Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Vegan Strawberry Cheesecake Ice Cream

Vegan Strawberry Cheesecake Ice Cream, bestaat dat echt? Yes it does! En hij smaakt net zo goed als de titel doet vermoeden. Ruim de vriezer maar leeg, hier wil je een hele voorraad van maken! Zet het ijs voordat je m wilt serveren even een tijdje in de koelkast zodat je gemakkelijk bolletjes kunt scheppen. 

Met superfood maca

Maca is een wortel uit het Andes gebergte en heeft de naam ‘superfood’ gekregen. Maca is een adaptogeen, wat betekent dat het je lichaam op een natuurlijke manier helpt om met stress om te gaan. Het zit vol met belangrijke micronutriënten en antioxidanten. Daarnaast is onder andere aangetoond dat maca positieve effecten kan hebben op het balanceren van de hormonen, je energie en humeur een boost kan geven en dat het zelfs een positief effect kan hebben op je geheugen. Heb je een keer maca gekocht en weet je niet zo goed waar je het in kunt verwerken? In dit ijs dus! Maar je kunt het ook door een romige shake of latte doen. 

Vegan Strawberry Cheesecake Ice Cream

Vegan Strawberry Cheesecake Ice Cream, bestaat dat echt? Yes it does! En hij smaakt net zo goed als de titel doet vermoeden. Ruim de vriezer maar leeg, hier wil je een hele voorraad van maken! Zet het ijs voordat je m wilt serveren even een tijdje in de koelkast zodat je gemakkelijk bolletjes kunt scheppen.  Met superfood maca Maca is een wortel uit […] Recepten cheesecake, ice cream European Print This
Serves: 8 Prep Time: Cooking Time:
Nutrition facts: 179 calories 8.5 fat
Rating: 4.0/5
( 4 voted )

Ingredients

 • 75 g amandelmeel
 • 15 g kokosolie
 • 20 ml ahornsiroop
 • snufje zeezout
 • 3 tl vanillepoeder
 • 4 rijpe bevroren bananen
 • 100 ml amandelyoghurt
 • Optioneel: 2 tl maca poeder
 • 500 g aardbeien (diepvries of vers)

Instructions

 1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Meng in een kom het amandelmeel met de kokosolie, ahornsiroop, zout en 1 tl vanillepoeder met je handen tot een kruimelig mengsel. Bekleed de cakevorm met bakpapier.  
 2. Verdeel het amandelmengsel over de bodem van de vorm zodat je een dunne koek krijgt en druk goed aan. Bak 10 minuten in een voorverwarmde oven. Laat uit de vorm afkoelen en breek de koek in stukjes.   
 3. Breek de bananen in stukjes en doe samen met de amandelyoghurt, macapoeder, 2 tl vanillepoeder en de helft van de aardbeien in de blender. Blend, terwijl je tussendoor het mengsel omschept, totdat er een romig ijs ontstaat 
 4. Snijd de rest van de aardbeien in stukjes en roer door het ijs. Roer ook de helft van de amandelkruimels door het ijs.  
 5. Schep het ijs in de cakevorm (of in een doos die in de vriezer kan). Verdeel de rest van de kruimels over het ijs. Zet nog even in de vriezer of serveer direct. Wanneer je ijs al een tijd in de vriezer staat zet 'm dan voordat je deze wilt serveren even in de koelkast zodat je gemakkelijk bolletjes kunt scheppen. 

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |