Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Eline

Hoe kwam je bij The Green Happiness terecht?

“Ik ben bij The Green Happiness terecht gekomen omdat ik graag wilde onderzoeken wat een gezonde leefstijl is en of de manier die jullie hanteren bij mij past. Bovendien wilde ik graag mijn laatste zwangerschapskilo’s kwijt die ik er echt met geen mogelijkheid van af kreeg (heel frustrerend). ‘Officiële’ diëten om af te vallen heb ik nooit echt geprobeerd, omdat ik nooit het gevoel had dat ik dan echt gezond bezig was en dat het ook een duurzaam effect zou hebben. Bovendien geloof ik niet dat ik bijvoorbeeld ‘nooit meer’ zou gaan snoepen/wijn drinken/pizza eten etc. Dus ik zocht echt naar een manier om op een andere wijze echt gezond te leven, met af en toe ongezonde dingen tussendoor.”

Hoe was jouw relatie met voeding?

“Ik kan rustig zeggen dat ik een behoorlijk verstoorde relatie met eten had. Vooral omdat ik van mijn 4e tot mijn 20e echt voor werkelijk alles wel allergisch ben geweest wat je maar kon verzinnen en helemaal onder het eczeem zat, of ik werd er dik van het eten. Rond mijn 15e werd duidelijk dat ik geen dierlijke vetten kon verteren, ik kreeg er eczeem van. Verder ben ik bijzonder lang voor bijna al het fruit en diverse noten allergisch geweest. Na veel homeopathische behandelingen ben ik van alles afgekomen, maar ik heb door deze geschiedenis eigenlijk nooit geleerd wat voor mij gezond eten was. Vanaf het eerste moment dat ik de principes van The Green Happiness ben gaan toepassen, voelde en zag ik mijn lijf veranderen.”

Hoe gaat deze nieuwe manier van eten je af?

“Vooral de tip: ‘als je 80% doet, ben je ook super goed bezig.’ heeft mij enorm geholpen. Zo ziet mijn leven er momenteel uit. Ik volg eigenlijk alle principes nog steeds (nu ongeveer 5 maanden) zonder enige moeite en voel ook de flexibiliteit om op z’n tijd wat te snacken (chips/nootje/chocolaatje/wijntje/pizza op z’n tijd). The Green Happiness methode is echt een verandering van mijn lifestyle geworden. Iets wat ik vooraf nooit had verwacht. Ik ben ongelofelijk veel centimeters kwijt, zit onder mijn gewicht van voor mijn eerste zwangerschap, mijn haar is voller, ik ben minder moe en iedereen roept dat ik er zo goed uitzie en straal van de energie. Wat wil je nog meer?”

Zou je een consult bij The Green Happiness aanbevelen?

“Ik zou iedereen dit voedingspatroon adviseren (en dat doe ik dus ook in mijn omgeving en het werkt blijkbaar aanstekelijk). Voor mij werkt het vooral omdat ik er mijn eigen draai aan heb gegeven. Met alleen het volgen van het boek Your 50 Days of Green Happiness had ik het denk ik niet gedaan en had ik het programma niet volgehouden. Dan had ik het misschien te ingewikkeld gevonden (gezin met 2 kleine kinderen, drukke baan, veel onderweg etc.) en weer een excuus bedacht om te stoppen of niet eens te beginnen… Jullie hebben me gemotiveerd en heel veel goede tips gegeven! Dank, dank, dank meiden. Ik ben echt onwijs blij dat ik de stap naar jullie heb genomen!”

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |