Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Transformatie Anne

We worden elke keer zo blij van alle reviews en succesverhalen die we van jullie krijgen! Deze week ook het verhaal van Anne, die megaveel gewicht verloor, zonder dat ze het idee had dat ze op dieet was.

Door het The Green Happiness-boek dat ik 14 weken geleden kocht, ben ik nu 10 kilo kwijt! Van 83 kilo ging ik naar 73! Whoehoe..!! Ik had nooit verwacht dat ik zo snel gewicht kon verliezen, zonder op een crashdieet te gaan. In het verleden heb ik wel vaker een crashdieet geprobeerd, zonder succes. Ik probeer al 5 jaar de motivatie te zoeken om die stomme overtollige kilo’s kwijt te raken, maar steeds op verjaardagen of feestjes ging ik de mist in.

Dit veranderde toen ik over jullie las op internet en meteen het e-book heb aangeschaft. Ik hield het makkelijk vol, en nog steeds! Heerlijke gezonde gerechten, waardoor ik tussen de maaltijden geen honger heb. Ik ben kok en patissier, dus je weet hoe dat gaat, hier en daar een hapje proeven en uiteindelijk sta je op de weegschaal met een gewicht waar je niet blij van wordt.

Nu heb ik de knop om gezet en zit ik lekkerder in mijn vel dan ooit. Wat een goed idee om before en after foto’s te maken! In de spiegel zag ik weinig verschil, tot dat ik de foto’s erbij haalde, wat een verschil! Heel erg bedankt en ik ga gewoon nog even door met kilo’s verliezen. Mijn streefgewicht is 70 kilo, wat ik zeker ga halen.

Groetjes, Anne

P.s. Wil jij je ook zo goed voelen? Dan zijn een van onze Your 50 Days boeken misschien wel iets voor jou! Kijk snel in de webshop.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |