Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Healthy hotspots Maastricht

Niet alleen in de randstad vind je lekkere veganistische eettentjes, ook de Maastrichtenaren weten van wanten. De leukste en lekkerste hotspots hebben we voor je op een rij gezet! Inclusief dé interieurspot waar je heen wilt en het heerlijke design hotel waarin we sliepen. Ken jij nog meer fijne hotspots in Maastricht? Laat het ons weten!

Sap Bagel & Juice Bar – Stationsstraat 8
Wij voelden ons meteen thuis, want The Green Happiness en sapjes… dat is een match made in heaven. Het gezellige welkomstbord op de stoep trok ons als het ware naar binnen. Toen was het alleen nog de keuze wélk sapje we zouden nemen. Wij probeerden een de Morning Greens (komkommer, spinazie en peer) en de Tropische Yellow (met ananas, gele paprika en appel).

Natuurlijk zijn er meer dan alleen sapjes te krijgen bij deze hotspot in Maastricht. Zoals de naam al zegt zijn er ook lekkere bagels, fluffy muffins, je dagelijkse dosis salades en thee te krijgen. Wij zijn fan!

De Brandweerkantine – Capucijnenstraat 21
Lunchen in een voormalige brandweerkazerne, hoeveel sfeer wil je hebben? Het is helemaal omgebouwd en heeft intussen een leuke retro-stijl met allerlei gezellige hoekjes. Wij namen er een lekker broodje met tapenade van artisjok met gebakken groenten en een pitabroodje met falafel en rauwkostsalade.

Niet alles op het menu is veganistisch, maar ze kunnen dit wel voor je aanpassen. Een perfecte plek om je vrienden eens te laten proeven van een veganistisch recept!

Bijzonder – Luikerweg 33
Voor een goede lunch zit je bij Bijzonder goed. Raw crackers, soepjes, huisgemaakt brood, muffins, en ga zo maar door. Door de pure en eerlijke producten smaakt alles nog beter. Een keuze maken van het menu is lastig, dus ga vooral nog eens terug. Of kies er voor om aan food sharing te doen. Lekker wat gerechten bestellen en delen maar!

Heb je geen tijd om even rustig te gaan zitten omdat je de stad wil verkennen? Bij Bijzonder hebben ze ook food on the go! Ze pakken het netjes voor je in zodat je overal van een Bijzondere maaltijd kunt genieten.

Festen Maastricht – Minckelersstraat 1
Een dagje shoppen in Maastricht is niet compleet zonder bij Festen geweest te zijn. Van deze winkel met prachtige interieurspullen wordt je ontzettend hebberig, maar kun je ook zeker slagen voor toffe items voor in huis.

Zenden Design Hotel – Sint Bernardusstraat 5
Wij verbleven in design hotel Zenden. Een heerlijk hotel met prima ontbijt. De inrichting is strak, minimalistisch maar van alle gemakken voorzien. Met een heerlijke eigen binnentuin bij de kamer! Je komt hier echt tot rust tijdens je weekendje Maastricht.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |