Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

De lekkerste plekken voor vegan pancakes in Amsterdam

Party Pancakes uit Your 50 Days of Green Happiness wintereditie.

Voor als je geen zin hebt om zelf te bakken

Op steeds meer plekken waar je kunt ontbijten, brunchen en lunchen hebben ze ook vegan gerechten op de kaart. En ook steeds vaker vegan pannenkoeken! En dat zijn geen smakeloze droge dingen, maar grote stapels luchtige American pancakes. Waar moet je heen voor de lekkerste pannenkoeken in Amsterdam? Wij hebben ze op een rij gezet.

Mr. Stacks

Deze hotspot in de Pijp liegt er niet om. Hier krijg je grote stapels luchtige Amerikaanse pannenkoeken. De presentatie is geweldig en de smaakcombinaties verrassend en heerlijk. Hartig en zoete varianten, zoals de Matcha pancake stack of Cinnamon Rollercoaster. Geen zin in pannenkoeken? Ze hebben ook breakfast bowls van kokosyoghurt, vers fruit, granola of acai bowls.

Tip: Ga er heen voor de brunch want de porties zijn groot!

Locatie: Govert Flinckstraat 122, Amsterdam

MOAK pancakes

Waar je hier eerst alleen nog ‘normale’ pannenkoeken kon krijgen hebben ze nu de recepturen verbeterd en staan er ook vegan pannenkoeken op het menu. En wat voor één! Het beslag is infused met saffraan. Je krijgt dikke stapels pannenkoeken en het is lastig kiezen… The Blue Magic met blauwe bessen, The Heavy Mama met walnoot, banaan en pindakaas of toch Vegalicious? Ga in ieder geval niet de deur uit voordat je het huisgemaakte vegan saffraan ijs hebt geproefd! MOAK heeft nu twee locaties. In de buurt van Waterlooplein én in Amsterdam oud-west.

Locaties: De Clersqstraat 34, Amsterdam – Jodenbreestraat 144, Amsterdam

Beter & Leuk

Eén van mijn favoriete brunch en lunch restaurants in de stad, misschien omdat het vlak bij mij in de buurt is. Maar ook omdat je weet dat ze hier ook echt wel gezonde gerechten op de kaart hebben staan dus het voelt minder als een guilty pleasure als je hier pannenkoeken eet. Als je zin hebt in zoet kun je gaan voor de zoete boekweitpannenkoeken met maple syrup en banaan. Mijn persoonlijke favoriet is de hartige spinazie pannenkoek die als een soort wrap wordt gevuld met salade, groenten en lekkere spread.

Locatie: Eerste Oosterparkstraat 73, Amsterdam

Pancakes Amsterdam

Wil je gewoon echte pannenkoeken zoals je dat nog kent van het pannenkoeken restaurant waar je als kind naar toe ging? Maar wil je dan wel ook kunnen kiezen voor een vegan variant of misschien zelfs glutenvrij? Pancakes Amsterdam heeft meerdere locaties door de stad en hun pannenkoeken kun je nu ook vegan en glutenvrij krijgen! De enige uitdaging nu is dan nog kiezen van de kaart…

Locaties: Berenstraat 38 – Prins Hendrikkade 48 – Prinsengracht 277 – Steiger 10 , Amsterdam

Lavinia Good Food

In deze fijne lunchroom kun je neerstrijken voor een lekker en gezond ontbijt of lunch. Denk aan een acai bowl, broodjes met vegan eiersalade of vegan gravad lax en goed gevulde salades. En uiteraard voor pannenkoeken! Vegan, glutenvrij en als je wilt zelfs met opgeklopte kokosslagroom.

Locaties: Kerkstraat 176 – Amstelveenseweg 192, Amsterdam

Koffie Ende Koeck

Het water loopt je in de mond alleen al bij het zien van de zelfgemaakte taarten bij Koffie Ende Koeck! Je gelooft bijna niet dat álles helemaal plantaardig is. Hier ga je heen voor een uitgebreide high tea, ontbijt, brunch of lunch. Ze hebben hier heerlijke Banana Pancakes of Matcha Pancakes en die laatste zijn ook glutenvrij!

Locatie: Haarlemmerweg 175, Amsterdam

En als je wél zin hebt om zelf te bakken:

In de Your 50 Days of Green Happiness boeken vind je uiteraard meerdere pannenkoek recepten! In de wintereditie vind je de Party Pancakes maar ook de Chocolate Dream Pancakes die je hierboven ziet.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |