Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Healthy Hotspots Ibiza

Onze favoriete eiland!

Ibiza, de plek waar we de allereerste keer heen gingen om de foto’s van ons allereerste boek (het Healthy & Happiness e-book) te schieten. De plek waar we sinds dien váák naar terug zijn gegaan. Voor de foto’s van het Your 50 Days of Green Happiness zomerboek, maar ook voor het Rock Your Body boek en tussendoor. En dé plek waar we meerdere jaren achter elkaar waren voor de Your Green Ibiza Escape retreats!

Het eiland van de party, de familievakantie, maar ook van de spirituele hippies en prachtige natuur. Voor gezond, lekker en plantaardig eten op de prachtigste plekjes zit je hier wel goed! Wij hebben onze favorieten voor je op een rij gezet.


La Paloma

Echt een hotspot op Ibiza! Kan ook niet anders, want het is super romantischgelegen in een prachtige tuin en ze serveren heerlijk eten. Wij zijn fan van de soba noodles en ze hebben ook het probiotica-drankje kombucha en vergeet vooral niet de vele lekkere sapjes te proeven!

Locatie: C/ Can Pou, 4, 07812 Sant Joan de Labritja, Illes Balears

Passion

Neem even de tijd als je hier wat gaat drinken of eten, want de kaart is súperuitgebreid! Ze hebben een ongelooflijk grote lijst met allerlei smoothies, shakes en sapjes. Wij worden er heel blij van dus dit is vaste prik als we hier zijn (meerdere keren… haha). Ze hebben verschillende vestigingen, zoals bij de haven van Ibiza town, maar ook aan het strand van Santa Eularia.

Locaties:
– Santa Eulalia: Juan Tur 13, Edificio Punta den Mayol
– Marina: Paseo Juan Carlos Primero 23, Opposite Ibiza Nueva/Lio between Keeper & VIPP
– Marina pantry & juicery: Calle de Gregal 9, Opposite Hospital
– San Antonio: Paseo del Mar 8 -10, San Antonio
– San Jose: Carrer de Pere Escanellas, Santa Jose de Sa Talaia
– Playa den Bossa: Avenida Playa den Bossa, Opposite/enfrente Space

Aubergine

Net als La Paloma heeft Aubergine een prachtige tuin waarin ze hun eigen groenten verbouwen. Wij hadden hier een geweldige vegan burger, een pompoensalade en we aten zelfs een vegan rijstpapje als dessert. Aanrader!

Locatie: Carretera de San Miguel, km 9,9, 07815 Sant Miguel de Balansat, Illes Balears

Atzaro

Als je even een luxe relaxplekje zoekt zit je hier helemaal goed! Niet voor niets zijn er hier in het hoogseizoen vijf bruiloften per week. Je kunt overnachten in het hotel, met een dagpas voor de spa kun je de hele middag heerlijk op de Balinese bedden vertoeven aan het zwembad terwijl je verse sinaasappelen van de boom plukt. Of ga heerlijk eten in het restaurant. Onze favorieten: de tempé taco’s en macrobiotische salade van rode biet, granen en zeewier.

Locatie: Carretera Sant Joan, km 15, 07800 Santa Eularia des Riu, Eivissa, Illes Balears


Wild Beets

Een heerlijk vegan café met goede WiFi. Je kunt hier veel healthy raw food gerechten krijgen, maar ook burgers en pannenkoeken. En heerlijke juices! Dit is één van onze favoriete plekken waar we heel vaak naar terug gaan.

Locatie: C. Venda de Llatzer, 9, Santa Gertrudis de Fruitera , Ibiza

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |