Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

DIY Ultimate Skin Scrub met Frankincense essentiële olie

Dit is een heerlijk luxe scrub die gemakkelijk te maken is en je huid echt heerlijk zacht laat aanvoelen. De ingrediënten helpen enerzijds om de huid te verzorgen, verjongen en tegelijkertijd een heerlijk ontspannen aroma verspreidt die rustgevend werkt bij spanning en zorgen . Geschikt voor het hele lichaam!

Regelmatig scrubben helpt om dode huidcellen te verwijderen, waardoor je huid er jong uit blijft zien en zacht aanvoelt. Het ondersteunt de detoxprocessen en verzorgt de huid. De ingrediënten voor deze scrub zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van hun natuurlijke eigenschappen die de huid herstellen, verjongen en laten stralen.

Bruine suiker en zout om te scrubben

Bruine suiker: Bruine suiker kun je voor meer gebruiken dan alleen om mee te bakken! Als scrub voor de huid helpt het de huid gezond en levendig te houden doordat er glycolzuur in zit. Dit heeft meerdere anti-aging eigenschappen. Het verwijderd op een milde wijze dode huidcellen, kan helpen om de huid te herstellen van schade van de zon, zoals verkleurig of vlekjes en kan heel fijn zijn bij een huid die snel last heeft van acne of mee-eters.

Roze Himalaya zout: De mineralen die in dit zout worden gevonden helpen de huid te beschermen. Het kan helpen om structuur en uiterlijk van de huid mooi te houden en tegelijkertijd pijnlijke spieren of spierkrampen verzachten.

Wanneer je geen roze Himalaya zout hebt kun je ook een ander mineraalrijk zout gebruiken, zoals Keltisch zeezout of Dode Zee zout.


Rauwe honing

Honing is in principe niet vegan. Vaak wordt honing geproduceerd ten koste van de bijen. Let er dus op bij het kopen van honing dat dit op een duurzame manier wordt geproduceerd. Rauwe (koudgeslingerde) honing heeft geweldige helende eigenschappen voor de huid. De antiseptische en antimicrobiële eigenschappen maken het geweldig voor het genezen van snijwonden en brandwonden door bacteriën en schimmels te doden. Het kan ook de huid oplichten en littekentjes verminderen.


Verzorgende oliën

Als basisolie kun je verschillende soorten oliën pakken. Denk aan jojoba-olie, avocado olie, (gefractioneerde) kokosolie, amandelolie, druivenpitolie of amandelolie. Allemaal zijn ze rijk aan essentiële vetzuren, antioxidanten en sommige van deze oliën zelfs vitamine E. Vitamine E is een sterke antioxidant wat kan helpen bij het venieuwen van de huid en het verminderen van ouderdomstekentjes.


Werking essentiële oliën

Frankincense: Wierook is een van de meest waardevolle en gewaardeerde oliën dankzij zijn volle aroma en wordt vaak ook wel de ‘koning’ van de essentiële oliën genoemd. Eeuwen geleden gebruikten de oude Egyptenaren Wierookhars voor alles van parfum tot huidzalf. Zijn verzachtende en stralende eigenschappen helpen om de huid te verjongen en imperfecties te verhullen bij gebruik op de huid.

Je kunt enkele druppels toevoegen aan je moisturiser om oneffenheden van de huid te verminderen en de jeugdige uitstraling van de huid te vergroten.
Masseer in de huid ter ontspanning en voor een gelijkmatige stemming.

Lavendel: Met zijn uitgesproken aroma en talloze toepassingen is lavendel uitgegroeid tot een van de populairste essentiële oliën. Vroeger gebruikten de Romeinen en de Egyptiërs lavendel voor in bad. Sinds die tijd hebben vele mensen de talloze voordelen van lavendel ontdekt. Lavendel wordt veel gebruikt in cosmetica en parfums om oneffenheden op de huid te verminderen en huidirritaties te kalmeren. Daarnaast worden de kalmerende eigenschappen vaak gebruikt om het lichaam te ontspannen en de stemming te verbeteren.

Ylang Ylang: Ylang ylang essentiële olie wordt verkregen uit de stervormige bloemen van de tropische ylang ylang boom. Deze essentiële olie wordt vaak gebruikt in luxe haar- en huidverzorgingsproducten vanwege het volle, zoete aroma en de beschermende eigenschappen. Ylang ylang staat er ook om bekend dat het de kalmte en de stemming bevordert.

Je kunt Ylang Ylang toevoegen aan wat gefractioneerde kokosolie als conditioner voor je haar
Ook heerlijk om toe te voegen aan een warm bad met mineralenzout of Epsom-zout om ontspanning te bevorderen.

Kwaliteit essentiële oliën

Zorg dat je echt 100% pure essentiële olie gebruikt. Doe onderzoek naar het merk wat je koopt. Waar komen de oliën vandaan, hoe wordt het geproduceerd en, misschien wel het belangrijkste; hoe wordt de kwaliteit gegarandeerd? Wij gebruiken het liefst de oliën van doTERRA. Wanneer je daar meer over wilt leren kun je meedoen aan een online introductie masterclass of begin met een introductie kit.

DIY Ultimate Skin Scrub

Dit is een heerlijk luxe scrub die gemakkelijk te maken is en je huid echt heerlijk zacht laat aanvoelen. De ingrediënten helpen enerzijds om de huid te verzorgen, verjongen en tegelijkertijd een heerlijk ontspannen aroma verspreidt die rustgevend werkt bij spanning en zorgen . Geschikt voor het hele lichaam! Regelmatig scrubben helpt om dode huidcellen […] Geen onderdeel van een categorie DIY Ultimate Skin Scrub met Frankincense essentiële olie European Print This
Serves: 6 Prep Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 3.8/5
( 4|4|4 voted )

Ingredients

 • 100 g (biologische) bruine suiker
 • 4 eetlepels fijn roze Himalaya zout
 • 4 eetlepels jojoba olie (of amandelolie)
 • 2 eetlepels avocado olie (of kokosolie)
 • 2 eetlepels rauwe honing
 • 15 druppels Frankincense essentiële olie
 • 8 druppels Ylang Ylang essentiële olie
 • 8 druppels Lavender essentiële olie
 • 1 glazen pot (500 ml)

Instructions

 1. Meng in een kom het suiker met het zout.
 2. Voeg de oliën, honing en essentiële oliën toe. Meng goed.
 3. Schep het mengsel in de glazen pot. Sluit af en bewaar op een droge plek.

Voor gebruik (lekker onder de douche!):

 1. Schep 2-3 eetlepels van de scrub uit de pot. Meng met een paar druppels water.
 2. Masseer in de huid in ronddraaiende bewegingen.
 3. Spoel af en geniet van een heerlijk ruikende zachte huid.
 4. Herhaal 2-3 keer per week als onderdeel van je huidverzorgingsroutine. 

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |