Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Mastino pizza

Vegan pizza’s bij Mastino in Amsterdam

Wij zijn dol op Italië en dan vooral op de Italiaanse keuken. En gelukkig is er een hele fijne plek in Amsterdam waar je terecht kunt voor die Italiaanse keuken. Ja oké, we horen jullie denken ‘er zijn toch 100 leuke Italiaanse restaurantjes in Amsterdam’. Klopt, maar dit is een speciale plek. Waarom? Er staan vegan gerechten (zei iemand vegan pizza?!) op de kaart. Zo heb je bijvoorbeeld de ‘pizza veggie’ met veel (biologische) groenten en vegan cheese of de vegan pizza calzone! Mega lekker! Leuk om te weten: bij het filiaal aan de Bilderdijkstraat kun je ook glutenvrij eten. Alle pizza’s worden met de hand gemaakt en de reguliere pizza’s worden gemaakt met spelt, meergranen en soja.

Niet alleen het eten is heerlijk, de sfeer in Mastino is ook ontzettend fijn en het personeel, inclusief de Italiaanse chef met een iconisch Italiaans accent, zijn echt super lief! Overal hangen of staan kleine vintage spulletjes. Je kan hier ook terecht om kleine cadeautjes te kopen. Denk aan pasta, limonade in een mooie fles of zelfs ons boek, YAY!

Adres
Ben je nieuwsgierig en krijg je zin in een Italiaans gerecht? Wacht niet en reserveer een plek bij Mastino Pizza. Je vindt ze in de Eerste van der Helststraat 78 in de Pijp in Amsterdam en de glutenvrije locatie is te vinden op de Bilderdijkstraat 192, Amsterdam.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |