Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Healthy hotspots Den Haag


4x hotspot Den Haag die je niet wilt missen

In Den Haag poppen de lekkere healthy en vegan hotspots uit de grond. Wij bezochten er vier die zéér de moeite waard zijn! Ken jij er nog meer? Laat het ons weten dan voegen we ze toe aan de hotspot city map.


Foam

We konden onze dag niet beter beginnen. Net buiten het centrum in een heel leuk straatje vind je Foam Catering. En nee, ze doen hier niet alleen aan catering. In deze gezellige, lichte lunchroom met open keuken, tuin en terras kun je terecht voor ontbijt, lunch, smoothiebowls, sapjes en veel lekkernijen. Alles bij Foam is biologisch, 100% plantaardig, clean en vooral heel erg lekker. We gingen voor de pulled BBQ jackfruit sandwich en de Foam bowl; beide om je vingers bij af te likken. De taartjes van Sue en alle zelfgemaakte (glutenvrije) baksels op de toonbank waren lastig te weerstaan, maar de beginnersfout om je in het eerste tentje (te) vol te eten wilden we niet nog een keer maken. Hier komen we graag nog een keer voor terug! Ook om de eigenaresse te ontmoeten, ze zat nu in Sicilië om inspiratie op te doen, blijkbaar heb je daar heel veel plantaardig eten! Misschien onze volgende hotspot tour maar in Sicilië plannen ;).

Foam Catering – Frederikstraat 44


PIM COFFEE

Onze tweede stop was bij PIM COFFEE. De naam zegt het al, bij PIM moet je voor de koffie zijn. En bij koffie hoort iets lekkers, toch?! Hiervoor ben je in de “huiskamer” van PIM aan het juiste adres. We bestelden een haver-cappuccino met frambozen-kruimeltaart, yum! Niet te zoet, maar wel onwijs lekker. Je hoeft hier niet bang te zijn om elke week hetzelfde taartje te eten. Wekelijks staan er nieuwe recepten op het menu met veel glutenvrije en plantaardige opties én het liefst niet de standaard dingen.  Iets verderop in de straat vind je Bar Enzo; een groene winkel met allerlei “groene” spullen. Leuk om even binnen te lopen. 

PIM COFFEE – Wagenstraat 144 / Prins Hendrikstraat 113


Appeltje Eitje

Bij Appeltje Eitje kun je terecht voor een all day breakfast en lunch met verschillende vegan opties. We aten hier een Vegan Sancocho; een Colombiaans recept van de oma van de chef. Een soep met aardappel, mais cassave, gebakken banaan, avocado en koriander. Verrassend lekker! Verder aten we een vegan scrambled egg sandwich met tofu, gegrilde paprika en ui. We sloten af met de pompoen-kokos pannenkoeken met mango en ahornsiroop. Deze waren to die for! Het gaf ons echt een oma’s appeltaart gevoel.

Appeltje Eitje – Prins Hendrikstraat 69


Club Vers

Op steenworp afstand van station Den Haag Holland Spoor vind je Club Vers. Je kunt hier heel de dag terecht voor ontbijt, lunch, diner en borrel. Met mooi weer zit je hier op het grote terras. Op de kaart vind je veel plantaardige gerechten en allergieën zijn hier geen issue. Of je nou glutenvrij, suikervrij of notenvrij wilt eten, de borden worden er niet minder mooi op. Het eten alleen al is een lust om naar te kijken, zo veel mooie kleuren! (zie foto’s). We lieten ons verrassen door de chef met een falafelsalade, een sandwich met beetroot hummus en een aantal lekkere borrelhappen als edamame boontjes, polenta frietjes en een lekker gebakje van SUE. Maar goed dat we zelf niet hoefde te kiezen. Het menu stond vol met veel lekkere gerechten zoals pizza’s, veggie burgers, Healthy Pancakes en Pad Thai.

Club Vers – Stationsweg 136 a

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |