Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Voorstelblog Janneke

Werken vanaf het strand

Ze doet het gewoon, Janneke van den Brink, ook wel bekend als de Financieel Vrije Vrouw. Met haar gezin heeft ze haar biezen gepakt en vertoeven ze op dit moment op het zonnige Curacao. Kan dat, geld verdienen terwijl je op het strand zit? Dat is wel het streven van Janneke. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er gingen behoorlijk wat burn-outs aan vooraf, maar inmiddels kun je haar expert noemen op het gebied van investeren, beleggen en financiële vrijheid creëren. Hoe? Dat deelt ze in haar masterclass FIRE. Maar nu eerst…

Wie is Janneke eigenlijk?

Mijn naam is Janneke van den Brink; investeerder en oprichter van het platform Financieel Vrije  Vrouw. In 2015 getrouwd met Jacco in het mooie Malaga en samen hebben wij een dochtertje. 

Mijn hele werkverleden heb ik gewerkt in Amsterdam, de grote stad met de vele mogelijkheden. Veel  geleerd, veel plezier gehad, maar een gevoel dat steeds meer aan mij ging knagen was het feit dat ik  totaal niet het gevoel had dat ik écht waarde toevoegde. Niet aan mijzelf, mijn omgeving of in de  werkzaamheden die ik verrichtte. 

Na diverse burn-outs kwam er een kantelpunt

Na diverse burn-outs werd dit gevoel alleen maar sterker en kwam het kantelpunt op het moment  dat mijn broertje, die ook last van depressiviteit had, een eind aan zijn leven maakte. Het roer moest  om, maar ik wist niet hoe. 

Ik nam een jaar sabbatical en las een aantal boeken die voorgoed mijn ogen opende. Het kon ook  anders; ik kon financieel vrijheid nastreven en me enkel nog richten op zaken waar ík energie van  kreeg. Toen ik net moeder was geworden en vervolgens weer van 9 tot 5 op kantoor zat, werd het  gevoel dat het anders moest onhoudbaar en ontstak het vlammetje in een groot vuur. 

Ik ga FIRE worden!

Ik wist het zeker: ik ga *FIRE worden! FIRE staat voor Financial Independent Retire Early. 

Mijn doel is vrijheid en dus niet snel rijk te worden, want daar geloof ik niet in. 

Financiële onafhankelijkheid bereiken kost veel tijd, energie en commitment. Het begint allemaal  met de juiste mindset en vanuit daar bepaal je het doel om naartoe te werken.  

In 2 jaar had ik financiële vrijheid

Zo ben ik in 2018 begonnen en in maart 2020 lukte het me om financiële vrijheid te bereiken. Ik doe  enkel nog dingen die ik leuk vind en dat is naast het investeren, werken aan het platform Financieel  Vrije Vrouw. Ik wil met mijn platform mensen op een laagdrempelige manier inspireren en  informeren met mijn opgedane kennis en ervaring. 

Op Instagram hebben we nu bijna 19.000 volgers en de zojuist gestarte en groeiende online  community heeft al meer dan 1600 actieve deelnemers. De deelnemers hebben allemaal mijn online cursus (FIRE Masterclass) gevolgd, waarin ik alle lessen heb verwerkt die mij hebben geholpen op  weg naar financiële vrijheid (FIRE). 

Alles over geld

Alles met betrekking tot geld besparen, verdienen, netwerken en uiteraard de verschillende  beleggingsvormen waar ik zelf gebruik van maak, zijn vastgelegd op diverse video’s in de FIRE  Masterclass. Er zit ook een werkboek bij welke je kunt gebruiken om voor jezelf in kaart te brengen  wat jouw eigen doel is en welke koers bij jou past. 

Voor mij is het elke dag een feestje om de berichten in de community te lezen van mensen met leuke  vragen of ervaringen over hun FIRE-reis.  

Het mooiste aan de FIRE-reis is dat je er een enorm waardevol sociaal netwerk, flexibele mindset en  een gigantische persoonlijke groei aan overhoudt. 

Geniet van je reis! 

Liefs,  

Janneke van den Brink, Financieel Vrije Vrouw

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |