Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Anouschka

“Iets wat voor mij onmogelijk op te lossen leek, lijkt toch niet zo onmogelijk”. Anouschka kwam bij ons op consult voor haar chronische hoofdpijn- en darmklachten. Na 1,5 jaar lang aan een stuk door, elke dag, elke minuut hoofdpijn gehad te hebben, tig onderzoeken en veel medicijnen verder, is ze nu helemaal van haar klachten af. Wij zijn super trots!

Waarom ben je naar The Green Happiness gekomen?

Een hele tijd was ik bezig met het vinden van de juiste voedingswijze voor mij. Ik had van alles geprobeerd en niks hielp. Ik ondervond een hele lange tijd enorme stress en veel gezondheidsklachten. Een lange tijd heb ik de stress en de gezondheidsproblemen ontkent, maar al snel kon ik er niet meer omheen. Ik had altijd een opgeblazen buik na het eten en daarbij last van chronische hoofdpijn. Doordat ik 1,5 jaar lang aan een stuk door, elke dag, elke minuut hoofdpijn had, heb ik veel onderzoeken gehad en veel (heftige) medicijnen geslikt. Dit had allerlei nare gevolgen, maar helaas geen positieve. Ik had al vaker TGH voorbij zien komen, maar toen ik een succesverhaal las van een vrouw die ongeveer dezelfde problemen had als ik besloot ik om het een kans te geven.

Wat was het doel wat je wilde bereiken?

Ik wilde graag af van mijn gezondheidsklachten. Mijn hoofdpijn was een onderdeel van mijn leven geworden en zo ook mijn buikpijn, maar dit hoorde niet en daarom moest dit veranderen. Daarbij heb ik ook altijd erg veel moeite gehad met afvallen en vooral in deze tijd. Mijn lichaam blokkeerde en hield alles vast en dit wilde ik ook graag weer in werking zetten.

Had je al eerder diëten geprobeerd?

Ja van alles, maar niks leek te helpen maar dit kwam ook door de periode van stress/burn out waarin ik verkeerde voedselkeuzes maakte (makkelijker gezegd achteraf).

Hoe gaat deze voedingswijze je af?

De voedingswijze van TGH gaat mij goed af. Ik ben wel echt een vleeseter, maar ik moet zeggen dat ik het prima vind om het alleen 3 keer per week in de avond te eten (ja dit mocht gewoon van The Green Happiness-voedingsdeskundige Anouk) In het weekend komt het echt wel voor dat ik een broodje + beleg neem, maar doordeweeks probeer ik me er strikt aan te houden. Wat ik erg fijn vind is dat ik geen vast schema had meegekregen, maar dat mij duidelijk is uitgelegd wat de manier van voeding moet zijn + achterliggende theorie. Dit deed mij begrijpen hoe ik moest eten en hoe ik zelf mijn eten kon combineren. Ik heb namelijk vaker voedingswijze geprobeerd waarbij ik een weekschema kreeg, maar doordat ik erg druk ben is dit niet haalbaar voor mij omdat ik overal en nergens kan zijn en waardoor je noodgedwongen van het schema moet afwijken.

Wat waren voor jou de beste tips van Anouk?

Anouk heeft mij erg goed geholpen en is ook altijd erg positief geweest. De manier van uitleggen van Anouk beviel mij ontzettend, omdat dit op een luchtige en gemakkelijke manier ging. Hierdoor begreep ik alles goed en kon ik ook makkelijk vragen stellen. De beste tip was natuurlijk de manier van eten überhaupt. Anouk gaf me veel handige adviezen hoe ik deze manier van eten binnen mijn eigen leefstijl kon toepassen.

Zie je resultaat?

Vorige week heb ik mijn derde en tevens laatste consult gehad bij Anouk. De cijfertjes gaven aan dat ik al een aantal kilo’s lichter was en een aantal centimeters was verloren en dit terwijl ik niet echt doorhad dat ik me met voeding bezig hield. Dit was een enorme verandering vergeleken met mijn andere diëten, omdat ik toen dus schema’s had en het door mijn drukke leven moeilijk was om me hieraan te houden waardoor je snel het gevoel had dat je “fout” bezig was. Met dit dieet weet je hoe je moet eten en kan je dat zelf helemaal invullen. Daarbij ben ik vrijwel helemaal van mijn chronische hoofdpijn af & ervaar ik eigenlijk alleen buikpijn op het moment dat ik afwijk van mijn voorgeschreven eetwijze! Mijn lichaam geeft veel beter aan wat die wel aankan en wat niet, wat het voor mij makkelijker maakt.

Zou je andere mensen een persoonlijk voedingsconsult adviseren? Waarom wel/niet?

Ik zou een persoonlijk voedingsconsult zeker aan andere mensen adviseren! Mijn ervaring met Anouk was erg positief en heeft mij dus erg geholpen. In mijn geval was mijn gezondheid een erg complex geval en daarom heb ik gekozen voor persoonlijke begeleiding. Omdat ik nu eerst de voedingswijze uitgelegd had gekregen, kon ik het eten meteen op deze manier benaderen en kon ik zelf aan de gang gaan met dingen combineren en ervoor zorgen dat het binnen mijn smaak/leven past. Ik kan TGH ook niet echt zien als dieet, maar het is een manier van eten die je darmen een handje helpt. Je zorgt ervoor dat je op een manier eet waardoor het makkelijker te verteren is voor je darmen en waardoor veel gezondheidsproblemen opgelost worden. Iets wat voor mij onmogelijk op te lossen leek, lijkt toch niet zo onmogelijk te zijn.

Start zelf ook met Your 50 Days of Green Happiness en ontdek wat deze manier van eten en voor jezelf zorgen voor jou kan doen! Al meer dan 80.000 mensen gingen je voor. Wij kunnen nu al niet wachten om jouw inspiratie verhaal te horen!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |