Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Top 3 foods tegen acne

Een onrustige huid is/was misschien wel het meest frustrerende waar wij vroeger (Merel en Tessa) mee te maken hebben gehad (en die frustratie helpt natuurlijk nóg minder mee aan een flawless skin). We snappen dus heel goed wanneer jij onzeker wordt van pukkels (die altijd net lijken te komen wanneer je dat feestje of die date gepland had…). En gefrustreerd raakt wanneer niets lijkt te werken (hoezo eet je buurvrouw elke dag een patatje, chocola en een zak chips en heeft ze ­nergens last van en krijg jij al een pukkel wanneer je er naar kijkt!?).

Acne kan met heel veel verschillende dingen te maken hebben. Bij sommige mensen is het meer hormonaal, bij een ander heeft het meer te maken met de gezondheid van de darmen, speelt er een voedselintolerantie, heeft het te maken met stress, zijn het huidverzorgingsproducten en make-up die verstoppen of soms zijn het juist de lever en nieren die het zwaar hebben. Of een combinatie van die allemaal! Wat het bij jou is kunnen we je dus ook niet zo vertellen, daarvoor moeten we iets meer over jou en je leefstijl weten. Maar vanuit welke kant je acne ook komt, deze 3 tips dragen bij aan een glowing skin! Ze ondersteunen je lever en nieren, geven een enorme boost aan mineralen en helpen bij het afvoeren van afvalstoffen en zware metalen.

En the best thing: deze drie zijn zo gemakkelijk toe te voegen aan je eetpatroon dat je ze niet wilt missen!

De tips

  • Bleekselderij: helpt bij het afvoeren van afvalstoffen en zware metalen. Zware metalen zijn voeding voor bacteriën en die bacteriën kunnen een grote veroorzaker zijn van een onrustige huid. Voeg dus dagelijks bleekselderij toe aan je maaltijden. Hoe? Door je smoothie bijvoorbeeld! Of verwerk het in een soep of saus. Als snack met wat hummus of met een klein beetje notenpasta kan het ook een heel fijn tussendoortje zijn in de middag.
  • Peterselie & koriander: de twee topkruiden die helpen met het afvoeren van zware metalen, lekker losgaan dus met deze twee! Zorg dat je altijd een bosje peterselie of koriander in de koelkast hebt liggen en gooi het door je curry’s, soepen en salade. Of verwerk ze in een groene smoothie, dan proef je ze amper en krijg je toch je dagelijkse portie binnen. Zo’n groene smoothie is vooral top in de ochtend om je lichaam nog wat langer te ondersteunen in de detox van de nacht. Een favoriet van mij is met spinazie, bleekselderij, peterselie/koriander, mango en een banaan. Heb je meteen die bleekselderij binnen ?
  • Kurkuma: dit zusje van de gember heeft een krachtige ontstekingsremmende werking. Je kunt het verwerken in warme gerechten (in combinatie met zwarte peper om de werking te versterken) zoals curry’s of in soepen. Maar je kunt het ook drinken als thee (een plakje verse kurkuma of een zoek naar zakje biologische thee) of in een golden latte. Maak er een gezichtsmaskertje van in combinatie met aloë vera en, voor een extra krachtige werking, slik een supplement zoals deze Turmeric complex

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |