Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Anouschka

Anouschka (31) was altijd op zoek naar een gezonde levensstijl, ze dacht dat ze goed bezig was door geen koolhydraten meer te eten, maar had toch nog vaak last van buikpijn en een opgeblazen gevoel ’s avonds. Ze volgde Your 50 Days of Green Happiness, benieuwd hoe het nu met haar gaat? Lees verder voor haar verhaal!

Hoe ziet jouw leven er uit en hoe kwam je bij The Green Happiness terecht?

“Ik werk op de peutergroep van een kinderdagverblijf en ben dus elke dag lekker actief bezig. Als ik nét even wil gaan zitten hoor ik wel weer: ‘Juf Anouschkaaa!’ Tijd om een slokje van mijn zelfgemaakte gemberthee te nemen heb ik amper! Ook in mijn vrije tijd ben ik heel actief: ik doe 4 keer in de week aan krachttraining. Mede hierom ben ik ook heel geïnteresseerd in de juiste voeding. Ik heb meerdere coaches en trainers gehad en zelf heb ik ook de nodige boeken over voeding gelezen. Ik houd er heel erg van om zelf dingen uit te proberen en ben altijd aan het experimenteren met wat bepaalde voeding voor mij doet. Mijn keuken is bijna altijd een zooitje!

De afgelopen drie jaar ging het wat voeding betreft voor mij al steeds beter, het enige probleem dat bleef was mijn opgeblazen buik en buikpijn in de avonden. Ik snapte echt niet hoe dat kwam. Ik at geen (geraffineerde) suiker, geen voeding uit pakjes en zakjes, ik at de hele dag door groente en ik zat nooit stil.

Een vriendin van mij raadde The Green Happiness aan en omdat ik alles altijd meteen wil testen begon ik een week later met Your 50 Days of Green Happiness. Mijn trainer had al meerdere keren gezegd dat ik meer koolhydraten moest eten, maar toch vond ik dat eng, want van koolhydraten word je toch dik? En ik had ’s avonds al zo’n dikke, opgeblazen buik. Ik het boek van The Green Happiness las ik veel theorieën over koolhydraten en ik besloot me over mijn angst heen te zetten en het gewoon te gaan proberen. Heerlijk, al die rijst, pasta en havermout! En… ik werd helemaal niet dikker!”

Hoe verliepen jouw 50 Days of Green Happiness?

“De eerste 20 dagen waren heel lastig, ik voelde me slap en ziek. Ik kreeg zelfs koorts en zes keer per dag naar het toilet gaan werd normaal. Ik moest overal om huilen en snapte er niks van. Zo raar deed ik toch helemaal niet? Ik at alleen weer koolhydraten, en aan alle groenten die ik at was mijn lichaam al jaren gewend. Ik stuurde via Facebook een bericht naar The Green Happiness en kreeg een heel lief bericht terug. Zo kwam ik er achter dat dit waarschijnlijk allemaal kwam door de manier van eten die ik al jaren had. Ik denk dat ik veel te veel dierlijke eiwitten heb gegeten de afgelopen jaren en dat ik daar van moest ontgiften. Ik at elke dag vlees, vis, kaas en ei! Daar stopte ik natuurlijk heel abrupt mee, dus daarom werd ik denk ik eerst zo ziek.

Na de eerste weken ging ik me steeds beter en beter voelen. Ik vond het zo leuk om steeds nieuwe recepten uit te proberen en al het eten was zo lekker. Elke week kwam ik op de markt en vertelde ik aan de mensen in de kraam hoe het nu met me ging. Zij waren altijd geïnteresseerd in wat ik allemaal ging maken die week. Terwijl ik mijn boodschappenlijst voorlas pakten zij mijn spullen in. Mega gezellig!

Tegen de laatste week, waarin je moet vasten, zag ik heel erg op. Ik dacht dat ik dat nooit zou kunnen. Maar, ik houd niet van opgeven, dus ik ging het gewoon doen. Op dag 1 was ik chagrijnig, op dag 2 had ik het steeds koud en op dag 3, 4 en 5 had ik nergens last meer van en voelde ik me juist nóg veel beter.”

Wat vond je van de recepten?

“Als ik iets echt niet lekker vond, paste ik het recept een beetje aan. Ik houd bijvoorbeeld niet van chocolade (echt waar!). Van zoete dingen hou ik niet, dus de tussendoortjes heb ik wel eens overgeslagen. In plaats daar van nam ik dan bijvoorbeeld groente met hummus of zoete aardappelchips. Groene smoothies vond ik vroeger helemaal niet lekker, maar nu kan ik niet meer zonder! Verder was het voor mij, door mijn actieve levensstijl, belangrijk om altijd genoeg te eten en grote porties te nemen. Hoe ik dat kon aanpassen staat heel duidelijk in het boek beschreven.”

Hoe gaat het nu met je? Wat heeft het programma je gebracht?

“De mooiste dag van Your 50 Days of Green Happiness was dag 47, toen ik me klaarmaakte om naar een festival te gaan. Het was super mooi weer buiten en ik was aan het kijken wat ik aan zou doen. Ineens besefte ik me dat ik alles wat in mijn kast hing gewoon kon kiezen, omdat mijn buik plat was! Ook was ik niet bang was dat hij ineens weer op zou gaan zetten. Ik ben nou eenmaal best ijdel, dus op dat moment was ik écht heel gelukkig!
Ik kan The Green Happiness dus echt aan iedereen aanraden, dit is waarom:
• Ik ben eindelijk van mijn opgeblazen buik af! Als ik er toch nog eventjes last van heb snap ik gelijk waarom.
• Ik heb zo veel geleerd over voeding en over het zorgen voor je eigen lichaam. Het voelt echt goed om zo lief te zijn voor jezelf.
• Het is een psychologische reis met jezelf en ik heb geleerd dat gevoelens en honger twee verschillende dingen zijn. Ik weet nu dat mijn lichaam zo goed in elkaar zit dat het zelf wel aangeeft wat het nodig heeft.
• Ik heb superveel plezier in koken en waardeer veel meer wat voor mooie dingen er allemaal zijn op deze wereld. Er groeien zo veel lekkere en bijzondere groente- en fruitsoorten, die ook nog een supergoed voor je zijn. Ik zie dat nu echt als een cadeau!
• The Green Happiness maakt me elke dag blij en dat is denk ik nog het meest belangrijk.”

Let op: Heb je medische klachten en ben je hiervoor onder behandeling van een therapeut/arts of gebruik je hiervoor medicijnen, raadpleeg dan eerst je behandelaar voor je grote veranderingen in je voedingspatroon aanbrengt.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |