagen vermijd je de volgende dingen:

  • Alcohol
  • Geraffineerde suikers en suikerproducten, oftewel koekjes en snoep
  • Verzadigde- en transvetten, oftewel gefrituurde producten, snacks, chips
  • Dierlijke producten als vlees, vis, zuivel, ei

Wat je dan nog wel eet? Appeltaart voor ontbijt, maar dan wel van boekweitmeel en amandelmelk. Of chocoladetoffees, zelfgemaakt. Deze recepten – met de recepten voor een 7-daagse milde detox – vind je in ons Detox-boek.

Stap 2

Drie dagen lang laat je je darmen tot rust komen en drink je groente- en fruitsappen en eet je warme soepen (zei iemand Thaise kokos-curry soep?). Let op dat de sappen niet teveel fruitsuikers bevatten. Zo kiezen wij voor sappen gemaakt van bijv boerenkool, bleekselderij, gember, citroen, appel en avocado.

Stap 3

Niet direct naar de snackbar rennen please! Het opbouwen na een detox is minstens zo belangrijk als het afbouwen. En dat doen wij met tempeh taco’s, gevulde zoete aardappel en cucumber noodles.

Wil jij dit ook?

Zin gekregen in een detox? Je kunt het Green Happiness detox programma als hardcopy en als e-book vinden. Beide inclusief recepten- en informtie video’s!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |