Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Willeke: “Samen met mijn dochter ga ik ook weer het nieuwe boek volgen, waar ik erg naar uit kijk.”

Willeke begon met Your 50 Days of Green Happiness, omdat ze gezonder wilde eten en ook wilde afvallen. Ze heeft haar dol bereikt wat betreft de kilo’s. Nu is haar doel om van haar MS klachten af te komen. Je bent een kanjer Willeke! Heel veel succes met alles!

Waarom ben je begonnen met Your 50 Days of Green Happiness?

Ik ben begonnen met Your 50 Days of Green Happiness, omdat ik gezonder wilde eten en ook wilde afvallen wat mij niet meer lukte. Ik heb eerder al het koolhydraatarm dieet geprobeerd, en was 10 jaar geleden al 50 kilo afgevallen. Er kwam helaas weer 8 kg bij wat ik er graag af wilde hebben. Toen kwam mijn dochter met jullie boek.

Ik ben al vanaf januari bezig met veganistisch eten, wat mij zeer goed bevalt. Samen met mijn dochter heb ik het boek helemaal gevolgd. Ik heb een spastische darm en ms met zenuwpijn. Vooral ’s nachts had ik deze pijn en werd ik er zelfs wakker van.

Ik ben samen met mijn dochter begonnen, maar mijn vriend vind het helaas onzin. Hij laat mij wel mijn eigen gang gaan wat betreft de voeding die ik klaar maak. Ik maak het zo klaar dat hij het ook mee eet en voor hem dan met vlees.

Hoe is het je deze 50 dagen afgegaan?

Voordat ik met het plan begon, at ik gewoon vlees en zuivelproducten, maar wel al in mindere mate. Ik vond het erg goed gaan, vooral het makkelijk was met het boek en de vele menu’s die erin staan, en makkelijk te maken zijn. Ik vond het niet zwaar, omdat ik het vlees en de zuivel niet mis. Het ging niet te snel het afvallen, maar dat hoeft ook niet.

Mijn hoogtepunt was iedere week dat ik weer op de weegschaal stond en dat ik weer afgevallen was, en natuurlijk ook dat je gewoon lekker in je vel zit. Ook heb ik nu minder last van mijn darmen en ben sinds 2 maanden helemaal pijnvrij en slaap de hele nacht door.

Wat was je lievelingsrecept?

Mijn lievelingsrecept was en is nog steeds de bountylolly’s en het bananenbrood. Ik ben een echte zoetekauw en vooral chocola haha. Ik heb eigenlijk niks gemist afgelopen 50 dagen.

Wat was je doel, en heb je deze bereikt?

Mijn doel was wat kilo’s kwijt te raken wat gelukt is en waardoor ik ook beter in mijn vel zit. En ik wil gezonder eten en leven wat ook beter is voor jezelf. Ik zag na de eerste week al dat ik afgevallen was en dat ik ook meer energie had. Ik kreeg daar zoveel energie van, het was een heerlijk gevoel.

Ik heb mijn doel bereikt wat betreft de kilo’s. Ik kan al mijn kleren weer aan waar je erg gelukkig van word. Mijn doel verder is dat ik probeer van meerdere klachten van mijn MS af te komen.

Hoe reageert jouw omgeving hierop?

Ze zien wel aan mij dat ik afgevallen ben en dat ik straal, maar ik praat er niet zo heel veel over omdat ik weet hoe sommige mensen erover denken om veganistisch te eten. Ik kom uit een slagers gezin dus mijn vader vind het echt onzin, wat ik wel jammer vind.

Ga je ook aan de nieuwe Your 50 Days of Green Happiness beginnen?

Samen met mijn dochter ga ik ook weer het nieuwe boek volgen, waar ik erg naar uit kijk.

Wat zou je willen zeggen aan degene die nog met het plan moeten beginnen?

Niet te lang mee wachten, je krijgt er meer energie van je gaat je eigen veel beter voelen, je huid gaat er van stralen en jijzelf ook. Als er menu’s tussen staan die je absoluut niet lust, geen probleem er staan genoeg andere recepten in die je kunt

klaarmaken. En ik zou zeggen gewoon eens proberen, alles is lekker wat er in staat, net weer eens wat anders dan de normale kost.

Ik hoop dat er meer mensen zijn die van hun klachten af komen dankzij dit geweldige boek. Ik ben er erg blij mee. Bedankt Merel en Tessa!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |