Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Joyce

Joyce twijfelde of al dat ‘konijnenvoer’ wel wat voor haar was. Inmiddels is ze al meer dan 100 dagen volgens Your 50 Days of Green Happiness aan het eten en kost het haar helemaal geen moeite! Lees hieronder haar verhaal.

Waarom ben je begonnen met Your 50 Days of Green Happiness?

“Voordat ik aan Your 50 Days of Green Happiness begon was ik een enorme vleeseter. De dagen dat ik vegetarisch had gegeten, waren op één hand te tellen. Ik twijfelde dus enorm of het wel echt iets voor mij was. Ik volgde The Green Happiness een tijdje op Facebook en toen het afvallen niet lukte op mijn eigen manier en mijn buikklachten, een opgeblazen gevoel, veel scheten laten, stinkende ontlasting en buikkramp na het eten niet verdwenen, heb ik het roer omgegooid. Ook omdat ik de hele winter aan een stuk door verkouden geweest en ik me ondanks dat het lente werd, moe en futloos voelde.”

Had  je  al  eerder diëten geprobeerd?

“Tot op heden was vooral het tellen van calorieën mijn strategie. Erg succesvol was dit niet, want de afgelopen 5 jaar heb ik op hetzelfde gewicht gezeten. Bij calorieën tellen ging ik vooral minder eten, kleinere porties. Waardoor je een of twee uur later alweer honger hebt. Vervolgens dook ik dan toch de voorraadkast in om daarna weer met een schuldgevoel zitten dat het me wéér niet was gelukt om vol te houden. Een half jaar voordat ik aan het programma van The Green Happiness begon had ik wel al suiker uit mijn dieet geschrapt. Dit had echter niet zoveel effect op mijn lichamelijke klachten en op mijn gewicht.”

Hoe  is het  je  deze 50 dagen vergaan?

“Al na de eerste week merkte ik veel verschil. Mijn buik was minder opgezet en deed minder zeer. Ook de klachten waarvan ik niet had verwacht dat ze beter zou worden en ook niet de reden waren om aan Your 50 Days of Green Happiness te beginnen, verdwenen. Bijvoorbeeld dat ik slecht sliep en enorme stinkende zweetvoeten had. Dat lees je goed, hád. Want de geur is enorm afgenomen. En ik slaap weer lekker de hele nacht door, in plaats van lang te wakker liggen en minimaal vier keer per nacht wakker te worden. Dus ik heb veel meer energie dan een paar maanden geleden.  Naar mate de weken vorderden ging het steeds beter. Mijn energiedip aan het einde van de middag en mijn afterdiner-dip zijn ook langzaam maar zeker verdwenen.

Na 50 dagen het boek te hebben gevolgd, ben ik naar eigen inzicht opnieuw aan het boek begonnen, met voornamelijk de avondgerechten als leidraad. ‘s Ochtends een smoothie of havermout (lekker!) en ‘s middags salade en boterhammen met humus of groentespread. Of als ik mazzel had en er was iets over van de vorige avond, kon ik dat als lunch meenemen.

Nu 100 dagen verder, zijn mijn vreetbuien van meerdere keren per week, afgenomen naar nog maar 1x per 2 weken. Ik ben vooral blij dat ik geen honger hoef te lijden. Zo lang ik me aan de principes van The Green Happiness hou, kan ik best wel wat extra’s tussendoor nemen. Maar waar ik dan voorheen crackers met kaas, pakken koek en repen melkchocolade at, neem ik nu veel groente en fruit tussendoor of een rijstwafel of speltcracker met humus of groentespread. Ik vind het nog steeds raar dat ik mij met dit konijnenvoer toch enorm verzadigd voel. De lekkere treats zijn ook een zeer welkom als tussendoortje! 
Bij feestjes of wanneer ik uit eten ga houd ik me niet volledig aan ‘de regels’, dus ik eet echt nog wel eens vlees of kaas. Maar als ik de volgende dag wel weer netjes verder ga, blijft mijn buik ook goed. Inmiddels ben ik al ruim 100 dagen met deze nieuwe voedingswijze bezig en het voelt goed! Ik heb meer energie, met mijn buik gaat het veel beter: ik heb bijna geen buikkramp meer, weinig winderigheid en de stank van mijn ontlasting is een stuk minder geworden. En ik zie er ook nog eens beter uit! Inmiddels ben ik met het zomerprogramma bezig en dat bevalt al heel goed!”

Heb  je  je doel bereikt met Your 50 Days of Green Happiness?

“Mijn voornaamste doel is zeker bereikt: ik heb nauwelijks buikklachten meer en de start om af te vallen is gemaakt. Omdat ik heel veel overgewicht heb, zal ik nog meer af moeten vallen. Maar op deze manier kost me dat eigenlijk helemaal geen moeite. Wat is er fijner dan gewicht verliezen, terwijl je de hele dag lekkere dingen kunt eten?”

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |