Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

Deze 9 ingrediënten zijn onmisbaar voor iedere vegan keukenprins(es)

Vegan koken doe je zo

Beginnende vegan keukenprins(es) of juist al doorgewinterde chefkok? Dit zijn onze favoriete voorraadkastproducten die het leven van de healthy chef nog gemakkelijker maken.

1. Banaan
Rijpe bananen, met een paar bruine vlekjes, zijn het best om te gebruiken. Je kunt ze supereenvoudig (zonder schil en in stukjes) invriezen. Wat je er allemaal mee kunt? Wat dacht je van een smoothie bowl, pannenkoekjes, bananenbrood, muffins en zelfs taart!

2. Edelgistvlokken
Dol op de Italiaanse keuken of gewoon gek op een zout/kaasachtige smaak? Edelgistenvlokken zijn de oplossing! Edelgistvlokken is een van de weinige eiwitbronnen die tegelijkertijd laag is in vet! En daarnaast volzit met o.a. B-vitamines, die weer belangrijk zijn voor je huid en haar. Je kunt ze gebruiken op een vegan pizza, over een pasta, in vegan mac & cheese, over risotto, op een tosti, in een linzensoep of nouja, op heel veel gerechten. En vaak wordt er ook nog eens vitamine b12 aan toegevoegd.

3. Granen
Met bruine rijst, quinoa en bulgur kun je allerlei gerechten maken. Deze niet-te-missen energiecomponent zorgt ervoor dat je áltijd een lekkere en gezonde maaltijd op tafel kunt toveren.

4. Zoete aardappelen
Van deze koolhydraatbron met een laag glycemische index kun je van alles maken: burgers, frietjes, gevulde zoete aardappel, stamppot, boerenkool, curry en zelfs brownies. We love sweet potato!

5. Kurkuma
Dit gele kruid heeft zoveel voordelen! Curcumine (de extractie bereid uit geelwortel, de wortelstokken van de kurkumaplant Curcuma longa) lijken bijvoorbeeld een effectief ontstekingsremmend effect te hebben. En je kunt er bijvoorbeeld gele rijst meemaken, het mengen door een curry, over een soep en zelfs over je zoete aardappelfrietjes. Meer weten over kurkuma? Hier moet je zijn. Sowieso zijn kruiden heel fijn om in huis te hebben, van kaneel tot knoflookpoeder.

6. Meelsoorten
Boekweitmeel, amandelmeel, speltmeel, kikkererwtmeel: geen vegan keukenprins(es) kan zonder.

7. Kikkererwten en linzen
Eiwitbommetjes, dat zijn kikkererwten en linzen. En je kunt ze gebruiken in een salade, een buddha bowl, in een curry, maar je kunt bijv ook hummus maken van kikkererwten.

8. Vegan ‘melk’
Amandelmelk, kokosmelk, havermelk, hazelnootmelk, rijstmelk. Voor in je smoothiebowl, in je koffie of om te gebruiken in een recept.

9. Dadels
Trek in iets zoets? Snoep een dadel. Maar ook als je een recept iets zoeter wil maken kun je er eenvoudig dadels aan toevoegen. Who needs chocolate? (oke grapje, we do).

Ben jij er klaar voor om vaker plantaardig te eten? Maar zoek je inspiratie om te koken en de juiste handvatten om op een gezonde manier vegan te eten? Check dan onze 50 Days of Green Happiness boeken!

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |