Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Mooi leven? 5 regels volgens voedingsdeskundige en fysiotherapeut Lotta

5 regels om een zo mooi mogelijk leven te leiden volgens Lotta van Healthy Life LAB

Lotta is ervaringsdeskundige bij eetproblematiek en begeleidt als voedingsdeskundige en fysiotherapeut diverse vrouwen naar een gezonde relatie met voeding & beweging. Dit doet zij door haar eigen ervaring en kennis over gezondheid met jou te delen via blogs, workshops en individuele coaching. Zij helpt je om een gezonde balans te vinden in je leefstijl, zonder restricties.

1. Kijk één stap vooruit, zodat je niet tegen de berg opziet.

Of je nu een moeilijke, uitdagende opdracht moet volbrengen voor je werk of die overtollige kilo’s weer wilt verliezen, voor beide geldt hetzelfde advies: Bekijk het stap voor stap, dag voor dag. Op die manier maak je alles behapbaar en is het mentaal makkelijker om het ook echt te doen, in plaats van er alleen maar tegenop blijven zien. Voor je het weet ben je bovenaan die berg en geniet je van het geweldige uitzicht!

2. Gezonde voeding: Iedere stap is er één en maak het niet te belangrijk!

Ik zie het vaak gebeuren dat mensen in extremen schieten als zij willen afvallen of gespierder willen worden. Door te kiezen voor een extreme methode, gebeurt het vaak dat iemand het perspectief verliest en het uiterlijk te belangrijk wordt. Alles moet wijken voor het eten en sporten, maar wordt je hier nu echt gelukkig van? Leef in het nu en zorg goed voor je lichaam vanuit zelfliefde. Wees trots op jezelf als je minder bent gaan snoepen en meer groenten bent gaan eten, maar maak gezond eten niet té belangrijk in je leven.

3. Zoek een sport die je leuk vindt!

Wil je fitter worden en lekkerder in je vel zitten? Dan is beweging daar een belangrijk onderdeel van. Je krijgt er veel energie van en er komen allemaal feel good-stofjes vrij als je gesport hebt! Sport is dan ook een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Zelf sport ik bijna dagelijks en vaak krijg ik de vraag: “Hoe houd je het vol?” De enige manier om het vol te houden, is door een sport te vinden die je leuk vindt. Dan is het geen ‘moetje’, maar een moment van ontspanning en plezier. Beperk je niet tot de sportschool, maar ga op onderzoek uit naar wat er nog meer te doen is!

4. Leef nu.

Als je vandaag bezig bent met wat er morgen allemaal gaat komen en gisteren allemaal gebeurd is, mis je het moment. Ook smartphones zijn een grote afleiding van ‘leven in het nu’, want door de hele tijd aan je smartphone gekluisterd te zitten, leef je op dat moment eigenlijk ‘ergens anders’. Dus zet lekker die telefoon uit als je met vriendinnen bent en geniet van het moment! Oprecht, echt contact en je verbonden voelen met de mensen om je heen is van groot belang. Niet alleen voor je mentale gezondheid, ook voor je lichamelijke gezondheid!

5. Love yourself first.

De laatste, maar eigenlijk ook de meest belangrijke: love yourself first. Als je echt van jezelf houdt, wil je ook graag goed voor jezelf en je lichaam zorgen. Als je vanuit die overtuiging gezond eet en regelmatig beweegt, hoeft het allemaal niet zo streng en is het leven in zijn geheel een stuk leuker! Vind je het moeilijk om positief naar jezelf te kijken? Begin dan eens met een dankbaarheidsdagboekje waarin je elke dag opschrijft waar je dankbaar voor bent die dag en wat jouw aandeel daarin was. En vergeet vooral ook niet regel één: Stap voor stap. Zet ‘m op!

Welke regels volg jij voor een gelukkig leven?

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |