Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Lillian

In tegenstelling tot veel verhalen van anderen die ik op het internet gelezen heb, wilde ik gewoon graag afvallen. The Green Happiness leek mij een mooi middel om dit doel te bereiken. Ik sta zeker achter het concept, maar ik houd ook echt wel van een stuk vlees en zeker van een kaasje.

Ik heb nog nooit eerder een dieet gevolgd, maar er moesten wel een aantal kilo’s af. Ik ben ervan overtuigd dat je koolhydraten nodig hebt om de dag door te komen, dus het soort diëten waarbij je geen koolhydraten mag, vielen voor mij af. 50 dagen zonder dierlijke producten, dat sprak mij wel aan. Zo gezegd, zo gedaan, vol goede moed bestelde ik in de kerstvakantie het winterboek en het zomerboek en ik ben aan de slag gegaan.

Boodschappen doen

Om te beginnen moest ik mijn gewoontes omtrent het boodschappen doen veranderen. Waar ik normaal gesproken naar één supermarkt ging en daar alles in één keer haalde, had ik nu producten nodig die ik daar niet zo makkelijk kon krijgen. Dit kostte me wat meer tijd dan ik gewend was. Gelukkig ontdekte ik een nieuwe winkel in mijn woonplaats, waar ze allerlei lekkere producten hadden. Ik vond langzaam een nieuwe structuur. Uiteindelijk kocht ik al mijn groente en fruit bij de Lidl en de ‘speciale’ dingen bij de AH XL om de hoek.

Hoe zijn de 50 Days mij bevallen?

Je moet veel in de keuken staan, maar gelukkig houd ik daar wel van. Al heel snel merkte ik dat de ‘cravings’ naar suiker of ander eten afnamen. Ik ben nog steeds verbaasd dat je het een hele middag met een stukje bananenbrood uit kunt houden. Ook de smoothies vullen beter dan verwacht. Na 50 dagen ben ik vier kilo afgevallen en mijn huid is rustig en mijn haar is minder vet. Daarnaast krijg ik dagelijks complimentjes over dat ik er zo goed uitzie. Superleuk om te mogen ontvangen natuurlijk!

Er is nog een ander effect, waar ik helemaal niet op gerekend had. Ik heb het gevoel dat ik dichter bij mezelf sta. Of het nou komt omdat ik onbewerkte producten eet, of dat je met het volgen van Your 50 Days sowieso veel met jezelf bezig bent, ik weet het niet. Ik kan naar iedereen mijn grenzen beter aangeven, ik sprak over mijn angsten met een vriendin, ik kon eindelijk afscheid nemen van een scharrel en ik besloot een aantal dingen uit het verleden af te sluiten.

Soms vond ik het moeilijk om met de ‘social bonding’, die met eten gepaard gaat, om te gaan. Ik ben namelijk echt een gezelligheidsdier. Wat doe je dan met die vaste eetafspraak met je beste vriendin? Hoe ga je met verjaardagen om? Wat doe je als je een cursus hebt, waar een overheerlijke lunch georganiseerd wordt? Ik heb met mezelf afgesproken dat ik op deze momenten gewoon mocht eten wat er geserveerd werd. Verder heb ik wel strikt plantaardig gegeten.

Hoe nu verder na de 50 Days?

Ga ik een volledige veganistische leefstijl aan? Ik denk dat ik het parttime ga doen. Als ik alleen thuis eet wel, wanneer ik in gezelschap eet ga ik mezelf wat meer toestaan. Verder houd ik de smoothies erin en ga ik mijn tussendoortjes zelf maken. Ik was al heel lang op zoek naar lekkere en gezonde tussendoortjes zonder suiker.
Voor nu ga ik een break houden, kijken of ik zelf mijn gewicht op peil kan houden met deze nieuwe voedingsstijl. Eind mei wil ik beginnen met het zomerboek, zodat ik deze zomer helemaal klaar ben om op bikinivakantie te gaan, met (eindelijk) een gezond BMI.

Bedankt meiden van The Green Happiness, dat jullie me geholpen hebben bewuster te worden, me meer inzichten hebben gegeven en dat ik dichter bij mezelf blijf! O ja, die berichtjes op Facebook gedurende de 50 Days hebben mij ook enorm geholpen.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |