Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Mr. & Mrs. Watson

In augustus is Amsterdam een healthy hotspot rijker geworden. In Amsterdam (Oost) vind je dit gezellige en vooral knusse restaurantje aan een heel gezellig straatje. Zodra je aan komt fietsen zie je al vrolijke bloemen op de picknicktafels staan en er hangen sfeervolle lichtjes. Een warm welkom, vinden wij. Maar ook binnen is het zo ontzettend leuk aangekleed. Je kunt het al een beetje zien op de foto’s, maar de sfeer is net even anders dan anders. Er liggen kussentjes op de banken, er staan prachtige marmeren tafels, er is een grote bar in een Oosterse stijl en het personeel is echt altijd vrolijk. Mocht je denken dat er weinig plek is boven? Dan kan je met een trap naar beneden waar ook nog een sfeervolle ruimte is ingericht met een kijkje in de open keuken! Hallo Mr. & Mrs. Watson, wij hebben weer zin in een heerlijk diner! 

We kunnen jullie garanderen dat je geen spijt gaat krijgen van een etentje hier. Want wat hebben ze heerlijke gerechten. Het is altijd leuk om een plek te ontdekken in Amsterdam die anders is dan een gemiddeld restaurantje. Daarbij komt natuurlijk kijken dat alles vegan is. 

Gerechten die je op de kaart kunt vinden zijn o.a. heerlijke spelt pancakes met een compote van peer en zwarte bessen (zie foto). Maar ook het (welbekende) vegan kaasplankje. Dit is absoluut een favoriet die wij altijd bestellen! Als je dit eet, heb je echt het idee alsof je kaas eet, het smaakt zo goed! Je krijgt het geserveerd met lekker brood, vijgenbrood & olijven. Verder kun je ook vegan kaasfonduen of genieten van een sloppy vegan bun (pulled jack fruit in bbq-saus, op een rozemarijn-zeezout broodje met chili-mayonnaise, sla, tomaat, coleslaw & frietjes). En mocht je willen lunchen is dat dus ook mogelijk. Zelfs een borrel drinken of een lekker kopje koffie met havermelk is al een aanrader! Leuk nieuws, ze zijn nu druk bezig met een nieuwe menukaart. De zomer komt om de hoek kijken, dus het werd hoog tijd om nieuwe gerechten te bedenken.

En mocht je na een etentje ook fan zijn van het vegan kaasplankje: je kunt altijd even bellen om een stukje kaas te bestellen.

Wat nog leuk is om te vertellen is dat de naam Watson is afgeleid van Donald Watson. Hij heeft het woord ‘veganisme’ geïntroduceerd in 1944. Daar zijn wij blij mee zeg! De oprichters van dit restaurant zijn twee vriendinnen die een gezamenlijke passie delen, namelijk plantaardig eten. Ze besloten een restaurant te beginnen om het grote publiek bekend te maken met plantaardig eten en vooral te laten zien wat er allemaal mogelijk is en hoe lekker het is!

Ze openen iedere dag om 11:30 uur. Ook een dus perfecte spot voor een drankje of een healthy lunch. En straks met het zonnetje, kun je ook plaatsnemen aan 2 grote picknicktafels!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |