Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Minouche: “Ik ben in 7 weken 4,5 kilo afgevallen, van 65 kilo naar 60,5 kilo”

Voordat Minouche met Your 50 days of Green Happiness begon at zij veel vlees, suikers en vetten! Maar nu voelt zij zich zoveel beter! Ze is in 7 weken 4,5 kilo afgevallen en heeft ook bijna geen last meer van haar darmen! Wat fijn he?! Lees hieronder het interview van deze topper!

Waarom ben jij begonnen met Your 50 Days of Green Happiness?

Na jaren lang darmklachten en onderzoeken is er vorig jaar november bij mij de ziekte van Crohn geconstateerd, gelukkig in een lichte vorm. Ik heb al een aantal diëten geprobeerd om te kijken of mijn klachten minder zouden worden, zelfs via mijn arts, helaas hielp niets bij mij. Ik had heel vaak heftige pijn in mijn buik, en een onregelmatige stoelgang. Ik ben begonnen aan Your 50 Days om minder pijn in mijn buik te krijgen, mij fitter te voelen en de kilo’s afvallen die ik kwijt wilde.

Voordat ik met Your 50 days of Green Happiness begon at ik veel vlees, suikers en vetten, maar nu voel ik mij zoveel beter! Ik merkte al snel dat ik geen opgeblazen gevoel meer had, de heftige pijn in mijn buik werd minder en mijn stoelgang ging veel beter.

Wat heb je de afgelopen 50 dagen geleerd?

Ik ben erachter gekomen dat vlees heel slecht is voor mijn darmen. Sinds ik geen vlees meer eet en heel veel groentes, speltbrood, havermout etc eet gaat het zoveel beter met mijn darmen, ik merkte na twee weken al dat ik geen opgeblazen gevoel meer had, dat ik veel minder pijn had en dat mijn stoelgang veel beter was.

Na 7 weken geen vlees te hebben gegeten, ben ik een avondje uiteten gegaan met mijn vriendinnen. Ik als vlees liefhebster bestelde een lekker stuk vlees, dat heb ik geweten, ik kreeg meteen heftige pijn. Ik heb overgeven en ik kreeg meteen veel last van dunne ontlasting. Om zeker te weten dat ik niet tegen vlees kon heb ik nog een aantal keer vlees gegeten, al die keren dat ik vlees at ging het meteen mis. Vlees is voor mij echt een enorme boosdoener en buiten dat, het valt heel zwaar op mijn maag en ik word er ontzettend moe van. Ik weet nu dat vlees voor mijn ziekte niet slim is om te eten en dat het echt een enorme boosdoener is, en buiten dat, je wordt er erg moe van en het valt zwaar op je maag.

Voor mij is het echt een ontdekkingsreis geweest, ik had nooit kunnen bedenken dat vlees zo slecht zou zijn voor mijn darmen, ik heb altijd gedacht dat knoflook, uien en specerijen de boosdoeners waren.

Wat voor resultaat heb je bereikt?

Wauw wat ben ik enorm blij dat ik een aantal weken geleden jullie boek ‘Your 50 Days of Green Happiness’ heb gekocht! Ik ben in 7 weken tijd 4,5 kilo afgevallen, van 65 kilo naar 60,5 kilo, maar voor mij het belangrijkste bijna geen last meer van mijn darmen.

Ik vond het geweldig om het plan te volgen en totaal niet zwaar, ik heb geen een dag moeite ermee gehad! Ik merkte heel snel dat ik minder last had van mijn darmen, ik was niet meer zo moe en ik voel mij onwijs happy met mijn nieuwe levensstijl.

Daarnaast voel ik mij sinds ik zo gezond eet echt top fit, ik heb werkelijk energie voor 10 en heb ik echt 80% minder last van mijn ziekte van Crohn. Voorheen was ik vaak om 8 uur al dood moe en lag ik languit op de bank, nu sta ik heerlijk in de keuken mijn overheerlijke havermout ontbijtje, bounty lolly’s en havermout koekjes te maken. I love it.

Ik vind al die snacks heel lekker aangezien ik heel erg van zoetigheid hou, en ik eet bijna elke ochtend havermout met water, amandelmelk, fruit en kaneel. Ik vind die pasta heel lekker en mijn favoriet is the green asian feeling. Wat ik wel een beetje heb gemist zijn mergpijpen, daar ben ik dol op! Maar dan nam ik gewoon een andere snack.

Hoe waren de afgelopen weken voor jouw?

Ik heb het totaal niet ervaren als diëten, ik heb juist 7 weken lang genoten van alle heerlijke recepten, ik kon soms wel een vreugde dansje maken als ik een recept had gemaakt waarvan ik zo aan het genieten was.

Ik vond het ook heel erg leerzaam, er staan super veel leuke tips en weetjes in het boek. Wat ik heel leuk vind is dat ik nu zoveel dingen eet waarvan ik voorheen niet eens wist wat het was of wat voor gerecht je ervan kon maken. Kortom ik heb er onwijs veel lol in en ik heb inmiddels het zomerboek besteld. Ik kan niet wachten om daarmee aan de slag te gaan. Jullie zijn toppers meiden!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |