Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Een behandeling tegen allergieën, darmklachten en meer? Wij probeerden het uit

Getest: bioresonantie

‘Heb je last van stress, burnout, depressie, slaapproblemen, lage energie, lichamelijke onbalans, vage lichamelijke klachten, huidproblemen, onbewuste blokkades of soortgelijke problemen?’, zo lees ik als ik Google naar bioresonantie-therapie. Mijn interesse in deze therapie is gewekt door positieve verhalen om mij heen. Vriendin A is van haar allergieën af en kennis M heeft geen last meer van oververmoeidheid. En hoewel ik er weleens van had gehoord, wist ik niet echt wat de therapie nu precies inhield. Tijd dus, om me er eens in te verdiepen én een afspraak te maken.

Wat is bioresonantie?

Bioresonantie therapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan die trilling verstoord zijn (bron: Wikipedia).

Hoe dat dan werkt?

BioresonantieAmsterdam.com omschrijft het alsvolgt: ‘Ieder lichaam bestaat uit moleculen, die moleculen bestaan dan weer uit atomen. Elk atoom heeft zijn eigen elektromagnetische veld. Dit wordt in stand gehouden door een positief geladen kern waar negatieve elektronen omheen draaien. De lading van de atomen geven aan elke molecuul een eigen resonantie. Alle stoffen beschikken over een specifieke moleculaire samenstelling, maar ook een specifiek elektromagnetische veld of resonantie. Dit noemt men bioresonantie en het is de basis van alle natuurlijke processen. Als de resonantie van uw lichaam uit balans is kan men deze herstellen met een bioresonantie apparaat. Dit bioresonantie apparaat kan de resonantie van organismes opvangen, en een omgekeerde signaal terugsturen, en zo de balans weer herstellen.’

In de praktijk

Klinkt interessant, nietwaar? Voor ik het wist ‘hing ik’ aan een bioresonantie-apparaat. Twee banden om mijn polsen, twee om mijn enkels en een band om mijn hoofd. Vervolgens sloeg het apparaat aan het meten en kwamen er – in mijn geval – een aantal disbalansen uit. Disbalansen die me niet heel vreemd in de oren klonken. Maar, zo verzekerde bioresonantietherapeute Lisella me, mijn lichaam was al bezig met de zelfheling van een hoop disbalansen. Al mijn harde werk in de vorm van gezond eten, sporten, stresslevels verminderen en mijn hartsverlangen volgen had bijgedragen aan de gezondheid van mijn lijf. Goed nieuws, dus. Maar toch ben ik benieuwd naar wat de therapeute verder voor me kan betekenen en ik maak een vervolgafspraak. Tijdens de tweede afspraak stuurt Lisella ‘een omgekeerd signaal terug’ aan de organen die qua energie uit balans zijn. Als ik plots druk voel op mijn keel, vraag ik haar met welk orgaan ze bezig is. Haar antwoord? De schildklier. Niet heel toevallig: het orgaan dat zich in je keel bevindt.

Ik merk dat ik het, rationeel gezien, toch een beetje vreemd vindt dat er een omgekeerd signaal terug wordt gestuurd. Maar ik probeer om te voelen en om niet alles te willen verklaren. Immers, niet alles op deze wereld valt te verklaren. En de dingen die ik voel, vallen misschien ook niet te verklaren. De derde behandeling die ik heb bij Lisella is voorlopig de laatste. Zonder het slikken van suppletie (oeps, vergeten door alle drukte) is mijn lichaam weer een stukje beter geworden. Zo had ik voor de eerste behandeling bij Lisella veel frequenter last van eczeem. Na behandeling drie komt de eczeem veel minder vaak terug. Ook ben ik minder moe. Wat ik voornamelijk interessant vindt, is dat het apparaat kan zien welke organen of functies een disbalans hebben. Op die manier kan ik me verdiepen in de gezondheid van deze organen en ze weer een duwtje in de goede richting geven door middel van voeding, sport of iets anders.

Ben je geïnteresseerd in bioresonantie? Check dan even je dichtstbijzijnde therapeut. Goed om te weten: als je aanvullend verzekerd bent wordt er vaak een deel vergoed.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |