Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Femke

Green Happy Transformation Story Test

Week 1

Gewicht: 71.9 kg
Taille: 80 cm
Buikomvang: 95 cm
Heup/billen omvang: 105 cm
Vetpercentage: 35%

Week 6

Gewicht: 68.6 kg
Taille: 77 cm
Buikomvang: 91,5 cm
Heup/billen omvang: 99,5 cm
Vetpercentage: 30,5%
3.2 kg puur vet kwijt!

Doel: Niet alleen de kilo’s kwijt, maar ze vooral ook eraf houden!

Ik ben de afgelopen 6 jaar al bezig met voeding en sporten. Zo heb ik een aantal keer een voedingsschema gedaan icm krachttraining en kreeg de resultaten waar ik alleen maar van kon dromen. 5 weken een strak schema volhouden is wel aan mij besteed, maar ja dan na die 5 weken. Dan vond ik dat ik zo hard mijn best had gedaan dat ik wel wat verdiende. En kwam de kipfilet en kwark mijn neus wel uit waardoor het niet makkelijk lukte het schema weer op te pakken. Waardoor mijn gewicht zo een 5 kilo schommelde. Het was tijd om het roer om te gooien naar een gezonde levensstijl en deze vast houden, geen dieet, geen gevoel willen hebben dat ik op dieet ben. Via Instagram maakte ik kennis met de meiden van The Green Happines en het programma.

Het programma is voor niet iets “strengs”

5 juni begon mijn avontuur. Het eerste contact en de intake met de dames was erg open en prettig. Zo ook de intake en de follow ups. The Green Happines kijkt erg naar wat je al bereikt hebt en wat je al goed doet, waardoor je ook met een goed gevoel de deur weer uit gaat. Als je een vraag hebt kan je altijd even mailen om je weer verder te helpen in je ontdekkingsreis.

Waar ik achter kwam bij de intake, is dat ik dacht dat ik altijd al erg gezond at, vaak salades mee naar mijn werk. Maar wat bleek ik at veel te veel vetten op een dag. En mijn struikelblok is lekker snoepen, ik had daarom ook echt weer even dat zetje nodig om de knop om te zetten en hoe kan je dat beter doen dan met een leuke groep meiden. De eerste kennismaking met de meiden van het programma was bij Coco-mat, waar we uitleg van Tessa en Merel kregen over hun denk wijze. Een week later hadden we een leuke kook workshop en foodsafari door de Ekoplaza. Waar ik veel geleerd heb over etiketten lezen en gezonde tussendoortjes kiezen. Want lang niet alles in de biologische winkel valt onder de noemer ‘gezond’.

“Mijn ‘vette hap’ is lang zo vet niet meer”

Ik ben in 6 weken 3,3 kilo afgevallen waarvan ik 3.2 kg vet ben kwijt geraakt. En een mooie bijkomstigheid is dat mijn huid er echt super goed uit ziet! Het verschil is goed in de foto te zien. Al is de voor foto nog lastig iets om te delen, omdat de voor foto laat zien hoe erg ik mij heb laten gaan. Maar ook een mooie motivatie om dat niet meer te laten gebeuren. Wat ik ook erg fijn vind van het programma, is dat het vooral niet iets ‘strengs’ is. Zo staat het ook beschreven in de handleiding. Een voorbeeld is dat er staat niet meer dan 2x per week een vette hap te eten. Ik kijk er erg uit naar de 2 keer per week een maaltijd te vervangen voor iets waar ik op dat moment lekker trek in heb (dat is lang niet de vette hap meer) Dat zie ik dan ook echt als een traktatie, maar denk dan ook weer: en morgen doen we weer normaal. Mijn standaard is door dit programma echt veranderd. Je kan genoeg lekkere gezonden dingen maken. Ik ben een zoetekauw en hoe lekker is het om fruit bij al je maaltijden toe te voegen.

Mocht je het leuk vinden om mijn journey om gezond en fit te leven te volgen kan dat op instagram: @femmies_healthyjourney

P.s. Wil jij je ook zo goed voelen als Femke? Dan zijn een van onze 50 Days boeken misschien wel iets voor jou! Kijk snel in de webshop.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |