Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Veerle

Voordat ik begon aan Your 50 Days of Green Happiness heb ik succesverhalen van andere mensen gelezen die aan het programma waren begonnen of al klaar waren. Ik had zelf nooit kunnen bedenken dat ik mijn verhaal ook zou willen delen met anderen, maar ik ben op dag 30 en ik kijk nu al terug op zo’n goede periode!

Ik zal eerst mezelf even voorstellen. Ik ben Veerle, ik ben 24 jaar en ik heb een zwak voor chocolade (die lekkere vette melkchocolade). Ik sport vier keer per week, drie keer krachttraining en een keer cardio. Ik eet niet vegetarisch of veganistisch. Ik at veel kwark, kip en eieren. Voorheen nam ik ook proteïneshakes, maar daar ben ik al een tijdje mee gestopt. Ik ben niet (te) dik, maar ik vind het belangrijk om niet dikker te worden. Ik ben ongeveer 164 cm lang en ik weeg rond de 60-62 kilo. Ik was al een tijdje bezig met voeding en ik lette dan vooral op de E-nummers, deze wil ik zoveel mogelijk vermijden. Door het lezen van etiketten ben ik heel bewust boodschappen gaan doen.

Waarom ben ik begonnen aan Your 50 Days of Green Happiness?

Er zijn meerdere redenen waarom ik begonnen ben met Your 50 Days. Ik had wel eens last van een opgeblazen gevoel en winderigheid, maar dat was niet echt de reden waarom ik begonnen ben. Ik slik medicatie waarvan een bijwerking gewichtstoename kan zijn. Je gedachtes gaan alleen maar naar ‘slecht’ eten. Het was op een gegeven moment zelfs zo erg dat ik een hele reep chocola kon eten en daarna nog steeds dacht aan lekkere dingen. Ik gaf hier vaak aan toe. Op dat moment was ik niet sterk genoeg om tegen mezelf te zeggen dat ik het beter niet kon doen. Ik kwam binnen een maand tijd bijna 3 kilo aan! Dit ging niet langer zo, dit wilde ik niet! Toen heb ik de keus gemaakt om te starten met het winterboek. Zo had ik een stok achter de deur, want ik mocht van mezelf alleen eten wat er op de planning stond. Een mooie bijkomstigheid was dat je nagels en haren er ook nog eens sterker en mooier van worden. Ik dacht “nou, prima!”

Waar was ik bang voor?

Ik was bang dat ik niet genoeg eiwitten binnen zou krijgen i.v.m. het sporten. Ik heb me voorgenomen om me gewoon aan het programma te houden en te kijken hoe ik me daarbij zou voelen. Tot mijn verbazing heb ik wel iets meer spierpijn na het sporten dan voorheen. Als het alleen hierbij blijft, valt het wel mee! Verder was ik bang dat ik veel honger zou hebben, dit is niet het geval. Je mag best grote porties eten. Ook was ik bang dat ik het lastig zou vinden om niet meer te snoepen. De eerste week vloog voorbij en ik had helemaal niet aan snoepen gedacht, maar rond de derde week begon ik last te krijgen. Ik had zoveel zin om te snoepen! Ik had zoveel zin in slechte vetten, net of mijn lichaam daar toch weer iets van wilde hebben (het lijkt net of je het nodig hebt, ook al is dat natuurlijk niet zo). Ik heb er niet aan toegegeven! Als ik eenmaal de ‘fout’ in ga, zal het lastig voor me worden. Dan is het alsof ik een seintje naar m’n hersenen stuur, dat wanneer ik aan ‘slecht’ eten denk, ik het ook krijg.

Houd ik me strikt aan Your 50 Days?

Nee, ik kleur af en toe wel eens buiten de lijntjes. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik maximaal één keer per week iets als een gebakje eet. Zo ben ik niet te streng voor mezelf en kan ik het heel erg goed volhouden. Wanneer ik dan toch gebak eet, heb ik af en toe wel last van mijn buik. Ik weet niet of dit misschien toevallig is. Wat mij wel opviel, was dat ik na het eten van een broodje rosbief in de tweede week (ik was aan het lunchen met een vriendin) misselijk ben geworden, het leek alsof mijn lichaam van slag was. Ik heb aan TGH gevraagd of dit inderdaad al na een week mogelijk was. Hun antwoord was: “Jouw lichaam is aan het wennen aan het nieuwe voedingspatroon, het kan dus heel goed dat jouw lichaam toch echt al na 9 dagen er niet meer zo aan gewend is aan het eten van vlees.” Hierna heb ik geen vlees meer gegeten.

Ik zit nu op dag 30 en heb opnieuw een meting gedaan!

Gewicht:
– 3,3 kilo
Heupomvang: – 4 cm
Billen: – 1 cm
Taille: – 3 cm
Benen: – 2,5 cm

Ik ben niet volledig vegetarisch of veganistisch geworden. Ik weet nog niet wat ik na de 50 dagen ga doen, wat ik wel en niet wil oppakken. Ik heb er nu al veel van geleerd en ik weet zeker dat ik dingen zal overnemen. Ik blijf in ieder geval minder vlees eten.

Wat ik ook nog graag even kwijt wil: mijn complimenten voor de lekkere recepten! De combinaties zijn vaak verrassend en lekker! Tot nu toe vond ik nog maar drie gerechten niet zo lekker in de afgelopen 30 dagen! Je proeft het pure product en je geniet er meer van. Liefs Veerle

Wil jij ook starten zoals Veerle met Your 50 Days of Green Happiness? We nemen je stap voor stap mee met 50 zorgvuldig samengestelde dagmenu’s. Verse ingrediënten, plantaardig en glutenvrij.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |