Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Mariska: ‘Ik ben 25 kilo kwijt dankzij Your 50 Days of Green Happiness!

Mariska startte op 4 januari met ons Your 50 Days of Green Happiness winterboek. Inmiddels is ze 25 kilo afgevallen en zit ze supergoed in haar vel én dat is te zien!

Waarom ben je met Your 50 Days of Green Happiness begonnen?

“Ziek zijn is niet leuk, maar ziek zijn en niet lekker in je ‘vel’ zitten is nog minder leuk. Nadat ik vorig jaar september na een operatie te horen kreeg dat ik weer gezond was wilde ik me ook gezond voelen. Ondanks dat ik intensief, vier keer per week, sportte voelde ik me opgeblazen, was ik altijd moe, had ik nergens fut voor en kampte ik met zwaar overgewicht. Mijn allergrootste wake up call kwam toen ik terugkwam van vakantie in november en ik een foto zag van mijzelf in bikini (zie hieronder). ‘Dit ben ik niet en wil ik niet zijn,’ dacht ik. Ik herkende me zelf niet in de persoon op de foto. Deze foto is voor mij echt mijn allergrootste motivatie geweest om te starten met een andere levensstijl.

Net voor deze vakantie kwam ik via Facebook in contact met The Green Happiness. Het idee van The Green Happiness sprak me aan, omdat het hier niet gaat om een dieet maar een 50-dagen-plan om je eetgewoontes aan te passen. Ook klonk het lekker gemakkelijk, 50 dagen niet nadenken, boodschappenlijstjes en gewoon volgen maar. Geen punten tellen en geen calorieën tellen. Op 4 januari startte mijn TGH avontuur en tot op de dag van vandaag heb ik hier geen spijt van!”

Hoe vergingen de 50 dagen je?

“Na 1,5 week begon ik me al wat lekkerder te voelen en voelde ik me energieker worden. Ook merkte ik dat het sporten mij makkelijker af ging en had ik een minder opgeblazen gevoel. Toen de weegschaal mij op dag 30 vertelde dat ik al 6,5 kg kwijt was begreep ik wat ik mijn lichaam de afgelopen periode had aangedaan. Mijn lichaam had moeite met het verwerken van al het eten wat ik naar binnen werkte (met name de verkeerde combinaties). Dag 50 was nóg leuker want de weegschaal vertelde min 10 kilo. Aangemoedigd door dit prachtige resultaat heb ik een groot aantal (vegan) kookboeken aangeschaft en ben ik zelf weekschema’s gaan maken gebaseerd op de principes van de 50 days en dus altijd TGH proof. Tevens heb ik veel gebruik gemaakt van de lekkere gerechten uit het winterboek. Opstaan met een spinaziesmoothie? Voor mij geen probleem meer! 
Tussen eind februari en de start van het zomerboek avontuur ben ik nog eens 12 kg afgevallen, zonder honger en zonder het tellen van die vreselijke calorieën.”

Was het altijd makkelijk?

“Nee, want de eerste weken moest ik echt afkicken van de suikers en het vele vlees eten. Daarnaast ben ik soms moeilijk in mijn eetkeuzes en vind ik niet elk gerecht even lekker. In de Facebookgroepen hebben we hier soms wel kostelijk om gelachen, want zoals ik heb gemerkt smaken verschillen echt! 
Ook leek het in het begin wel alsof ik uren aan het koken was. Door de aanschaf van een paar keukentools bracht ik opeens mijn voorbereidingstijd terug en ging het veel makkelijker en werd koken nog leuker.”

Hoe gaat het nu met je, heb je je doel bereikt?

“Op dit moment ben ik bezig met het zomerboek van Your 50 Days of Green Happiness en staat de teller op minus 25 kilo (89,1 kilo op 4 januari versus 64,1 kilo vandaag) en wilde ik mijn prachtige resultaat met jullie delen. Ik ben blij dat ik de persoon weer herken die elke dag voor de spiegel staat. Ik ben blij met de support van de Facebookgroepen en ben super blij dat ik TGH heb ontdekt. 
Ik heb energie voor 10, zit lekker in mijn vel en heb een prachtige gezonde huid. Ik sport 4 keer per week intensief en dit gaat mij nu veel makkelijker af dan voor TGH. The Green Happiness is voor mij geen dieet, maar het is een echte lifestyle geworden!”

Heb je nog tips voor andere Your 50 Days of Green Happiness-volgers?

– Schaf een goede blender én keukenmachine aan. Hier zal je je zelf je leven lang dankbaar voor zijn.
– Kijk wat voor jou het beste werkt. Staar je niet blind op de resultaten van een ander, maar hou je eigen doel en motivatie voor ogen.
– De knop hoeft niet altijd ‘aan’ te staan, geniet soms van een heerlijk wijntje en voel je de dag erna niet schuldig, maar pak je TGH lifestyle gewoon weer op.
– Ondanks dat ik veel ben afgevallen heb ik geen overtollige huid (ja, ik krijg deze vraag vaker). Om dit te bereiken is het belangrijk om veel water te drinken en veel te sporten als je echt veel wilt afvallen zoals ik. Door een combinatie van kracht en cardio heb ik een strakke huid behouden.
‘Abs are made in the kitchen!’
– Zie The Green Happiness niet als een dieet van 50 dagen, maar als een lifestyle en gebruik de handvatten die je krijgt voor na de 50 dagen.

“Team TGH bedankt voor alle support en het lekkere gezonde eten!”

Mariska, jij bedankt voor het delen van dit geweldige succesverhaal. We weten zeker dat je een grote inspiratie bent voor velen! Ga zo door! We zijn super trots op wat je hebt bereikt!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |