Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Pumpkin Pie Smoothie

Verwarmend en vol mineralen

Deze smoothie met pompoen en kaki is romig en perfect voor de herst en winter. In plaats van water kun je ook een plantaardige melk gebruiken, zoals (rijst-)kokosmelk of havermelk. Let op dat als je de smoothie een tijd laat staan dat de kaki er dan voor zorgt dat de smoothie dikker wordt. Lekker om dan op te lepelen als een smoothiebowl of blend nog even met wat vocht.

Dit recept komt uit het Your 50 Days of Green Happiness winterboek. Dit boek hebben we gemaakt om je een handboek en handige tools te geven om gezond te starten met een plant-based lifestyle. In de wintereditie maken we gebruik van ingrediënten die dan in het seizoen zijn. Naast de 50 complete dagmenu’s met voedingswaarden en boodschappenlijstjes hebben we een hele sectie met verschillende warming winter smoothies. Maar ook een kerstmenu, fijne films om te kijken op een regenachtige dag en lifestyle tips.

Pumpkin Pie Smoothie

Verwarmend en vol mineralen Deze smoothie met pompoen en kaki is romig en perfect voor de herst en winter. In plaats van water kun je ook een plantaardige melk gebruiken, zoals (rijst-)kokosmelk of havermelk. Let op dat als je de smoothie een tijd laat staan dat de kaki er dan voor zorgt dat de smoothie […] Smoothie smoothie European Print This
Serves: 2 Cooking Time:
Nutrition facts: 92 calories 20 grams fat
Rating: 4.0/5
( 3 voted )

Ingredients

  • 200 g oranje pompoen
  • 1 kaki
  • 1 tl speculaaskruiden
  • 10 g kokosbloesemsuiker
  • 500 ml water

Instructions

1. Was de pompoen, haal de pitten eruit en snijd in kleine stukjes. Was de kaki en haal het kroontje eraf.

2. Doe de pompoen (wij gebruiken hem rauw, maar je kunt de stukjes ook even kort stomen), kaki, speculaaskruiden, kokosbloesemsuiker en water in de blender. Mix tot een gladde smoothie. Verdeel over twee grote glazen en serveer. Je kunt de smoothie afgedekt in de koelkast ongeveer twee dagen bewaren.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |