Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Vertrouwen als gezonde super-skill

Inmiddels weten we dat “Green Happiness” zo veel meer is dan alleen gezond eten en beweging. Green Happiness is de gezondheid van body, mind and soul. Een gezond lichaam, een gezonde geest, en een gezonde omgang met emoties. Door het leren vertrouwen op je lichaam, op je geest, op je emoties, en op de magische mechanismen van het leven, kan dit tot nieuwe hoogtes leiden—in je gezondheid, in je werk, in je relaties, in alle aspecten van je zijn.   

Want hoe lekker zou het zijn om het leven helemaal te durven vertrouwen? Als een vis in het water, duiken, zwemmen, bewegen, springen, draaien. Achter je doelen, je wensen en je missie aan. Gestroomlijnd, zonder zorgen en zonder al teveel nadenken. Wat zou het effect hiervan op je gezondheid zijn? Helemaal durven vertrouwen—wat zou dit doen met je stress level, met je energie, met je uiterlijk? 

Je openen voor het oervertrouwen van het bestaan

Het wordt ons niet vaak verteld, maar contact maken met ons “oervertrouwen” is een van de basisprincipes van een holistisch, gezond en gelukkig leven. Toch wordt in onze Westerse samenleving nog steeds aangeleerd dat vertrouwen iets is wat buiten onszelf gevonden moet worden. Vertrouwen is iets wat je krijgt door bepaalde zekerheden. De zekerheid van een vaste baan, een uitgestippeld plan, een relatie, een huis, een gezonde levensstijl, you name it. Aan de ene kant begrijpelijk, maar dit vertrouwen is geheel gebaseerd op het “hoofd”. Het is het vertrouwen vanuit onze ratio en heeft weinig te maken heeft met vernieuwing, holistisch, of potentie. Niet voor niets stamt het woord “moed” of “courage” af van het Latijnse woord “Cor “ wat betekent “hart”. Want het durven vertrouwen op de stem van je hart in plaats van hoofd vraagt om moed en durven loslaten. En alleen vanuit daar kunnen nieuwe dingen gaan stromen.

De drie hersenen van mind, heart and gut

Gelukkig neemt het hoofd als belangrijkste navigatie-tool ook heel langzaam plaats op de zijlijn. Niet alleen in de wereld van spiritualiteit, maar ook business en wetenschap. In de laatste jaren heeft de wetenschap ontdekt dat het lichaam niet één, maar eigenlijk drie hersenen heeft: die van de mind, het hart en gut. In al deze drie deze organen zijn er complexe neurale netwerken aanwezig die tegenwoordig allemaal geclassificeerd worden als “functionele hersenen”. De nieuwe mens, met een nieuw bewustzijn en een nieuwe gezondheid, is daarom degene die navigeert en opereert, niet alleen vanuit het hoofd, maar ook die durft te luisteren naar de innerlijke stem van hart en gut. Je kunt jezelf vragen: welke van deze drie hersenen domineert er bij mij? En wat vertelt dit jou? Misschien is het confronterend of misschien voelt het wel als ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Navigate on Trust

Het leren vertrouwen op deze nieuwe stemmen vormt de basis voor de connectie met ons oervertrouwen. Het zijn die drie hersenen die ons toegang verlenen tot body, mind and soul. Maar goed, het leren luisteren naar die hersenen is natuurlijk niet iets wat we zomaar uit onze hoed kunnen toveren. Het is een super-skill die jekan  leren, beoefenen, ervaren. Als bewustzijnscoach en spiritual teacher ondersteun ik daarom bewuste leiders en leidende creatieven om contact te maken met dit oervertrouwen. Of zoals ik het noem “Navigate on Trust.” Navigate on Trust betekent dat je je niet langer zo beïnvloedt voelt door de druk van buitenaf. Met rust in je hoofd en kennis vanuit je lichaam—de integratie van mind, hart & gut. Dat je je op elk moment herinnert dat je niet je gedachten bent en dat je weet dat het leven je bijzondere dingen presenteert als je durft te luisteren en los te laten. Ik noem het de kunst van het zeilen in plaats van roeien.

Korting op THE TRUST PROGRAM voor TGH lezers

Voor The Green Happiness lezers heb ik nog een aantal plaatsen beschikbaar gemaakt in mijn online live programma. In een online 12-weekse reis lopen we met een inspirerende groep vrouwen langs 7 de principes van vertrouwen. In het programma leer je deze basis principes toe te passen in je dagelijkse (drukke) leven. We bewegen door cognitvieve kennis, oefeningen, en meditatie. Je activeert je oervertrouwen; door de stem van je hart en gut gehoor te geven èn jezelf naar een nieuw bewustzijn + gezondheid te brengen. Het is kort dag, we beginnen al volgende week, maandag 20 september. Maar neem even een moment, connect met je hart. Wat zegt die jou? Als jij dan de call dan voelt, als je hart zegt dat wil ik (!!!), ga dan naar mijn website, gebruik de code GREENHAPPINESS847 en doe deze 12 weken mee voor €847,- in plaats van €1199,- Dit is een eenmalige aanbieding voor de lezers van The Green Happiness.

Gun jezelf jouw oervertrouwen. 

Het is jouw tijd.

Liefs, 

Fenja

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |