Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Linda

Linda bereikte met het volgen van Your 50 Days of Green Happiness iets anders dan ze van tevoren had verwacht, maar wat achteraf nog veel belangrijker voor haar was. Lees hier hoe zij de omslag maakte naar een compleet veganistische levensstijl.

Veganistisch

“Ik ben begonnen aan Your 50 Days of Green Happiness om van mijn eczeem af te komen. Dat is helaas niet helemaal gelukt, misschien ook omdat ik me niet 100% aan het dieet heb gehouden. Maar het effect dat The Green Happiness wél op mij heeft gehad vind ik eigenlijk veel waardevoller. Ik ben namelijk helemaal veganistisch gaan leven.”

Eye opener

“Ik ben altijd al een empatisch persoon geweest, die veel van dieren hield. Door met The Green Happiness bezig te zijn merkte ik dat ik zo veel bewuster ging leven. Ik ben documentaires gaan kijken zoals Cowspiracy, Live And Let Live, Forks Over Knives, The Kids Menu, etc. Alles wat te maken had met duurzaamheid, respect voor de natuur en respect voor mens en dier. Dit was iets wat ik altijd maar voor me uit schoof. Hiervoor heb ik mezelf altijd een beetje voor de gek gehouden en heb ik mijn ogen gesloten voor dingen als dierenleed- en uitbuiting.

Tijdens Your 50 Days of Green Happiness zijn mijn ogen geopend. Het gaf mij de kennis en kunde om met gemak een veganistisch eetpatroon te behouden. Ik pak niet meer “per ongeluk” een stukje vlees of een kaassnack omdat ik in de supermarkt bedacht dat ik er trek in had en bij de kassa pas dacht: ‘Oh ja, ik zou geen vlees meer eten.’ The Green Happiness was voor mij niet de eerste stap richting deze manier van leven, maar wel de stap die ik nodig had om mijn leven permanent om te gooien.“

Ik heb meer respect voor de dieren

“Door veganistisch te eten heb ik meer respect voor dieren, door duurzaam te shoppen heb ik meer respect voor mensen en door zo bewust en eerlijk te leven respecteer ik mezelf ook veel meer. Ik heb vrede met hoe ik leef. Toen ik dierlijke producten at en elke week shopte voelde ik vaak een soort van schaamte. Dat klinkt raar, maar dat is echt hoe ik het voel. Bedankt dat jullie deze verandering hebben ‘gefaciliteerd’.

Your 50 Days of Green Happiness is zo makkelijk te volgen en zo leuk om te lezen dat het zonder veel moeite gewoon gebeurt. Sommige recepten zijn natuurlijk super uitgebreid en kosten wat meer tijd, in dat opzicht had ik echt de mazzel dat ik thuiszat doordat ik voor korte tijd in de ziektewet zat. Maar ook mijn hoogzwangere zus heeft het samen met haar vriend gedaan, terwijl zij allebei werken en al twee jonge kinderen hebben. Ondertussen leven zij als een gezin van 5 bijna geheel veganistisch. Dit is voor mij ook een grote inspiratie.

Nogmaals bedankt en ik kijk er naar uit om met het nieuwe winterboek te beginnen zodra hij er is!”

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |