Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Stella

Stella had jarenlang een haat-liefde verhouding met eten, maar haar relatie met eten is nu eindelijk vol plezier. Ze ging dit jaar aan de slag om weer goed voor zichzelf te zorgen en niet meer alleen met afvallen bezig te zijn. Lees hier hoe Stella met behulp van The Green Happiness weer helemaal happy is.

Magische truc

“Al sinds ik mijn kinderen heb gekregen, inmiddels al bijna 20 jaar, heb ik overgewicht. Steeds kwam er wat bij. Er volgden jaren van diëten, van terugvallen, research doen en ondertussen hopen op de magische truc die mijn overgewicht als sneeuw voor de zon zou laten verdwijnen. Vooral mentaal vond ik dit heel zwaar. Ik had er ontzettend genoeg van het afvallen mijn leven beheerste.”

Goede voornemens

“Met oud en nieuw 2015/2016 had ik het goede voornemen om in 2016 goed voor mezelf te gaan zorgen. Dat alleen al gaf rust: afvallen niet meer als het ultieme doel hebben. Inmiddels is het september 2016 en durf ik te zeggen dat ik me fijner voel dan ik in vele jaren heb gedaan. Met hulp heb ik geleerd waar mijn eetprobleem zit. Toen ik dat duidelijk had werd het makkelijker om mijn eigen keuzes te maken. Zelf bepalen wat ik belangrijk vind in alle opzichten, maar vooral wat ik wil eten. Ik mocht mijn eigen plan trekken en voor het eerst vertrouwde ik voldoende op mezelf om de keuzes te maken die ik wilde en te vertrouwen op het resultaat dat dat zou opleveren. Met niet afvallen, maar goed voor mezelf zorgen als doel.”

Lichter en zen

“Ik ging meer aandacht besteden aan het bereiden van eten en aan het genieten hiervan. Vanaf maart dit jaar heb ik daarvoor enorm veel inspiratie opgedaan bij The Green Happiness. Ik vind het heerlijk om te koken en prachtige dingen op tafel te zetten, daar zijn zij subliem in. Met de komst van het zomerboek kreeg ik de smaak pas echt te pakken. En weet je wat, nu 8 maanden na oud en nieuw ben ik ruim 10 kilo lichter en zen in mijn hoofd. Ik heb nog een weg te gaan qua gewicht, maar ik heb het gevoel dat ik iets duurzaams aan het doen ben waar ik blij van word.”

Groot cadeau

“Een levensstijl moet bij mij passen en ik moet me er goed bij voelen, want anders zal het nooit beklijven. Ik ben blij om te zeggen dat de ontbijtjes, lunches en vooral ook de originele en prachtige tussendoortjes van The Green Happiness mij enorm hebben geïnspireerd om met plezier goed voor mezelf te zorgen. Dat daardoor voor het eerst in vele jaren de haat-liefde relatie is veranderd in een relatie vol plezier. Dat is voor mij het grootste cadeau.”

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |