Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Wendy: “Ik had elke dag buikpijn/ hoofdpijn en een opgeblazen gevoel en nu heb ik helemaal niks en voel ik me top fit.”

Wendy had elke dag buikpijn/hoofdpijn en een opgeblazen gevoel. Nu voelt ze niks meer en is ze topfit! We willen jullie graag dit succesverhaal laten lezen, want we zijn enorm trots op Wendy! En YAY, ze heeft ook ons nieuwe zomerboek besteld!

Waarom ben je dit programma gaan volgen?

Ik ben dit programma gaan volgen omdat ik én af wou vallen én ik graag van mijn buikpijn af wil zijn. Al jaren lang heb ik last van mijn maag en darmen en het werd alleen maar erger. Ik heb daarom al verschillende diëten geprobeerd maar niks hielp. Ik heb daarnaast 1,5 week in het ziekenhuis gelegen omdat mijn darmen zo verstopt raakten dat ze stilstonden. Onderzoek naar onderzoek heb ik gehad. Ik werd naar huis gestuurd met de boodschap: “Je hebt PDS en met een speciaal dieet moet het wel goed komen.” Die tijd in het ziekenhuis was verschrikkelijk en wil ik dus nooit meer meemaken.

Daarnaast baalde ik al een hele tijd van mijn overgewicht. Ik kon niet alle diëten volgen omdat mijn darmen er dan mee stoppen en dit te gevaarlijk is. Volgend jaar trouwt mijn schoonzusje en ik wil dan heel graag een jurkje aan. Dit kan nu niet, naja niet kunnen….. ik vind het geen gezicht nu om mijn lijf in een jurkje te proppen, mijn benen zijn net sinaasappels, zo veel cellulitis. Ik zou mij ook zeker niet op mijn gemak voelen daarin nu op dit moment.

Daarnaast zie ik altijd op tegen de zomer, ik heb een prachtige bikini echt waar, maar zelden heb ik hem aan. Ik hou ontzettend van het water en van zwemmen maar mijn overgewicht houd mij tegen. Ook korte broeken die nu in de winkel hangen, koop ik niet. Er zijn mensen die dan een maatje groter kopen en denken: “Ach ja, zo kan het ook”, maar nadat ik dit al jaren heb gedaan, ben ik het zat. Ik moet en zal volgend jaar in dat prachtige jurkje lopen en ik zal rechtop lopen van trots, op mooie pumps. Ik zie het al helemaal voor me.

Ik had van anderen al veel goeie verhalen gehoord over jullie boek, dus poging 375 op een pijnloos maar toch kilo verliezend dieet. Een beetje huiverig was ik wel omdat ik het vaker mis zag gaan en ik hoorde dat je veel in de keuken staat en ik ben nou eenmaal niet een keuken Queen.

Hoe at je voordat je met Your 50 Days of Green Happiness begon?

Ik at niet bepaald gevarieerd en ik at wanneer ik honger had. Had ik geen zin in koken, dan kon een boterham toch ook wel snel? Ja, ik weet het heel ongezond en daarom moet dus nu ook de knop om.

Hoe was jouw eerste week?

28 mei ben ik begonnen met de speurtocht door alle winkels om de boodschappen te vinden. Bij de ALDI en AH alles kunnen vinden (wel veel zoeken maar dat komt omdat ik dingen op mijn lijstje had staan waar ik nog nooit van gehoord had).

1 juni ben ik begonnen met week 1, en na twee dagen merkte ik al verschil. In plaats van één keer in de 3 dagen naar de wc (soms zelfs 1x in de 5 dagen) moest ik nu wel twee keer op één dag. Wat een opluchting dat dit programma mijn darmen tenminste niet stop zette zoals vele andere diëten, weg was het opgeblazen gevoel. Wel was ik heel moe en was de energie ver te zoeken.

Op dag 3 kreeg ik afkickverschijnselen (tenminste ik denk dat het dat was) van de suiker. Oh, wat miste ik een snoepje of zoetigheid. Ik wist van gekkigheid niet wat ik moest doen, ik heb overal afleiding in gezocht en de dag zo toch doorgekomen maar die dag was echt heel pittig. Op dag 4 sloeg het om en kreeg ik ineens veel meer energie, ik had ook genoeg aan de porties. Sommige kon ik ook niet in één keer op dus had ik de hele ochtend wat aan mijn ontbijt. Ik had het geluk dat ik de eerste 5 dagen van de week vrij was zodat ik goed kon wennen aan het eten.

Hoe combineer jij Your 50 Days of Green Happiness met jouw werk?

Ik ben maandag 6 juni begonnen op een nieuwe groep (ik werk in de gehandicapten zorg en doe daar de opleiding voor verpleegkundige). Een druk leven dus waar structuur voor mij soms moeilijk te vinden is. Maar gelukkig moet ik op de nieuwe groep zelf mijn eten meenemen (op de andere groep at je met de bewoners mee en dat zou natuurlijk voor mijn programma niet goed zijn) dus ik sprong een gat in de lucht, zo kon ik mij tenminste aan het programma houden.

Hoe combineer jij Your 50 Days of Green Happiness met jouw werk?

Ik ben maandag 6 juni begonnen op een nieuwe groep (ik werk in de gehandicapten zorg en doe daar de opleiding voor verpleegkundige). Een druk leven dus waar structuur voor mij soms moeilijk te vinden is. Maar gelukkig moet ik op de nieuwe groep zelf mijn eten meenemen (op de andere groep at je met de bewoners mee en dat zou natuurlijk voor mijn programma niet goed zijn) dus ik sprong een gat in de lucht, zo kon ik mij tenminste aan het programma houden.

Had je dagen dat het wat minder ging?

Op dag 9 had ik een flinke baal dag, niks lukte en daardoor ben ik ’s avonds aan de filet americain gegaan (emotie-eter). Dit had ik dus beter niet kunnen doen, hondsberoerd was ik na het eten van de toastjes met het anders zo lekkere beleg. De hele 10e dag was ik er beroerd van en lagen mijn maag en darmen totaal overhoop. Nu kun je denken: “Misschien was die filet over de datum”, maar dit was niet het geval en mijn vriend had nergens last van.

Hoe heb je dit weer opgepakt?

Weer zag ik hoe belangrijk het voor mij was om goed en gezond te eten en mij dus toch aan het programma te houden. Gelukkig ging het dag 11 weer helemaal goed en heb ik het programma weer voor de volle 100% op kunnen pakken.

Wat voor resultaten heb je al behaald?

Ik ben nu op dag 13 en voel me top fit. En op die dag 9 na heb ik geen last van buikpijn gehad. Ik had dus elke dag buikpijn/ hoofdpijn en een opgeblazen gevoel en nu heb ik helemaal niks en voel ik me top fit. Deze week begin ik weer op de sportschool, daar heb ik afgelopen week nog geen tijd voor gehad. Ik heb al wat gewicht verloren maar denk dat het met het sporten nog veel beter zal gaan.

Hoe reageerde jouw omgeving hierop?

Mijn vriend zag hoe goed ik mij voelde en toen ik hem erover vertelde dat er een nieuw boek kwam zei hij gelijk, die moet je bestellen dan heb je nog meer recepten. Hij helpt mij goed als ik het af en toe een beetje moeilijk heb met bijvoorbeeld een feestje of als we een dagje weg gaan. Het slechte eten is dan zo makkelijk maar hij helpt mij dan wel om dat niet te doen en iets gezonds te kiezen.

Ik denk dat je dat wel nodig hebt als je dit programma wil beginnen, iemand die achter je staat en je steunt. Al het begin is heel moeilijk, maar zet door het helpt echt!

Kortom, ik ben heel enthousiast over dit boek en heb daarom ook de zomereditie besteld!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |