Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Moet je nu een intentie voelen of een doel stellen?

10 dagen van vakantie met maar 1 regel; NIKS PLANNEN. Dit was een unicum in ervaringen voor mij (Nathalie), aangezien het letterlijk jaren geleden is, dat ik niks in mijn agenda had staan en alles wat ik deed besloot ik op de dag zelf. Rust, confrontatie, sereniteit en ease. Dat zijn de grootste noemers van deze periode. 

Ik ontmoette mijn hoogst persoonlijke stress programma

Op de eerste vrije zondagavond begon ik me al voor te nemen de volgende dag lekker op tijd te gaan trainen, want dan had ik nog wat aan de rest van mijn dag. Een gevoel van anxiety bekroop me. Ah, hebbes! Daar ben je dus, die stress veroorzaker, mijn eigen systeem. ‘’Alles plannen.’’ Ik schrok ervan en liet d’r gauw los en daarna ben ik heel gemakkelijk gezakt in het niets (moeten) doen. 

De knop te hebben gevonden van mijn stress is echt waanzinnig! Het zit ‘m bij mij dus in het idee dat mijn hele dag gepland is, met wat voor motivatie dan ook. Dit kan verschillen van werkafspraken tot optimale zonuren pakken, het verhaal maakt niet uit, het gaat om het fenomeen van het vastleggen. Daar de beweging in kunnen vinden heeft me heel veel rust geboden, zelfs nu ik weer ben begonnen.

Is het nu geen mooi moment om doelen te stellen?

Aan het begin van het jaar begint iedereen er weer over; goede voornemens, doelen stellen en focuspunten formuleren. En als ik ergens een held op sokken in ben, is het wel doelen stellen. (Iets met geplande dingen en die me dan enorm in de weg gaan staan). Een doel stellen voelt voor mij als oogkleppen op doen, en me op 1 punt focussen, waardoor ik de rest van de wereld niet mee krijg. Zonde lijkt me.

Voor mij werkt dit beter

Het geven van een richting werkt voor mij wel. Die richting bepalen doe ik door het woord DOEL te vervangen voor INTENTIE. Dit werkt veel beter bij me. Een intentie ontstaat in mij en kan ik dus voelen. Een doel is (voor mij) een mentaal concept, een plek waar ik nu niet ben en naartoe wil. Maar de kans dat ik dan tijdens mijn reis daarnaartoe in ontevredenheid leef, is erg groot. 

Hetgeen ik daarom altijd probeer te bereiken is altijd over een ervaring in mijzelf, en staat in relatie tot mijn kernwaarden. Ik streef er naar altijd transparant te zijn, eerlijk en in integriteit. Deze liggen ten grondslag aan alles wat ik doe, en mijn practice is dan ook deze altijd te verdiepen. Daarmee blijf ik steeds weer open voor het leven en de prachtige bochten die ze maakt met me.

Is het faalangst?

Ik heb me ook al vaker afgevraagd of er niet een faalangst onder ligt, want als ik geen doelen stel kan ik ook niet falen, toch? Maar ook dat is het niet helemaal. Ik ben nu eenmaal een enorme bonk aan energie die soms alle kanten opschiet, en wat vandaag goed voelt, hoeft morgen niet ook nog goed te voelen. Daarmee creëer ik een leven waarin ik genoeg ruimte heb voor beweging en aanpassing van mijn thema’s en focuspunten. 

Zo is mijn thema voor 2022 verzachting

En iedere maand check ik bij mezelf in welke 2 a 3 sub thema’s er zijn, die me dan weer richting blijven geven voor het grote thema. Zo laat ik ruimte voor het leven me te verrassen en te geven wat zij in petto heeft voor mij. Dit is vaak veel mooier dan wat ik zelf had kunnen bedenken. 

Hoe wil jij je dit jaar voelen?

Meer van Nathalie

Nathalie is een danseres en heeft haar eigen coaching practijk waarin ze voornamelijk groepen/teams begeleid in communicatie, energy flow en bewustzijn. Je kunt haar online cursus Train Your Intuition hier volgen.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |