Your Daily Portion of Happiness

Green Happiness is your expertly blended green juice powder, making daily nutritional health care effortless for you.

Vegan

Gluten free

High in fibre

Soy free

De lekkerste citrusoliën voor in je water en de voordelen

Lekkere smaak én effectief

Water drinken in de ochtend helpt je om de afvalstoffen van de nacht af te voeren! Goed voor je huid, je energie, weerstand en om op gewicht te blijven. Je kunt daar het sap van een citroen aan toevoegen voor extra vitamine C en de reinigende kwaliteiten van citrusvruchten. Een limoen of citroen uitpersen is top, maar drink wel uit een rietje (staal of bamboe = duurzaam) om je tandglazuur te sparen!

En… je raad het al. Je kunt ook een druppeltje essentiële olie gebruiken! Handig voor onderweg of op vakantie. Je hebt geen rietje nodig, want de oliën tasten het glazuur niet aan. In essentiële oliën vind je geen wateroplosbare vitamines, zoals vitamine C, maar de oliën (die komen uit de schil van de citrusvrucht) zijn wel rijk aan antioxidanten.

Citrusoliën zijn heel geschikt voor in het water, maar ook een druppeltje kaneel of pepermunt is heerlijk verfrissend.

Let op

  • Doe geen citrusolie in een plastic flesje. De citrusolie kan het plastic week maken, waardoor er plastic deeltjes in je water komt. En dat is natuurlijk juist níet wat je wilt. Gebruik glas of een stalen fles.
  • Less is more. Begin met één druppeltje in een groot glas water en proef voordat je meer toevoegt. Essentiële oliën zijn heel geconcentreerd en aan enkele druppels heb je al genoeg.
  • Wil je de olie beter doseren? Gebruik dan een sample flesje van 1-2 ml. Daar komt ongeveer 1/3 druppel uit.


De lekkerste citrusoliën voor in je water:

Lemon

De citroenolie van doTERRA is enorm populair. Deze krachtpatser is koud geperst uit de schil van de citroen om zijn delicate karakter en de nuttige, krachtige eigenschappen uit de schil te behouden.

Lemon staat bekend om zijn krachtige interne reinigende werking.

Zelf drink ik de lemon olie dagelijks in een groot glas water in de ochtend. Of ik doe twee druppels in mijn waterfles, voor een lekker verfrissende drankje gedurende de dag.

Grapefruit

Grapefruit essentiële olie is geliefd vanwege het verfrissende aroma en robuuste smaak. Deze olie kan helpen bij fysieke en mentale vermoeidheid.

Grapefruit helpt ook om vetten af te breken. Ik vind het heerlijk om deze te drinken wanneer ik ongezonde cravings heb of de avond ervoor net iets te veel heb gedronken.

Wilde sinaasappel

Met een koude persing van de schil is Wild Orange een van de bestverkopende essentiële oliën van doTERRA vanwege het stimulerende aroma en de vele weldadige effecten.

Wilde sinaasappel essentiële olie wordt vaak gebruikt als een effectief middel voor stemmingsverbetering.

Wilde sinaasappel kan verzachtend werken bij krampen en kalmerend voor de spijsvertering.

Groene mandarijn

Groene mandarijn essentiële olie wordt geperst uit de onrijpe vrucht van de mandarijnboom en is uniek onder de citrusoliën in zijn smaak en gebruik.

Net als andere citrusoliën is de zoete en licht fleurig geurende groene mandarijn een geweldige manier om een verfrissende smaak toe te voegen aan water

Smart & Sassy

Smart & Sassy is blend van grapefruit, citroen, pepermunt, gember en kaneel essentiële oliën. Het is een smaakvolle toevoeging aan je fles water.

De levendige, kruidige geur van Smart & Sassy olie kan je helpen om je een positieve stemming te geven (fijn voordat je met een workout begint).

Deze blend oliën ondersteunt een gezond metabolisme en is samengesteld om de eetlust tussen de maaltijden te helpen beheersen.

Mandarijn

Mandarijn kent een lange geschiedenis in de Chinese cultuur. Door het citrusachtige karakter, met een zoet en pittig aroma, is mandarijn verkwikkend en kalmerend tegelijkertijd. 

Ook heerlijk om toe te voegen aan bruisend water! Of in combinatie met kaneel.

Limoen

DoTERRA Limoen essentiële olie is koud geperst uit de schil van verse limoenen. Om zo het delicate karakter en de nuttige, krachtige eigenschappen te behouden.

Zowel het aroma als de smaak is verfrissend en energiek. Limoenen worden vaak gebruikt in voorgerechten en dranken vanwege hun frisse, citrussmaak.


Nog geen essentiële oliën in huis?

Heb je nog geen essentiële oliën in huis, maar ben je wel enthousiast geworden en wil jij ook in de wondere wereld van essentiële oliën stappen? Dat kan! Kom naar een online Introductie Masterclass, mail naar [email protected] voor vragen of koop direct je Family Kit hier.

Bestel Green Happiness

Vitamins, minerals, good bacteria, and whole food sourced ingredients in one convenient daily serving. One scoop, 250–350 ml of cold water. Once a day, every day.

Eénmalige aankoop

€ 79,00
€ 2,33 per portie / day

Abonnement

€ 59,00
€ 1,96 per portie / dag
Information on this site is provided for informational purposes only. It is not meant to substitute for medical advice from your physician or other medical professional. You should not use the information contained herein for diagnosing or treating a health problem or disease, or prescribing any medication. Carefully read all product documentation. If you have or suspect that you have a medical problem, promptly contact your regular health care provider.

Follow Green Happiness

© 2023 Green Happiness  |  Algemene voorwaarden  | FAQ | Blog | Recepten |