Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Kim

Merel (en ook Floor!) zijn enorm enthousiasmerend en hebben een positieve vibe, welke mij helpen om gemotiveerd te blijven.

Na een zomer diëten bleven de kilo’s er maar aanzitten en had ze nog steeds last van kramp en een opgezette buik. Kim is nu gestopt met diëten, 9 kilo kwijt en zit weer lekker in haar vel!

Tegen het einde van de zomer was ik het zat. Met bijna dagelijks sporten en een dieet van 1200 calorieën viel ik nog steeds nauwelijks af. Ik zat letterlijk en figuurlijk niet lekker in mijn vel. Ik dacht er is vast iets mis met mij; het leek me niet normaal dat je met zoveel beweging en een redelijk gezond dieet niet afvalt en steeds maar bang moet zijn om nog meer aan te komen. Daarnaast had ik vaak last van darmkrampen en een opgezette buik.

Het was tijd voor actie en ik maakte een afspraak met Merel van The Green Happiness. Een fijn gesprek met een leuk enthousiast mens. Ik kreeg het gevoel dat er goed naar mij geluisterd werd en de persoonlijke aanpak van Merel sprak me aan. Belangrijke adviezen voor mij waren: glutenvrij eten, ’s avonds de zwaarste maaltijd eten en de combinatie groenten- koolhydraten of groenten-eiwitten. Merel (en ook Floor!) zijn enorm enthousiasmerend en hebben een positieve vibe, welke mij helpen om gemotiveerd te blijven.

Ik moest best wel even wennen aan mijn nieuwe eetregels. Met veel groente en fruit eten had ik gelukkig al geen moeite en als vegetariër at ik al grotendeels plantaardig. Vooral het bedenken welke combinaties wel of niet passen heeft me even gekost. Met een drukke baan is een boterham tussen de middag toch heel wat makkelijker dan een salade. Maar door een goede voorbereiding is dit inmiddels geen probleem meer. Wat ik ook lastig vond (en nog vind) is het uitleggen aan anderen wat mijn nieuwe eetpatroon inhoudt. Dit is vooral wennen als ik bij iemand ga eten of uit eten ga; ik wil namelijk niemand tot last zijn. Uiteindelijk gaat het wel om mijn lijf, dus als iemand het lastig vindt, stel ik voor om zelf wat mee te nemen of om samen te koken.

Mijn nieuwe manier van eten voelt niet als een dieet. Ik mag meer eten dan ik daarvoor deed, maar eet vooral anders. Ik voel me lekkerder en een stuk fitter in mijn vel. Soms heb ik nog wel last van mijn buik maar dit is een stuk minder en ik kan het nu in ieder geval herleiden naar de oorzaak. Koken (en vooral gezond) vond ik altijd al leuk, maar nu beleef ik nog meer plezier aan het experimenteren in de keuken. Lekkere dips van aubergine of tomaten, groentecurry, groentechips, maar ook zoete gerechtjes zoals koekjes met zoete aardappel of pompoen. Hierdoor blijf ik gevarieerd, maar vooral ook lekker eten. Lekker eten blijft voor mij erg belangrijk! Eerlijk is eerlijk, er zijn ook dagen dat ik mijzelf een lekker hapje en drankje extra gun. Dat past wat mij betreft ook prima binnen mijn nieuwe eetpatroon.

Ik ben erg blij met de resultaten die ik tot nu toe heb behaald. Mijn vriendinnetje Saar noemt mij inmiddels “ Slankie”.
In 10 weken tijd ben ik 9 kilo en 51 (!) centimeters verloren. Dit had ik nooit verwacht en ik ben stiekem best een beetje trots op mijzelf.

The Green Happiness is mijn nieuwe levensstijl. Merel en Floor, super bedankt!
Vrolijke groet van een Green en Happy Kim

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |