Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Dit zegt je oogkleur over je gezondheid

Welke kleur ogen heb jij?

Wist je dat je oogkleur kan zeggen hoe het met je gezondheid staat?

Geel oogwit

Als je in de spiegel kijkt en je ziet een gele gloed in je oogwit zou het weleens zo kunnen zijn dat je een slechtwerkende lever, galblaas of galwegen hebt. Goed om te weten: niemands oogwit is spierwit, maar als het echt geel is, is het verstandig om een bezoekje te brengen aan de huisarts.

Rode ogen

Heb je rode lijntjes in je oog of een rood oog? Grote kans dat je óf een ooginfectie hebt óf een geknapt bloedvaatje. Dat laatste kan bijvoorbeeld gebeuren doordat je je oog hebt gestoten. Gebeurt zoiets spontaan? Dan kan het een teken zijn van een te hoge bloeddruk. Ga in dat laatste geval naar de huisarts om de boel te laten controleren.

Dof oogwit

Is die sparkle weg en heb je een beetje dof oogwit? Ook dat kan wijzen op een leverprobleem. Maar het kan ook betekenen dat je bloed niet goed circuleert.

Wit oogwit

Nogmaals: spierwit bestaat niet. Maar als je ogen ‘gewoon’ wit zijn, dan heb je waarschijnlijk gewoon een gezond lijf met een goed functionerende lever.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |