Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Orkideh: “Dit boek voelde niet als een dieet!”

Studente Voeding & Diëtetiek Orkideh begon met Your 50 Days of Green Happiness omdat ze al veel andere diëten had geprobeerd. Het programma voelde voor haar niet als een dieet, zo bereikte ze heel snel en lekker haar doel!

Waarom ben je begonnen met Your 50 Days of Green Happiness?

“Op 4 januari ben ik aan Your 50 Days of Green Happiness begonnen omdat ik het voor kerst als cadeau kreeg. Ik had nog niet eerder van The Green Happiness gehoord en was echt een echte alleseter. Ik heb mij er eerst in verdiept, want ik was totaal niet van het vegetarische laat staan veganistische eten. Ik heb het toch een kans gegeven, want ik had ondertussen al heel veel geprobeerd, zoals Sonja Bakker, Dokter Frank en het sap-dieet. Want ik vond dat ik, als Voeding & Diëtetiek studente ook wel alles een beetje uitgeprobeerd moet hebben.”

Wat was je doel, en heb je dit bereikt?

“Ik had altijd last van mijn darmen en maagzuur, maar mijn doel was toch echt om af te vallen. Ik was nooit echt dik, maar ook niet slank. In vorige diëten bleef ik altijd rond de 65 kg hangen en de 60 kg op de weegschaal zien was voor mij een doel dat ik dacht nooit te halen. Ook in mijn omgeving dacht niemand dat het mij zou lukken, dat was niet erg motiverend. Toch gaf dit mij alleen maar meer motivatie om het juist wél te doen. Ik zou iedereen dan ook aanraden om je doel voor ogen te blijven houden, want uiteindelijk is het de moeite dubbel dwars waard. Doordat jullie boek niet als een dieet aanvoelde werd het bereiken van mijn doel erg makkelijk, ik sportte voor ik met Your 50 Days of Green Happiness begon ook veel en bleef dit vier keer in de week doen (kickboksen en yoga) omdat ik geen spiermassa wilde verliezen. Mijn omgeving werd erg geïnspireerd, ze wilden zelfs meedoen!”

Hoe zijn Your 50 Days of Green Happiness gegaan? Zag je snel resultaat?

“Toen ik zag wat ik allemaal moest eten vond ik dit in de eerste instantie enorm veel, maar ook erg lekker en wilde super graag beginnen. De eerste week was zwaar, daarna ging het erg gemakkelijk en redelijk snel. Ik stond in de ochtend makkelijker op, mijn huid zag er beter uit en ik zag veel resultaat op de weegschaal. Mijn maagzuur is nu compleet weg en ik heb ook geen last meer van mijn darmen. Mijn huid is er beter uitgaan zien en ik heb nu een mooi figuur. En ik kreeg heel veel complimenten! Een klein ‘dieptepuntje’ is dat ik wel veel last kreeg van haarverlies, dus nu neem ik daar vitamine B50 voor. Het afvallen ging erg snel, eigenlijk iets te snel, maar ik voelde mij hier wel erg goed bij. De eerste 30 dagen was van ik 72 kg, naar 62,5 kg gegaan. Ik kon het niet geloven en je zag het ook heel goed! Omdat ik juist zoveel kilo’s kwijt was vond ik dat ik wel even mijzelf mocht verwennen op een verjaardagsfeestje dus dat heb ik ook gedaan. Het mooie was dat ik die dag erna helemaal niet zoveel was aangekomen en die dag daarna het ook meteen weer weg was. De volgende 20 dagen gingen ook enorm snel aan voorbij en als ik heel eerlijk ben heb ik de laatste 20 dagen niet helemaal meer volgens het Your 50 Days of Green Happiness programma gedaan. Ik woog ondertussen al 58 kg, dus ik was de 60 ook allang gepasseerd. Tot ik het tijd vond om het even tot de laatste week af te maken. Dat heb ik gedaan en zelfs de detoxweek volgehouden. Nu is mijn gewicht 56,5 kg en voel mij beter dan ooit! Ik kan alsnog eten wat ik wil maar ik kom niet aan. Ik let de volgende dag natuurlijk erg op en ik sport er veel bij.”

Wil je verder nog iets kwijt?

“Ik wil jullie bedanken voor het ontzettend goede boek. Het mij veel geholpen qua huid, energie en gewicht. Mijn vriend snapte ook niet waarom ik altijd zoveel energie had in de ochtend. Maar dat kwam natuurlijk omdat ik erg fit ben en goede producten in mijn lijf stop. Alleen maar lof voor jullie! Ik kan niet wachten tot het 10 juli is, zodat ik weer allemaal nieuwe recepten kan proberen!”

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |