Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Willemijn

Van haat-liefde verhouding met eten naar een eigen vegan bakery!

Willemijn komt sinds een jaar regelmatig langs voor een consult. Van een haat-liefde verhouding met eten weet ze nu hoe ze lekker én gezond kan eten, zonder constant te compenseren en kan ze weer met een fijn gevoel in de spiegel kijken. Ze heeft zelfs haar kantoorbaan ingeruild voor haar grootste droom: een bakery met plantaardige, glutenvrije en vetarme taarten, genaamd Willem-Pie. Dit is haar verhaal.

“Ik heb altijd een haat-liefde verhouding gehad met eten. Ik hou enorm van lekker eten maar niet van het effect van (te veel) lekker eten op mijn lichaam. Tussen mijn 18e en 27e levensjaar was mijn eetpatroon nooit constant. Soms keek ik in de spiegel, was ik blij met hoe ik eruit zag en liet ik mezelf een week gaan met eten. Dan at ik chocola, haalde een frietje en bestelde op vrijdagavond pizza. Ik kon dan niet stoppen met eten. Een week later ging ik voor de spiegel staan, vond ik mezelf dik en voelde ik mij slecht. Dan nam ik mijzelf voor om er wat aan te doen en at ik een periode alleen maar salades waardoor ik weer tevreden was over het meisje in de spiegel en mezelf trakteerde op een pizza, reep chocolade of een frietje met mayo. Je begrijpt: een oneindige, vicieuze cirkel!”

Ik heb mijn eetpatroon omgegooid

“Begin 2016 was ik het zat en besloot ik beter met mijn lichaam om te gaan en ben ik bij The Green Happiness terechtgekomen. Daar leerde ik dat lekker eten ook gezond kan zijn. Sindsdien heb ik een paar keer per jaar een consult bij voedingsdeskundige Anouk en heb ik veel nieuwe inzichten gekregen. Het belangrijkste en leukste dat ik heb geleerd, is dat koolhydraten helemaal niet slecht zijn. In mijn hoofd had ik bedacht dat je, als je af wilt vallen of slank wilt blijven, vooral heel veel eiwitten moest eten. Kip, eieren, witvis etc. en dat koolhydraten slecht zijn. Anouk heeft mij geleerd dat je prima koolhydraten kunt eten maar dat ik het beter niet kan combineren met eiwitten omdat mijn buik dat niet zo leuk vindt. Sinds ik 1.5 jaar geleden de 50 dagen van TGH begon, kook ik zelf volledig plantaardig en is mijn eetpatroon voor het eerst sinds tien jaar constant. Ik eet sinds een jaar geen vlees meer (ook geen behoefte aan) maar soms wel een eitje als ik bijvoorbeeld bij mijn oma ga eten. En volgens Anouk is dat ook helemaal prima. Body brushing, oil pulling en 3 glazen lauwwarm water drinken heb ik aan mijn ochtendritueel toegevoegd. Ik merk aan mijn huid en energie dat deze manier van leven zo’n positief verschil is voor mijn lichaam in vergelijking met het eten van veel eiwitten en het smeren van allemaal dure middeltjes en maskertjes voor een ‘stralende huid’. Ook ben ik een paar kilo kwijt en heb ik meer energie. Nou moet ik niet liegen want die paar kilo zitten er sinds kort weer aan omdat ik ben gestopt met roken. Dat deed ik nog wel namelijk, maar dat vond ik ook niet meer passen bij goed voor je lichaam zorgen. Drie maanden geleden ben ik gestopt met roken. En daar ben ik best trots op.”

Mijn dromen aan het volgen

“Daarnaast ben ik twee maanden geleden een ‘healthy’ bakery begonnen en ben ik de hele dag (plant based) baksels aan het maken en voorproeven. Echt mijn droom! Alleen… geen handige combinatie als je graag slank het bikiniseizoen ingaat. Dus heb ik met Anouk een afspraak gemaakt voor een detoxconsult! Daar heb ik veel zin in. Ik ben ook zo benieuwd naar het nieuwe detoxboek!”

Van mijn hobby mijn werk maken

“Mijn grootste hobby is altijd bakken geweest. Taarten, muffins, brownies, koekjes noem maar op. Dat deed ik echter ook in fases (door diezelfde haat-liefde verhouding met eten) want taart was natuurlijk ‘slecht’ eten. Toen ik bij The Green Happiness begon ben ik echter ook gaan experimenteren met plantaardig en glutenvrij bakken. Er ging een nieuwe wereld voor mij open: de wereld van de ‘healthy’ taartjes. Mijn grootste hobby kon ook gezond en door deze ontdekking stond ik meer te bakken dan dat ik met mijn werk bezig was. Twee maanden geleden heb ik de stap genomen om te stoppen met mijn kantoorbaan om een ‘healthy’ bakery te beginnen, geïnspireerd door wat ik heb geleerd van Anouk en TGH: plantaardige, glutenvrije en vetarme taartjes die gezoet zijn met natuurlijke suikers. Mijn nieuwe avontuur en grootste droom heet Willem-Pie. Het The Green Happiness-team vonden de taartjes die ik bij mijn laatste consult voor ze mee nam heel erg lekker en dat is een enorm compliment. Dan zit ik goed! “

Wij zijn super trots op jou Willemijn. En die taarten mag je vaker meenemen tijdens een consult: ze waren heerlijk! Check de website van Willem-Pie of de Instagrampagina.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |