Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Linda

We hebben weer een geweldig succesverhaal van Linda. Ze wilde van haar laatste kilo’s afkomen en dat heeft ze gedaan met ons programma!

Waarom ben jij begonnen aan Your 50 Days of Green Happiness?

“Inmiddels ben ik zo’n 2 maanden bezig met The Green Happiness. Ik was op zoek naar een manier om van de laatste kilo’s af te komen, om van mijn zwembandje af te komen en om gevarieerder te eten op een gezonde manier. Ik was, op het moment dat ik startte, al zo’n 5 kilo kwijt en daar voelde ik me goed bij. Maar omdat ik zo goed op weg was en nog graag wat van mijn buikomvang kwijt wilde, wilde ik graag doorpakken en dat lukte me niet met het eetpatroon wat ik had. Ook verviel ik steeds in dezelfde gerechten.”

Hoe at je voordat je met Your 50 Days begon?

“Voordat ik startte met Your 50 Days heb ik vooral koolhydraten gemeden, maar at ik wel al veel groenten en fruit. Mijn lichaam hoefde dus niet totaal te detoxen en daarom heb ik ook geen last gehad van extreme moeheid of hoofdpijn.

Ik ben altijd wel een vleeseter geweest, hoewel ik dat het afgelopen jaar al veel had geminderd. Daarvoor in de plaats at ik regelmatig vis, maar ook dat moest ik nu dus schrappen. “

Hoe vond je de dagmenu’s van het plan?

“Een uitdaging, dat zeker. Ook kookte ik niet zo vaak uitgebreid. Ik werk full time wat altijd een beetje puzzelen was, maar een voordeel is dat ik doordeweeks alleen woon, dus dat gaf me wel de mogelijkheid de gerechten voor mijzelf te maken zonder protesten van huisgenoten, gezin, etc.

Mijn kruidenvoorraad bestond uit peper, zout en Italiaanse kruiden, dus daar viel flink wat aan te vullen. Het heeft me ook een flinke duit gekost, maar de kast is nu goed gevuld! Ook alle granen, superfoods en diepvriesfruit waren voor mij nieuw. Dingen waar ik nog nooit van had gehoord (edelgistvlokken??), stonden nu opeens in mijn voorraadkast.

Dus in de eerste week heb ik met heel veel enthousiasme alle potjes gevuld en ziet mijn voorraadkast er opeens heel anders uit!”

Hoe zijn jou de afgelopen weken afgegaan?

“De afgelopen 8 weken heb ik meer in de keuken gestaan dan ik ooit eerder heb gedaan, maar ik moet zeggen dat ik er erg veel lol in heb. Ik word zelf steeds creatiever met kruiden en andere ingrediënten en ik heb er veel plezier in. De gerechten zijn (vaak) niet ingewikkeld, en alles is op smaak. Vooral de snacks vind ik leuk om te maken. Ik ben ook wel een zoetekauw, dus ik heb af en toe mijn stukje bananenbrood, bountylolly of carrot blissball nodig! “

Hoe ben je na deze weken verder gegaan?

“Inmiddels maak ik ook regelmatig veganistische gerechtjes van andere websites of blogs om een beetje te variëren. Dat bevalt erg goed en houdt er een beetje speling in. Tip: houd Instagram en Pinterest eens in de gaten en de veganistische recepten vliegen je om de oren!

Verder gebruik ik regelmatig een schep rijstproteïne in mijn smoothies om mijn eiwitten wat aan te vullen. Ik sport minimaal 4x per week, van circuittrainingen tot wielrennen, waardoor ik voor mijn spierherstel en opbouw wat meer eiwitten nodig heb dan die terugkomen in de gerechten van TGH. Inmiddels heb ik daar wel een goede balans in gevonden. “

Heb jij jouw doelen bereikt?

“Wat mij betreft ben ik nog niet klaar. Ik wil graag mijn vetpercentage nog wat omlaag krijgen richting de 20% en meer spierdefinitie krijgen. Ik heb nu de smaak te pakken en dit ga ik zeker volhouden! Niet meer terug naar wat het was. ”

Wat doe je nu anders dan voorheen?

“TGH is mijn stok achter de deur, mijn basis. Van daaruit ben ik zelf gaan variëren met groenten, kruiden, fruit en alle toppings die je kunt verzinnen.

Zo ben ik gek op smoothies, dus die maak ik vaak als ontbijt of tussendoortje voor aan het eind van de middag (mijn dip momentje). Hier gooi ik dan bijvoorbeeld ook wat havermout door voor de vulling, zodat ik niet twee uur later alweer honger heb. En je kunt ze zo makkelijk meenemen naar het werk. Ik maak het de avond van te voren klaar, dus dat scheelt weer een minuut of 10 ’s ochtends.

Die 10 minuten blijf ik nu niet langer in bed liggen ’s ochtends. Ik sta dezelfde tijd op (6:00), alleen besteed ik deze 10-15 minuten aan een korte workout, zodat ik de dag fit begin. Daarna douchen en de dag kan beginnen!

Als iemand zegt geen tijd te hebben om te sporten, dan is dit een voorbeeld van hoe dit wel kan, zonder dat je er extra tijd voor vrij hoeft te maken! Geen tijd is wat mij betreft geen excuus.

Er zijn heel veel workouts die je thuis kunt doen in de huiskamer. Een paar dumbells en een matje zijn vaak voldoende om hele leuke circuittrainingen te doen, die zwaar genoeg zijn en waar je fit van wordt, en dus niet voor naar de sportschool hoeft! “

Heb je wel eens cheatdays gehad?

“Begrijp me niet verkeerd, ik ben geen fitnessgoeroe of diëtist. Ik houd ook gewoon van een glaasje wijn op z’n tijd, een chocolade dessert of een kaasplankje. En ja zelfs op zijn tijd een stukje vlees, vis of eitje. Ik wil namelijk voorkomen dat ik een enorme terugval krijg en hoe fijn ik het ook vind zonder…soms heb ik er gewoon zoooooo’n zin in!

En dit doe ik dan ook gewoon af en toe. In het weekend met mijn vriend en zijn kids, op vakantie, of wanneer ik uit eten ben met een vriendin. Dit moet toch ook kunnen? Ik leef maar één keer en daar geniet ik dan ook van met volle teugen! Zolang alles maar in balans blijft, word ik echt niet dik van een (kleine) uitspatting op zijn tijd.

Zo was dit pas geleden de vrijdagavond “uitspatting”…een pasta met heel veel groenten, maar ook met garnalen, een beetje parmezaanse kaas en een glaasje wijn . Daar word ik af en toe heel blij van!”

Wat zou jij de nieuwe groep Your 50 Dayers willen aanraden?

“Als het doel is om af te vallen met TGH dan gaat dit zeker lukken. De gerechten zijn super gezond, lekker, goede hoeveelheden (voor mij zelfs teveel), en het is goed tegen een opgeblazen buik en gevoelige darmen. Je krijgt niet veel calorieën binnen, maar wel veel vitaminen en mineralen.

Ik raad dus wel aan om ernaast te sporten, zodat je er conditioneel ook op vooruit gaat en wat strakker in je vel gaat zitten.

Heel leuk natuurlijk om kilo’s te verliezen, maar dat is niet altijd vet, en om je lijf meer in vorm te krijgen is het ook belangrijk om te bewegen en spieren te ontwikkelen/onderhouden.

Ik vond het in het begin lastig om én te koken/preppen én te sporten. Het kost inderdaad allemaal een hoop tijd. Maar inmiddels ben ik in balans en zie ik de effecten van de combinatie van gezond en veganistisch eten met sporten. Ik heb nog nooit zo goed (en strak) in mijn vel gezeten als nu, en daar ben ik super trots op en dat terwijl ik net 32 ben geworden!

Uiteindelijk is dat waar het om draait, dat je goed in je vel zit en gelukkig bent met jezelf. Dit straal je uit en het geeft je energie om deze levensstijl vast te houden. “

Zou jij Your 50 Days of Green Happiness aanraden?

“Wat mij betreft zeker! Ik heb er heel veel aan gehad, ook al heb ik het programma niet gevolgd in de volgorde van het boek. Ik heb een liefde ontdekt voor koken, ik zit goed in mijn vel, ik heb geen last meer van mijn darmen en ik heb meer energie!

Dit lijken mij voldoende redenen om dit programma aan te raden ;-).

Wat ik wel wil meegeven, het boek doet het werk niet voor je. Je moet er zelf tijd insteken, in investeren en hard voor werken als je je doelen wilt bereiken. Het gaat niet vanzelf!

Ik ben erg benieuwd naar het zomerboek, dat natuurlijk allang in bestelling staat! Ik heb zin in nieuwe gerechten!

Liefs, Linda”

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |