Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Franziska

Waarom ben je naar The Green Happiness gekomen?

“Hoe meer ik over veganisme en plantaardige voeding had gelezen, en hoe meer filmpjes ik erover had gekeken, hoe meer ik ervan overtuigd was dat deze lifestyle echt iets voor mij kon zijn. Ik was al een tijdje bezig met vaker plantaardig eten (ik at af en toe nog wel vis, melk en eieren), maar ik wilde de overstap helemaal maken. Na een paar weken wist ik niet meer zeker of ik het nog wel ‘goed’ deed. Ook ten opzichte van gewichtsverlies. Ik wilde wat inspiratie en vooral motivatie krijgen.”

Wat was het doel dat je wilde bereiken?

“Het belangrijkste voor mij was een hoger energieniveau en afvallen. Een paar maanden geleden was ik continu uitgeput. Het maakte niet uit of ik nou 6 , 8, 10 of zelfs 12 uur sliep; ik was altijd moe. Ik had al vaker geprobeerd af te vallen, en het lukte ook meestal voor een week of twee. Maar het eindigde er helaas altijd weer mee dat ik ongezonde dingen ging eten.”

Had je al eerder andere eetpatronen geprobeerd?

“Voor ik bij The Green Happiness kwam had ik al van alles geprobeerd! 17 Day Diet, South Beach Diet, Juice Fasting, Lemon Diet, Paleo… noem het maar op, ik heb het allemaal gedaan! Bijna alle diëten leverden wel resultaat, maar na een ‘fasting’ had ik binnen een paar dagen, of weken, alles en nog een beetje meer, weer op mijn heupen. Met een low carb diet was ik een aantal jaren geleden wel flink afgevallen, maar kreeg ik na een paar maanden regelmatig eetbuien en snack-attacks. Uiteindelijk ben ik alles weer aangekomen. Het heeft lang geduurd voordat ik doorhad dat mijn lichaam de (goede) koolhydraten gewoon nodig heeft.”

Hoe gaat deze voedingswijze je af?

“Het is makkelijk, het voelt gewoon goed en ik heb geen behoefte om ongezond te eten. Ik denk nooit aan dingen die ik niet ‘mag’ eten, maar ik geniet heel erg van al het fruit, de groenten en de gezonde koolhydraten die ik elke dag naar binnenwerk. Bovendien zijn er ook zo veel mogelijkheden om buiten de deur plantaardig te eten en het aanbod aan vegan treats zoals raw chocolate cake of dergelijke wordt alleen maar groter. Zelfs mensen in mijn omgeving zijn nu ook gemotiveerd om meer groenten te eten, omdat ik er zo enthousiast over ben!”

Wat waren voor jou de beste tips?

“Dat ik beter groene smoothies kan drinken in plaats van groene sappen omdat er nog vezels in zitten en dat ik meer (goede) koolhydraten ‘mag’ eten. Ik eet nu ook veel meer rauwe groenten naast mijn boterham en het avondeten. Daarvan kan ik geen genoeg krijgen. Het is gezond en het vult!”

Merk je resultaat door je nieuwe voedingswijze?

“Ik heb nu veel meer energie en over het algemeen ook een betere ‘mood’. Ik herstel sneller na een workout en ervaar ook tijdens het sporten dat ik het gewoon langer volhoudt. Daarnaast ben ik al een paar kilo’s en centimeters kwijt en merk ik ook dat ik voller haar heb. Ik zie er gezonder uit en het voelt gewoon goed om bewust gezond te eten en ook nog iets goeds voor het milieu en de dieren te doen.”

Zou je andere mensen een persoonlijk voedingsconsult adviseren?

“Ik zou een voedingsconsult aan mensen adviseren die even denken ‘de weg kwijt te zijn’, een specifiek doel of (vage) klachten hebben die zij hopen door voeding te kunnen oplossen. Bovendien geeft een voedingsconsult nieuwe inspiratie en motivatie om ermee door te gaan en om bij de volgende afspraak ook een mooi resultaat te zien.”

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |