Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

The Meets

Het gezellig drukke restaurant The Meets op het Cornelis Troostplein in Amsterdam is al jaren een favoriet bij ons. Gezonde homemade gerechten op een gezellige plek. Plantaardig, maar ook met opties met dierlijke producten zodat het niet afschrikt als je hier ‘’niet zo vegan’’-vrienden mee naar toe neemt. Je hoorde mij (Tessa) dan ook een verrukt kreetje slaken toen ik hoorde dat The Meets nu een tweede vestiging heeft geopend in Amsterdam Oost, waar ik heel toevallig in de buurt woon.


The Meets:
  • Werkt met zoveel mogelijke lokale leveranciers;
  • En biologische ingrediënten van het seizoen;
  • Heeft een bijzondere drankkaart met bio wijnen, exclusieve bieren en feestelijke cocktails.


Stylish en smaakvol
We zijn hier gaan eten voor mijn verjaardag. De vestiging in Oost is ruimer en net zo sfeervol en stylish ingericht als in de Pijp. Dat de cocktails ontworpen zijn door een prijswinnende cocktailshaker proef je, ze zijn errug lekker!

De chef is Italiaans en dat proef je. Wat was het eten lekker! Wij waren met een groepje van vier en bestelden allerlei verschillende gerechten van de kaart om te delen. Zo konden we meer proeven en hadden we steeds kleine hapjes. Een aanrader!

Ontbijt, lunch, diner en cocktails
Bij The Meets kom je niet alleen voor diner en cocktails. Ook voor het ontbijt en de lunch hebben ze een verrassende en smakelijke kaart. Denk aan smoothiebowls met acai, matcha of dragon fruit en spirulina boekweit pannenkoeken. Burgers (met vegan kaas) en zoete aardappel patat, een vegan caesar salade van boerenkool met avocado, kikkererwten croutons en amandelparmazaan of een farinata, Italiaanse kikkererwten ‘pizza’.

Bij de dessert en taartjes houden we op, ga er maar gewoon een keer heen! Al is het maar voor een latte of gemberthee met acai cashew cheesecake…

The Meets heeft een locatie in De Pijp en in Amsterdam Oost. Ze zijn zes tot zeven dagen per week geopend. 

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |