Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Lieke

Lieke liep hele dagen met haar broek open omdat ze zo’n buikpijn had. De buikpijn was een keer zelfs zó heftig dat ze in het ziekenhuis terecht kwam.

Waarom ben je begonnen met Your 50 Days of Green Happiness?

“Vorige zomer kwam ik na 8 maanden als nanny te hebben gewerkt terug in Nederland. De laatste maand reisde ik rond en at ik niet veel anders dan pasta of noedels, want: makkelijk en goedkoop. In acht maanden tijd was ik tien kilo aangekomen en daarnaast kreeg ik veel last van mijn buik.

Eigenlijk heb ik al mijn hele leven al last van m’n buik, maar zo erg als nu had ik het nog nooit gehad. Als ik iets gegeten had lag ik op de bank met mijn broek open en had ik last van krampen. Een keer belandde ik door de krampen zelfs in het ziekenhuis. Na een gezellige barbecue met familie kreeg ik weer last van mijn buik. Ik besloot even op bed te gaan liggen, maar na een tijdje waren de krampen zo heftig dat ik het uitschreeuwde van de pijn. Het leken wel weeën! Deze buikpijn voelde zo anders dan normaal. We besloten naar de dokterspost van de eerste hulp te rijden. We keken elkaar nog even aan: ‘Wat als ik nu echt ga bevallen?’ In het ziekenhuis werden allerlei testen gedaan en uiteindelijk werd ik naar huis gestuurd met de diagnose ‘een acute blaasontsteking’. Ik ging aan de slag met een antibioticakuur, maar er veranderde niets, de pijn bleef.

Daarom ben ik toch weer naar de huisarts gegaan en hij stelde de diagnose PDS, het prikkelbare darmsyndroom. De huisarts verwees mij door naar een diëtiste. Zij leerde mij dat ik normaal en gezond moest eten, maar dat deden wij thuis eigenlijk al. Mijn moeder kookt nooit uit pakjes, gebruikt altijd verse groenten, frisdrank kreeg ik thuis nooit en patat of pizza at ik eigenlijk alleen zo af en toe met mijn vriend. Mijn voedingspatroon hoefde volgens de diëtiste dan ook niet aangepast te worden, ze adviseerde me wel om zoveel mogelijk ‘Hollands’ te eten: boterhammen en aardappels, groenten en vlees dus. Maar mijn buikpijn werd hier niet minder van.

Via Facebook kwam ik het programma van The Green Happiness tegen. Ik las de succesverhalen en de geweldige recepten en het liefst wilde ik direct beginnen. Toch heb ik nog even het schema van de diëtiste aangehouden. Maar toen ik op een middag weer eens op de bank lang door de buikpijn heb ik het boek besteld!”

Hoe ging het Your 50 Days of Green Happiness programma je af?

“Toen ik het boek ontving was ik meteen verliefd, er staan geweldige adviezen in en ik besloot het programma samen met mijn moeder te volgen. We waren in eerste instantie best een beetje sceptisch over de nieuwe en onbekende ingrediënten die we nodig hadden voor de recepten. Ze waren best duur, maar op een langere termijn viel het mee, omdat we geen vlees meer aten en groente en fruit op de markt kochten. De eerste weken waren vooral zoeken, zoeken en nog eens zoeken. En ja, ook de medewerkers van de supermarkt werden gek van ons. De eerste dagen probeerden we vooral de recepten uit en na een aantal weken zagen mijn moeder en ik gelijk resultaat!”

Wat voor resultaat had het programma voor jou?

“Mijn opgezette buik was weg en ik hoefde niet meer de hele dag met mijn broek open te lopen. De kilo’s, maar vooral de centimeters rond mijn buik vlogen eraf en ik kreeg dit ook te horen van anderen. Mijn Australische kilo’s ben ik kwijt en ook mijn huid ziet er geweldig uit!

Ook mijn darmen waren erg blij, ik merkte echt dat ze rustig werden door het geweldige eten. Alle medicijnen die ik gebruikte voor mijn buikklachten heb ik in de prullenbak gegooid en ga ik zeker niet meer gebruiken.

Hiernaast merkte ik in de eerste week al dat mijn nachtrust ook verbeterde. Soms word ik zelfs eerder dan de wekker wakker en ben ik nog uitgerust ook!”

Hoe gaat het nu met je?

“Na 50 dagen zijn mijn moeder en ik onze eigen weg gegaan. We zijn nu voor 80% vegetarisch en ik neem zuivel meer. We eten wel af en toe vis, omdat we daar allebei gek op zijn. We halen nu ook van verschillende sites recepten die The Green Happiness proof zijn en starten ook snel met het zomerboek! Voor ons is The Green Happiness geen dieet maar een life-changing programma geweest!”

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |