Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Onze droom: mediteren voor iedereen fijner en comfortabeler maken

Pijnlijke knieën en een zeurende rug tijdens het mediteren

Ex-topsporter en yogadocent Edine van Beusekom (36 jaar) en haar vrouw Renate Westerink (43 jaar) weten uit eigen ervaring dat mediteren in kleermakerszit niet altijd even comfortabel is. Pijnlijke knieën en heupen, een zeurende rug, om nog maar te zwijgen van wat de voeten en enkels te verduren hebben op de koude, harde vloer. Edine: “Als ik langer in meditatie wilde zitten, bouwde ik een fort om me heen om wat comfortabeler te zitten. Kussens onder mijn knieën, dekentje onder mijn voeten. Maar dan nog zat ik niet optimaal.” 

Dat moet toch anders kunnen?

Vanuit de overtuiging dat dat toch anders moet kunnen, zijn ze samen achter de tekentafel gekropen. Het doel: een kussen ontwerpen dat alle ongemakken wegneemt. Renate: “Toen we bezig waren met het ontwikkelen van het kussen, spraken we steeds meer mensen die ook helemaal niet lekker zaten. Het leek alsof niemand daar eerder voor uit durfde te komen. Dat sterkte ons in het idee om het kussen niet alleen voor onszelf te maken, maar voor iedereen die niet lekker zit.”

De ”Halve Maan XL”

Inmiddels is het nieuwe kussen er: de Halve Maan XL. Dit meditatiekussen ondersteunt de benen volledig en zorgt voor ultiem zitcomfort. De eerste reacties op het kussen zijn erg enthousiast. Edine: “De reacties zijn fantastisch. Zo is er een dame met een kunstheup die niet meer in kleermakerszit kon zitten, maar dat nu met de Halve Maan XL wel weer kan. Maar ook mensen zonder blessures laten ons weten enorm dankbaar te zijn dat ze nu eindelijk lekker kunnen zitten en zich echt op hun meditatie kunnen focussen, zonder fysieke ongemakken.”

Tessa zit op het Halve Maan kussen met zabuton, zit inderdaad heerlijk comfortabel als op een wolkje!

En toen zijn we maar direct een label begonnen

Met de Halve Maan XL is het nieuwe label Easz geboren. De collectie van Easz is inmiddels uitgebreid met de traditionele ronde meditatiekussens én met hele fijne meditatiematten (zabutons).

Renate: “Om de voeten te beschermen tegen de harde, koude vloer hebben we ook zachte zabutons (meditatiematten). Die zijn rijkelijk gevuld met Nederlands schapenwol. Het is echt alsof je op een wolkje zit.”

Duurzaam en in Nederland geproduceerd

Alle kussens van Easz hier in Nederland gemaakt om zo min mogelijk voetprint achter te laten en om dus zo duurzaam mogelijk te zijn. Easz gebruikt uitsluitend natuurlijke en hoogwaardige materialen en Edine en Renate vullen ieder kussen hoogst persoonlijk zelf met de hand. Geen lopende band werk, geen massaproductie.

Renate: “We vinden het heel belangrijk om zo duurzaam mogelijk zijn. Dat gaat wat ons betreft hand in hand met waar mediteren voor staat: het vinden van harmonie, liefde, rust en helderheid. En met de liefde en aandacht waarmee wij de kussens maken, hopen wij de meditaties van velen fijner, comfortabeler en mooier te maken.”

– Sit at Easz. Be at ease. –

Edine en Renate laten Tessa zien waar de wol vandaan komt en hoe de kussens worden geproduceerd.

Verliefd

Je raad het natuurlijk al, bij The Green Happiness zijn wij helemaal verliefd op deze kussens! Niet alleen de fijne halve maan vorm, maar ook de zachte zabutons eronder die er inderdaad écht voor zorgen dat je een stuk lekkerder zit. Ook op de fijne ”gewone” meditatiekussens. Wanneer je deze kussens zelf ook wilt bestellen ga dan naar Easz of neem een kijkje in onze eigen shop. My Green Happiness abonnees krijgen 10% korting!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |